Glifor, Glukofen vs.... kullanıp hamile kalan var mı?

adetin nasil duzene girdi peki cnm?benjm adetim ilacsiz gelmio.bak 2 ay oldu hala tik yok
Valla canim bende anlmadm ama duzene girdi progestan da kullandm gliforda folic asitte kullandm hangisi duzene soktu bilmiorm ama progestanin fsydasini gordum diyebilirm cnm sabirli olmk lazm bnmkide cok duzensizdi olmadgm cok aylar bilirim yani

hamılelık için değil de başka şey için vermişti doktor,sonra araştırdım,bu ıkı ılaç çokk tehlıkeli

Merhba arkadaslar, 6aydır evliyim ve bu ay bende glukofaj kullandım hamile oldugumu öğrendim. Doktorum devam etmeyi söyledi ama ben kötü olunca kes dedi midem bulantısı artdı. Siz hamile oldukdan sonra kullandınızmı ?

Hayirlisi olsun ben polikistik overli oldugum icin gunluk 500 mg kullaniyordum ve hamileligimin 10.haftasina kadar kullanmistim düşük riskini azaltir demisti doktorum. Dogumdan sonra da baslamam gerekiyor

Canim hayirli olsn bebegin. Darisi basimiza ins glukofaj ndn verdi doktorn pko hastasimsn sende bana da dior doktorm ama ben duzenli alamdm pko hastasym bende. Tedavi surecini de anlatrsn bizlere de umut olursn cnm

Canim hayirli olsn bebegin. Darisi basimiza ins glukofaj ndn verdi doktorn pko hastasimsn sende bana da dior doktorm ama ben duzenli alamdm pko hastasym bende. Tedavi surecini de anlatrsn bizlere de umut olursn cnm
Evet bende pko hastasiyim, bu ay ben cok duzenli kullandim hic aksatmadim, darisi tum isteyenlerin bawina

Hayirlisi olsun ben polikistik overli oldugum icin gunluk 500 mg kullaniyordum ve hamileligimin 10.haftasina kadar kullanmistim düşük riskini azaltir demisti doktorum. Dogumdan sonra da baslamam gerekiyor
Tesekkurler darisi tum isteyenlerin bawina. Beni korkutan ilk düşüğümüm olması ve ilk 3aylığında gelişimi için ilaç kullanmamağa özen göstermek istiyorum. Hem korkuyorum hem de korkmuyorum karisik bi haldeyim

Belimden çok şikayetçiyim belim kasıklarım hep ağrıyor progestan kullanıyorum geçmiyor her kesde öğlemi? Adet sancısı gibi sancılar gidip geliyor

Canim doktorun kullanmaya devam et dediyse kullan bencede, ilk zamanlar bel, kasik agrisi oluyor istirahat et bol bol

tebrikler cnm.pkomusun sende?

Slm arkdaşlar ben 34 yasındayım normal bır hamılelık (tedavısız)sonucu 12 yasında oğlum var.5 yıldır ıkıncı cocuk sahıbınolamıyorum artık üzerinde durmuyordum gecdıgımız ay bır kadın dogum dr na gıttım kısaca ankatıyım detaylar uzun surecek dr endokrın bölumune yonlendırdı ınsulın degerın 16 gıbıbı deger cıkdı ve mutlka endokrıne gıtmemı söyledi gıttım ve bır cok tahlıl istedı carsamba gunu sonuclara göre tedavı baslıycak.benım kafama takılan adetim duzenlı olması dısında butun pko belirtilerini tasıyorum kafam cok karısık sızın adetlerınız nasıldı benım durumumda olan varmı?ve glıkofen yada glıfor tedavısı baslarmı sızce dr ?ii aksamlar

herkese merhaba arkadaşlar;
ben 26 ekimde düşük nedeni ile kürtaj olmak zorunda kaldım bugün kontrolüm vardı hersey normaldi doktorum folbiol ve glukofene devam edelim bi süre daha ilk iki adetden sonra denemeye devam edebilirsin dedi.
bende insülin direnci yok bundan önceki doktorum yumurtlama ve adetleri düzenlemesi için glukofeni vermişti. belkide onun sayesinde 3 ay içinde hamile kalmıştım. ama ne yazıkki tutunamadı bebeğim.
çıkan patoloji sonucumda normaldi. yani doktor herhangi bi nedeni yok sadece düşük yapmışsın her 5 hamilelikten biri düşükle sonuçlandığını söyledi.
benim merak ettiğim bu ilaçlarla hamile kalan arkadaşlar ne kadar süre kullandınız ve hamile kaldınız? ben giden bebeğimin yerine hemen yenisini istiyorum biliyorum daha çok erken ama ben öyle rahat edicem biliyorum.
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama glukofen ile hamile kalan ve sağlıkla bebeğini kucağına alan arkadaşlarım burdan bizleri aydınlatırsa çok mutlu olurum inanın sizlerle konuşmak bi nebze olsun beni rahatlatıyor ve umut oluyorsunuz bizlere

ben insülin direnci için glukopaj kullanıyorum. hamile kaldım doktorum ilacımı kesmedi. halen kullanıyorum. vardır bir bildiği dedim devam ediyorum.

Canim kac ay kullandn sonuc aldn.
Canım aslına bakarsan bu ilacı iki yılı aşkın süredir kullanıyorum. Kullanım amacım hamilelik değildi diyabeti önlemekti. Ama sonradan duydum ki yumurta kalitesini arttırıyormuş. Hamile kalınca kesilir sanıyordum ama doktorum kesmemeyi uygun gördü. Şekerim yükselmesin diye ama senin böyle bir sorunun olmadığı için sana nasıl bir uygulama da bulunur tam olarak bilemeyeceğim.

Bana doktoeum duzenli al dedi bende gunde bir tane aliorm yumurtlamaya yardmci oluorms. Bu ay daha duzenli kullanmaya basladm bakalm yarn kontrole gidicm

Kizlar bugun doktora gttm kontrole yunurtan catlams dedi bir de 20 mm saol tsrafmda yumurta var sag tarafmdaki catlams once sevindm ama kimyasal gebelik olabilir dedi uzuldm tabi 3 gun iliski onerdi iyi degerlendrn dedi sonra asilama ya gecelm dedi ignelerle yumurtani gelistrlm dedi klomende duzensiz oluor dedi ben glifor kullandm bal corek otu tarcin kuru de yedim bu ay. Ondn erkn catlams olabilir mi ins kimyasal gebelik dgldir. Doktor mu beni oyalior napior anlamdm biz Allahtn yumurta catlatma ignesi olmadn once de degerlendrdk gunleri belki bir ihtimal hamile kalirm gene canim skldi geldim eve...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…