benimde saçım kıvırcık ama şimdilik bir düzleştirme etkisini görmedim[/QU
o zaman bende bu şampuanı deneyebilirim çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde saçım kıvırcık ama şimdilik bir düzleştirme etkisini görmedim[/QU
rica ederim. umarım memnun kalırsınbenimde saçım kıvırcık ama şimdilik bir düzleştirme etkisini görmedim[/QU
glissin kokularını hiç beğenmiyorumBu şampuanın kokusu nasıl acaba güzel ve kalıcı mı benim için önemli bi ayrıntı
ben boyalı saçlar için olan şampuanınıen son gliss total repair onarıcı bakım sıvı saç kremini kullandım gayette hoştu kokusu
banyodan sonra nemli saça sıkıyorsun durulanmayan saç kremi
ürün şu;
Eki Görüntüle 685570
glissin kokularını hiç beğenmiyorum
genelde çok kötü oluyor kokularıı
aynen glisste bana öyle geliyorO zaman hiç bakmayayım bile koku çok önemli ya o yüzden elidordan vazgeçemiyorum :) Syoss şampuanı vardı bende o da çok fena kokuyodur ağır, geçici deterjan gibi
Kizlar açikcasi almayi dusunenler bikere daha dusunsun, eger ki saçiniz cok fazla yipranmissa hiç almayin bence çunku silikon patlamasi bu sampuan tek yaptigi saçlarinizi kafaniza yapistirmak ilk zamanlar gozunuze iyi geliyor ama 1 2 ay sonra saçlariniz dahada kötu oluyor, ben 4 5 ay kullandim ve ilk aldigimda buraya yazmistim asla vazgecmem bu sampuandan harika falan diye simdi almayi dusunenler o yorumlara bakip iyice heveslenicek ama foss yani, keske kullanmasaydim diyorum cunku kotu olan saçlarim dahada kötu oldu