daha mı iyi peki? bende glissin pembesini aldım cansız ve mat saçlar için olanını. o siyah olanın bide setini aldım o kdr para verdim ve sadece 3 kere yıkıyabildim. diyorumki haftada bir yine onla yıkayım belki cok yağlandırmaz o zmn ne dersin?
gliss de iyi bi şampuan ben sürekli bulamadığımdan bi de son zamanlarda saçlarımın ağırlaştığından bıraktım
biraz daha deneyip wellayı da alabilirsin wella dan memnuniyetim devam ediyo
deneyim bende bakalım şekerim. aman bıktım valla şampuan aramaktan :s peki sen başka bakım yapıyor musun?
yapıyorum tabi sinemaki kürünü ya da sadece bakım yağlarını uyguluyorum
bi de protek keratin maskem var onu kullanıyorum
watsonsun ballı biralı ve avakadolu maskelerini duşta dönüşümlü kullanıyorum
dax spergro aklıma geldikçe onu kullanıyorum
benim kadar saçıyla uğraşan yoktur herhalde
ayh ne güzel :) korkarım ki sana bir sürü soru sorucağım. Şimdi ben 1- Sinemaki 2- Gliserin bakımı 3- Şampuana sarımsak 4- Glissin bu serisinin bakım maskesi ve bakım spreyi'ni kullanmak istiyorum. Sanırım karman çorman :) Ben bu sinemakiyi yaptım ama aycangülü takip ediyodum sıkıldım bıraktım. Yeniden başlıcamda. şimdi hedefim haftada bir glissin ultimate repair şampuanıyla yıkadıktan sonra maskesini yapıp, spreyini sıkmak. (günlük pembesini kullanıyorum bu sıralar). Başka gün sinameki yapmak. Ama bu gliserinde kararsız kaldım. Genel olarak bana yardımcı olur mususn :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...yipranmis-kuru-saclara-bakim-suyu-tarifi.html
canım gliserin için bu bakım suyu tarifimi incele istersen.
hazır saç bakım spreylerinden kat kat başarılı bu tarif.
sarımsaklı şampuanı kullanabiliyosan ne güzel devam et bence.
sinemakide ben saçımı uzatmasaında ciddi bi fark görmesemde
içindeki ampüller ve badem yağı sebebiyle tercih ediyorum
Çok teşekkür ederim şekercim. Birazdan aktara gidip hepsinden alıcam canım, bide bebek yağı katsam ne dersin? Bu arada yağlanma yapmıyor dimi benim saçım ağırlaşıyor hemen ondan. Bide ben bu Gliss Ultimate Repair'ın spreyi aldım. Bide Gliss'in ısıya karşı koruyucu spreyini. Bu karışımla beraber elimde 3 tane duştan sonra sıkılcak sprey oldu :) Dönüşümlü kullanırım ama aynı anda kullancak olursam sırası nasıl olmalı sence. Saclarım kısa küt model benim düzleştrmeden cıkamıyorum. Dolayısıyla ısı koruyucu şart zaten (işe yarıyo mu bilmem ama :))