Valla canim bende anlmadm ama duzene girdi progestan da kullandm gliforda folic asitte kullandm hangisi duzene soktu bilmiorm ama progestanin fsydasini gordum diyebilirm cnm sabirli olmk lazm bnmkide cok duzensizdi olmadgm cok aylar bilirim yaniadetin nasil duzene girdi peki cnm?benjm adetim ilacsiz gelmio.bak 2 ay oldu hala tik yok
Hangi ila tehlike glifor muhamılelık için değil de başka şey için vermişti doktor,sonra araştırdım,bu ıkı ılaç çokk tehlıkeli
IKISIDEHangi ila tehlike glifor mu
Hayirlisi olsun ben polikistik overli oldugum icin gunluk 500 mg kullaniyordum ve hamileligimin 10.haftasina kadar kullanmistim düşük riskini azaltir demisti doktorum. Dogumdan sonra da baslamam gerekiyorMerhba arkadaslar, 6aydır evliyim ve bu ay bende glukofaj kullandım hamile oldugumu öğrendim. Doktorum devam etmeyi söyledi ama ben kötü olunca kes dedi midem bulantısı artdı. Siz hamile oldukdan sonra kullandınızmı ?
Canim hayirli olsn bebegin. Darisi basimiza ins glukofaj ndn verdi doktorn pko hastasimsn sende bana da dior doktorm ama ben duzenli alamdm pko hastasym bende. Tedavi surecini de anlatrsn bizlere de umut olursn cnmMerhba arkadaslar, 6aydır evliyim ve bu ay bende glukofaj kullandım hamile oldugumu öğrendim. Doktorum devam etmeyi söyledi ama ben kötü olunca kes dedi midem bulantısı artdı. Siz hamile oldukdan sonra kullandınızmı ?
Evet bende pko hastasiyim, bu ay ben cok duzenli kullandim hic aksatmadim, darisi tum isteyenlerin bawinaCanim hayirli olsn bebegin. Darisi basimiza ins glukofaj ndn verdi doktorn pko hastasimsn sende bana da dior doktorm ama ben duzenli alamdm pko hastasym bende. Tedavi surecini de anlatrsn bizlere de umut olursn cnm
Tesekkurler darisi tum isteyenlerin bawina. Beni korkutan ilk düşüğümüm olması ve ilk 3aylığında gelişimi için ilaç kullanmamağa özen göstermek istiyorum. Hem korkuyorum hem de korkmuyorum karisik bi haldeyimHayirlisi olsun ben polikistik overli oldugum icin gunluk 500 mg kullaniyordum ve hamileligimin 10.haftasina kadar kullanmistim düşük riskini azaltir demisti doktorum. Dogumdan sonra da baslamam gerekiyor
Merhba arkadaslar, 6aydır evliyim ve bu ay bende glukofaj kullandım hamile oldugumu öğrendim. Doktorum devam etmeyi söyledi ama ben kötü olunca kes dedi midem bulantısı artdı. Siz hamile oldukdan sonra kullandınızmı ?
Evet pko bawlangici dedi doktor ben kilo aldim plodan ve hemen doktora gitdi boyle soyledi. Adetim bazen 40-41gune gecince endiselenmiwtim altindn pko ciktitebrikler cnm.pkomusun sende?
ben insülin direnci için glukopaj kullanıyorum. hamile kaldım doktorum ilacımı kesmedi. halen kullanıyorum. vardır bir bildiği dedim devam ediyorum.Merhba arkadaslar, 6aydır evliyim ve bu ay bende glukofaj kullandım hamile oldugumu öğrendim. Doktorum devam etmeyi söyledi ama ben kötü olunca kes dedi midem bulantısı artdı. Siz hamile oldukdan sonra kullandınızmı ?
Canim kac ay kullandn sonuc aldn.ben insülin direnci için glukopaj kullanıyorum. hamile kaldım doktorum ilacımı kesmedi. halen kullanıyorum. vardır bir bildiği dedim devam ediyorum.
Canım aslına bakarsan bu ilacı iki yılı aşkın süredir kullanıyorum. Kullanım amacım hamilelik değildi diyabeti önlemekti. Ama sonradan duydum ki yumurta kalitesini arttırıyormuş. Hamile kalınca kesilir sanıyordum ama doktorum kesmemeyi uygun gördü. Şekerim yükselmesin diye ama senin böyle bir sorunun olmadığı için sana nasıl bir uygulama da bulunur tam olarak bilemeyeceğim.Canim kac ay kullandn sonuc aldn.
Bana doktoeum duzenli al dedi bende gunde bir tane aliorm yumurtlamaya yardmci oluorms. Bu ay daha duzenli kullanmaya basladm bakalm yarn kontrole gidicmCanım aslına bakarsan bu ilacı iki yılı aşkın süredir kullanıyorum. Kullanım amacım hamilelik değildi diyabeti önlemekti. Ama sonradan duydum ki yumurta kalitesini arttırıyormuş. Hamile kalınca kesilir sanıyordum ama doktorum kesmemeyi uygun gördü. Şekerim yükselmesin diye ama senin böyle bir sorunun olmadığı için sana nasıl bir uygulama da bulunur tam olarak bilemeyeceğim.