Merhaba internettenmi almıştınızBeen varıım kızlarımmm.. polikistik overim, 5 senelik evliyim hep tedavi oldum 2 aşılama yaptırdım olmadı. C life kullanmaya başladım 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba internettenmi almıştınızBeen varıım kızlarımmm.. polikistik overim, 5 senelik evliyim hep tedavi oldum 2 aşılama yaptırdım olmadı. C life kullanmaya başladım 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim
Evet Instagram sayfasından sipariş vermiştimMerhaba internettenmi almıştınız
Bende dün sipariş ettim bakalım onuda deneyim hayırlısı ile İnşallah güzel sonuç alırımEvet Instagram sayfasından sipariş vermiştim
Sonucun ne oldu kuzum bende basladim kulanmaya merak ettim sonucunuMerhaba kızlar 2,5 senelik evliyim polikistik over hastasıyım hiç gebe kalamadım yumurtaliklarım tembel çalışıyor bir tanıdığım clife macun kullanarak ilk ayda hamile kalmış oda benim gibi polikistik overli bana umut oldu aranızda benim gibi olupta bu macunu kullanıp hamile kalan var mı yazar mısınız lütfen????
Merhaba sizin sonuç ne oldu acaba bende kullanıyorum bu aySonucun ne oldu kuzum bende basladim kulanmaya merak ettim sonucunu
İkinci ayimdaydim canim ilj ay kistim kuculdu bu ay da 14 gun kulandim biraktim 9 gun jaldi adete senin sonuc ne canimMerhaba sizin sonuç ne oldu acaba bende kullanıyorum bu ay
Ben bu ay aldım daha yumurtlama zamanı gelmediİkinci ayimdaydim canim ilj ay kistim kuculdu bu ay da 14 gun kulandim biraktim 9 gun jaldi adete senin sonuc ne canim
Takip ediyo musun canim ovulasyon testi ileBen bu ay aldım daha yumurtlama zamanı gelmedi
Akıntı olduğunda başlayacağım daha elimde çok az test var o yüzden yapmadimTakip ediyo musun canim ovulasyon testi ile
Hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyorum canimAkıntı olduğunda başlayacağım daha elimde çok az test var o yüzden yapmadim
Amin inşallah bende seninHadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyorum canim
Bakalim 8 gun kaldi haber ederim canimAmin inşallah bende senin
Yalnız c lifenin satıldığı sayfada 3 aydan uzun süre kullanmayınız diyor eğer kullanacaksanız 3 ayın sonunda bir süre ara verip devam edin diyor, siz koskoca 6 ay kullanmışsınız birde ürüne çamur atıyorsunuz, kistinizin bu yüzden olduğu ne malum. Belki birisine şifa olacaktı ama sizin yorumuzu görünce almaktan vazgeçti. Kullanıp faydasını gören binlerce kişi var bende dahil. Keşke kullanım sırasında bi kontrole gitseydiniz arada belki bunları yaşamazdınızBenim polikistik overim var yaklaşık 6 ay kadar kaşık ve kavanoz olan c life kullandım ilk başlarda adet sancım azalmıştı ve. Bir süre sonra her iki yumurtalığımda da kistler oluştuğunu öğrendim.12 ve 15 cm lik yumurtalık kistlerim oldu bir ay sonra ameliyatla alınacak. Sırf bu karışım yüzünden sol yumurtalık ve sol tarafında tüpüm alınacak. Tüm hormonlarının çok kötü durumdaymış. Başka hiç bir ilaç yada kürde kullanmadım bu sırada. Ben adet düzensizliğim ve sancılı adetlerim için almıştım.Her şey daha kötüye gitti. Doktor tavsiyesi dışında bence hiçbir şey kullanmayınız
aynı dediğiniz gibi alsam mı almasam mı araştırma içindeydim şuan, bu yorum beni çok düşürdü. almaktan vazgeçme noktasına geldim cidden. ama keşke herkes tüm süreci anlatsa belki 1 ay kullanıp kontrole gitseydi oraya kadar gitmeyecekti 1 ayda 15 cmlik kist oluşacağını zannetmiyorum çünkü ben de.Yalnız c lifenin satıldığı sayfada 3 aydan uzun süre kullanmayınız diyor eğer kullanacaksanız 3 ayın sonunda bir süre ara verip devam edin diyor, siz koskoca 6 ay kullanmışsınız birde ürüne çamur atıyorsunuz, kistinizin bu yüzden olduğu ne malum. Belki birisine şifa olacaktı ama sizin yorumuzu görünce almaktan vazgeçti. Kullanıp faydasını gören binlerce kişi var bende dahil. Keşke kullanım sırasında bi kontrole gitseydiniz arada belki bunları yaşamazdınız