Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

2 aydır kullanıyorum. Ne olumlu bir etkisini gördüm ne de olumsuz.Kokusu berbat onu bilirim onu söylerim :)

Kızlar ben bu serinin

Saç bakım maskesini
Saç bakım onarım spreyini
Ve sıvılaştırılmış saç kremini aldım.

Banyodan sonra nemli saçlarıma saç bakım maskesini uyguladım .buraya kadar tamam da bu saç spreyi ile saç kremini ne zaman uygulamak gerekıyor ? üzerinde ıkısınin de banyodan sonra nemli saçlara uygulanır yazıyor ikisini aynı anda mı kullanayım ?
ne yapayım şaşırdım biraz

saçımı çok ağırlaştırdı hiç memnun kalmadım

Aşırı kurumuş saçlar için uygun olabilir belki fakat diğerleri için çok döküyor

mükemmel ilk defa aradığım şampuanı buldum....hepsini set olarak aldım hele maskesi süper

Demekki saçtan saça çok değişkenlik gösteren bir durum bu yani tavsiyeler pek sonuç vermiyorr

Gliss gerçekten harika! kullanmadan önce bır kaç arkadaşımda görmüştüm o kadar çok övdüler ki
denemek ıstedım saçlarımın dalgası zamanla daha belirgin oldu ve kabarıklığı gitti
şimdi doğal dalgasıyla yıkayp çıkıyorum föne flan hiç gerek duymadan

bende bu seriyi almak istiyorum ama bir türlü bu civarda bulamadım nerede bulabilirim bilmiyorum izmirde yeşilyurt / hatay/ üçyol/ bornova biri yardımcı olursa sevinirim bir de şey kokusu nasıl ?:44:

Kımse lutfedıp bana cvp vermemıs sağolun hanımlar.
neyse ,
A101 de suan kampanyada seti bakın isterseniz

bende bu seriyi almak istiyorum ama bir türlü bu civarda bulamadım nerede bulabilirim bilmiyorum izmirde yeşilyurt / hatay/ üçyol/ bornova biri yardımcı olursa sevinirim bir de şey kokusu nasıl ?:44:

Kımse lutfedıp bana cvp vermemıs sağolun hanımlar.
neyse ,
A101 de suan kampanyada seti bakın isterseniz

ayyyy çok sevindim çok sağolun yakınlarımda iki tane A101 var hiç girmemiştim çok dolaşamıyorum çünkü bu aralar burun ameliyatı oldum havalarda sıcak olunca hemen kanama yapıyor burnum hemen bakıcam A101 e gidip çok teşekkür ederim canım

aldımm şampuanımı,kremimi,maskemi,onarım ve parlaklık bakım spreyi yani komple 4 lü olarak aldım aldımmm

Şuana kadar 3.kez kullandım bakım maskesını + spreyı ve saç kremini kesınlıkle verdiğim paraya değmiyor yazık oldu ..
Saç kremi saçlarımı kaskatı ve yağlı yapıyor jöle sürmüşüm gb duruyor ..
Saç spreyınden ve bakım maskesınde en azından beklediğim ilk etkiyi göremedim aktardan aldıgım 10 tllik bakım maskesı bundan iyiydi.
Bende husranla sonuclandı gliss..

bakalım canım bende denicem yorumlara bağlı olarak aldım ama görücez bakalım iyi bi şampuan bulamadım bir türlü

Bende geçen gün maske ve şampuanını indirimden aldım maskeyi denedim çok beğendim bence çok başarılı denemeden ürüne ön yargı yapmayın saçlarım boyalı ve kıvırcık kokusuda şahane :)

nerede indirim vardı acaba?

Arkadaslar selam bende yeniyim buralarda.Saçlarımi boyayla açmaktan ve duzlestirmelerden mafolduu.Birde simdi kepeklendi.Head and shoulders alcaktim kepegi gidersin diye ama saci sertlestiriyomus.Bende burdan Gliss Ile ilgili guzel yorumlar okudum ve gittim aldim siyahindan.maskeleri almadim henuz sampuan hosuma giderse onlarida alcam.Umarim saclarim hem yumusar hem güclenirr..:)

benim saçlarımı anlatmaya kelime bulamıyorum inanın bana ..misal saçımda toka var tokayı çıkarıyorum ama hala toka varmış gibi orda kalıyordu o kadar kuru sert kıvırcık kabarık...allahım dıyordum beni saçlarımlamı sınıyorsun tövbe tövbe :)) ama taki bu glis serisiyle tanışana dek 10 gündür kullanıyorum kafam hafifledi resmen yumuşacık akıyor ya böyle bişey olmaaz bu duyguyu yaşamak muhteşem kesinlikle tavsiye ediyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…