Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

ya kızlar ben yeni aldım kullanmaya başladım ama saçlarım sert ve zor şekil alıyor benim saçım çok kuru ve çok yıpranmış ama sanki daha da kuruttu saçımı siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı ilk kullanımlarda? acaba saçım alışmaya mı çalışıyor?

sizin bahsettiğiniz ürün şu renklı yarısı beyaz gibi olan larmı.ben onun hiçbirininde kokusunu begenmedim almayı dusundum burdakı ovgulerle ama kokuları cok kotuydu

Maske hariç hepsini kullandım gayet güzel ürünler yani benim sacıma göre ağırlaştılar olmadı sıvı sac kreminin kokusunu beğenmedi bizimkiler ama yumuşatdık yapıyordu

bende bu siyah maskeyi almsıtım fakat içeriginde cok zararlı maddeler var gliss ürünlerinin.Bir daha almayı düşünmüyorum

çok kötü.saçımı ağırlaştırdı yapış yapış bir görüntü verdi.maskesi biraz daha iyi. ama maske olarak birkez daha deneme yanılma yoluyla john frieda diyorum kesinlikle.illa gliss ürünü kullanıcam diyorsanız boyalı saçlar için olan kırmızı şampuanını kullanın.o bu ürüne göre biraz daha iyi en azından.

yıpranmış saçlar içim bonacure'ün repair rescue maskesinden ötesini tanımam. kerastas da kullandım, onun yerini tutmuyor kesinlikle.

Bende dün Gliss ultimate repair sprey aldım, uçları kurumuş bir saçım var, b heyecanla kullandım ama pek bir şey görmedim:/ Zamanlamı gösterecek etkisini bilmiyorum ama pek anlık bi nemlendirme yapmadı ama yumuşak yaptı diyebilirim. Bir de sinek ilacı gibi kokuyor:/ Gerçi aldım o kadar bitene kadar kullanırım:) Sanırım kurumuş saçları düzeltmek için maske tarzında ürünler kullanmak gerek.

Spreyini kullanıyorum çok memnunum Duştan sonra saçımın fazla suyunu alıp
2-3 fıs sıkıyorum (diplerine gelmeyecek şekilde) sonra da kafama havlu sarıp öyle
bekletiyorum. Islaklık iyice gidince de tarıyorum, yumuşacık mis gibi oluyor

ben de kullandım bi şişe şampuan bitmek üzere gayet memnunum bi de gliss sarı olan saç spreyiyle beraber kullanıyorum yumuşatıyo baya bi de benim saçlar boya düzleştirici maşa derken baya yıprandı ama şuan memnunum. saç yapısıyla da alakalı tabi bana iyi gelen herkese iyi gelmeyebilir

turuncu fıs fısı var. siyah renkli olanın bakım kürü var küçük daire şeklinde olan. çok güzeller işe yarıyor.

Ben sadece saç kremini kullanıyorum çok memnunum uçlarına sürüyorum diplerine değil saçlarımı çok kolay tarıyorum benim de saçlarım boyalıydı iyi geldi kremi

durulanmayan sıvı saç kremi çok güzel şiddetle tavsiye ederim :) hatta şu fısfıslı saç kremlerin içinde favorim ultimate repair olan. Çok güzel yumuşatıyo ki benim saçlarımın uçları boyadan dolayı kuru

saçlarım açıldığında kullanmıştım ancak bu seri adam etmişti saçımı,çok memnun kalmıştım şimdi shea yağı olandan kullanıyorum glissin

Ben de bu serinin ya sıvı kremini ya da saç maskesini alacağım. Hangisi daha faydalı olur dersiniz?

Benimde saçlarım çok kuru ve son çare olarak gözüme kestirip aldım bu seriyi. Tek eksiği maskesi. Bugün denedim ve normalde kuruluktan sert olan saçlarım yumuşacık oldu. Devam ettiğim sürece olumlu sonuçlar alacağımı umuyorum. Tavsiye ederim.

merhaba :) aranıza yeni katıldım bu konuya kullanan biri olarak cevab vermek istiyorum benim saçlarım çok yanık hergün düzleştirdiğim için bu seriyi 2 güne bir kullanıyorum hayran kaldım diyebilirim kendini ilk yıkamada belii edenbir ürün :)

Merhaba kızlar
Bende aranıza yeni katıldım. Bu seri benim saçlarımı çok iyi derece düzeltti diyebilirim.Benimde saçımda maalesef kopmalar kırıklar mevcuttu.
Diğer bütün serilerini denedim pek memnun kalmadım ama bu keratin serisi mükemmel.Tavsiye ediyorum.

bende gliss pembe olanını kullanıyorum saçlarım çok kuru bu şampuan çok iyi geldi ama bu Gliss Ultimate Repair şampuanınıda denemek istiyorum farkat saçlarım kıvıcık benim. bu şampuanda 3 kat artırılmış keratin oldugu için fazla keratin saçı düzleştirir diye bir şey duydum buklelerim bozulsun istemıyorum açıkcası vazgeçer gibi oldum ama bide sizlere sormak istedim. Bu şampuan saçı düzleştiriyor mu ?

benimde saçım kıvırcık ama şimdilik bir düzleştirme etkisini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…