Bana da bırak ilacı dedi kullanmaya devam eden de var bilemedim birden bırakılması normal mi sen ne yaptın devam ettin mi ilaca nasıl gidiyor hamileliğin iyisindir İnşallahMerhba arkadaslar, 6aydır evliyim ve bu ay bende glukofaj kullandım hamile oldugumu öğrendim. Doktorum devam etmeyi söyledi ama ben kötü olunca kes dedi midem bulantısı artdı. Siz hamile oldukdan sonra kullandınızmı ?
Ben iki aydan fazla glifor kullandım geçen ay beni iki büklüm yaptı sancim ilacın etkisimiydi Afedersin ama gaz sancısı mıydı bilemedim şimdi de kasık sancim var bugün adet günüm cuma günü kan vermeye gideceğim hamilelik var mı diye dün test yaptim cok silik cizgi çıktımerhabalar bende 1 yıllık evliyim pko luyum ilaçlarla adetimin düzelmesi için çabalıyoruz. tarlusal ve glukofen kullanıyorum. bu zamana kadar hiç düzenli içmedim ama 2 aydır ilaçlarımı hiç aksatmıyorum. Dün adetimin 15. günüydü. Resmen sağ kasık tarafım okadar sancı yaptı ki belime kadar vurdu acısı. Sizlere de böyle oldumu yada böyle olduktan sonra hamile olduğunuzu öğrendinizmi
İnşallah canım teşekkür ederimçok arastırdım netten silik çizgi de olsa hamilesin diyor ama kesin sonuç kan testi. İnşallah hamilesindir :)
canim gozun aydin bence de hamilesinnn darisi bizlere olsun ins. Saglikli kucagina alirsnİnşallah canım teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım İnşaallah İnşallah darısı sizlere ve sağlıkla kucagimiza almamizaCan
canim gozun aydin bence de hamilesinnn darisi bizlere olsun ins. Saglikli kucagina alirsn
Ben bıraktım ilacı ama progestan vaginal kullanıyorum düşüğü önlemek için ... Şimdi de idrar yolu enfekyonu cıktıBana da bırak ilacı dedi kullanmaya devam eden de var bilemedim birden bırakılması normal mi sen ne yaptın devam ettin mi ilaca nasıl gidiyor hamileliğin iyisindir İnşallah
Ayni o ilaclar sadece adi degisikKizlar glukofen kac mg lik kullandiniz ben glifor1000 likti glukofen de kaclik oluyoa
Canim bence dr ye bi danis gecmis olsunSelam kizlar 3 aydir sabah aksam glukofen iciorum 3aydir ishalim.birde boyle affedin diskimda sumuksu bi sivi var korkmaya basladim((
Bende pcoluyum glukofen kullanirken hamile kaldim su an evladim kucagimda, bu ilac yumurtlamamizi sagliyor, 1-2 ay diye dusunme ben 2.5 senede kalabildim rabbim hayirlisini versin insallahMerhaba...
Ben 2.5 senelik evliyim. Ve evliliğimin ilk gününden bu yana hiç korunmama rağmen hamilelik söz konusu olmadı. Ve tabi ki gitmediğim doktor da kalmadı. Po. Olduğunu söylediler Klomenler işe yaramadı. En son gittiğim doktor bu ilacı verdi. Gerçekten bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı çünkü doktor 1 2 ay içinde hamile kalacağımı söyledi
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Epey kullanmışsın ilacı... yani Dr. Um öyle söyledi. İnşallah bi 2.5 sene daha beklemek zorunda kalmamBende pcoluyum glukofen kullanirken hamile kaldim su an evladim kucagimda, bu ilac yumurtlamamizi sagliyor, 1-2 ay diye dusunme ben 2.5 senede kalabildim rabbim hayirlisini versin insallah
Sagol allah razi olsun, insallah beklemezsin demek istedigim kendini sartlandirma sen ilacini gunluk kullan allah tez vakitte evladina kavusmani nasip etsin insallahAllah analı babalı büyütsün inşallah. Epey kullanmışsın ilacı... yani Dr. Um öyle söyledi. İnşallah bi 2.5 sene daha beklemek zorunda kalmam
Bende pcoluyum glukofen kullanirken hamile kaldim su an evladim kucagimda, bu ilac yumurtlamamizi sagliyor, 1-2 ay diye dusunme ben 2.5 senede kalabildim rabbim hayirlisini versin insallah
Tesekkurler ben glukofeni 8 senedir kullaniyorum hatta hamileligimin 10.haftasina kadar da kullandim su an emziriyorum yine kullaniyorum. Bobreklerimden herhangibir sikayetim yokTebrikler cnm.glukofeni sabah aksam mi ictin?kac mg di?2bucuk sene ictinmi gercekten?bobreklere zarari olmadimi?