Glifor, Glukofen vs.... kullanıp hamile kalan var mı?

Ben de düzenli olmasa da glifor kullanıyorum... çok mide bulantısı oluuor diye bazen düzenli bazen bir iki gün ara verip devam ediyorum açıkçası... Bunun yanında da duphatson kullanıyordum... duphatson biteli 10 gün oldu adetim hala gelmedi... bunu farkedince ben de acaba bebek var mıdır diye glifor u içmeyi bıraktım.. Bu şekilde hamile kalma olasılığı var mıdır acaba?

Ölüyorum bulantıdan ama ben bırakmadım. Sana da ne desem yalan olur tatlım yaaa bence doktoruna Danış öyle hareket et.

Benmde prolaktin hormonm biraz düşüktü doktorm glukofen ve klomen verdi..kullandığım ay hamile kaldm yeni öğrendm hatta :) ve ikiz olabilir :) bence kimse umudunu yitirmesn verennde Allah alanda Allah..herşeyn vakti var..bu arada glukofen midemi çok kötü yaptığu için bi müddet sonra içmeyi bırakmıştm

Bende de pico var. Yarın randevu aldım ve insülin direncime baktıracam. Glifor ile hamile kalan var mı acaba

erhaba herkese ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ve normal denedik olmadı regli oldum 2.günü gel dedi gittim yine klomen progestan falan verdi aşılama yapıcak bu sefer ama bide glifor verdi ve bu yumurtaları çok güzel büyütür bunuda kullanıcaz dedi?
Benim hiç bir sıkıntım yok rahim içinde yumurtalarımda sadece rahim ağzı darlığı var ve spermler geçemiyo ilk defa aşılama deniycez ve bana 3-4ay sonra aşılama olucak bunları kullanda dedi ve bu ayın 7 sinde yine kontrole gidicem bana yardımcı olun kızlar
Neden 3-4 ay sonra ve şeker ilacı? Dün kullandım bişi olmadı bugünde içicem şimdi ama yan etkilerinden korkar oldum

kızlar ben de bu ay gonal f ve glifor kullanmaya başladım aşılama yapılacak.aranızda bu ilaçlarla hamile kalan var mı ümidim olsun diye soruyorum

merhaba canım bende de pco var tüylenme var kilo var asla kilo veremiyorum bende glukofen kullanıyorum siz günde bir tane mi kullanıyorsunuz yoksa sabah akşam mı ben bilmiyorum da yardımcı olurmusunuz

Canım hamile kaldın mı ? Glifordan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…