ya ben sadece şampuanını aldım, o bile ilk yıkamada mükemmel yaptı,
ben 8, 50 TL ye aldım, alın bence 8 bucuk lira sacı diriltmek icin cok bi para değil, ki benim saclarım aşırı bukleli ve ben hic sevmiyorum, düz olsun diye durmadan 220 deerecede yakarak düzlestiriyorum resmen, kahkullerimi falan da her gün iri fırca ve fön makinasıyla yapıyorum.:2:
Nişanlım gecen gün yanıma geldiğinde tut bak saclarımın ucu mahvoldu yaa.. dedim, evet kıtır kıtır olmus baya dedi, dur şu şampuanı deniycem saclarımı kurutup gelicem bakalım bi değişiklik olucak mı dedim tamam dedi, gittim yıkadım daha kuruturken parmaklarımı saclarımın arasından gecirirken yumusacık acılıyordu
ki ben sac kremi falan da kullanmadım sadece sampuanın etkisini görmek icin,
Ve elimle taradıkca da keratin sağolsun saclarım düzlesişiyordu(bilmeyenler icin keratinin yatıstırıcı özelliği sayesinde brezilya fönü denen 4-6 ay süreli fönlerde keratin kullanılır)
Bu kadar mutlu olamazdım yaa..
hemen kostum yanına, bak dedim oksa saclarımı, anaa dedi kedi gibi yumusacık dedi yatırdı beni dizine saclarımla oynadı..
ben bioblascıydım, sebamedciydim ama bundan sonra kesinlikleeeeeee bu sampuandan vazgecmem, sehrin altını üstüne getiririm yine de bunu kullanırım.
http://polstore.com/product_images/b/959/GKUltimateRepair__27948_zoom.jpg