Nerden biliyorsun hamile olmadığını test yap bence glifor gecikme yapmadı bende tam aksine 2 gun erken geldi bence test yapCevabın için çok teşekkür ederim canım. Glukofen kullanıyorum. Fakat adetim 8 gün gecikti. Hamile değilim glukofenden dolayı gecikme yaşıyorum sanırım. Normalde düzenlidir adetlerim.
Hiç bi belirtim yok , ilk hamileliğimde ilişkiden 1 hafta sonra tüm belirtileri yoğun olarak yaşamıştım. 14 gün oldu hala adet olmadım. Hamile olmadığıma emin gibiyim 1 hafta önce adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu bikaç gün yine olmadım. Kahverengi akıntım oldu sonra da. Şimdi o da geçti. İlaç ters etki falan mı yaptı acaba... Bu ilaca başlama günü falan var mı canım ya ? Ben kafama göre aldım başladım.Nerden biliyorsun hamile olmadığını test yap bence glifor gecikme yapmadı bende tam aksine 2 gun erken geldi bence test yap
Hiç bi belirtim yok , ilk hamileliğimde ilişkiden 1 hafta sonra tüm belirtileri yoğun olarak yaşamıştım. 14 gün oldu hala adet olmadım. Hamile olmadığıma emin gibiyim 1 hafta önce adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu bikaç gün yine olmadım. Kahverengi akıntım oldu sonra da. Şimdi o da geçti. İlaç ters etki falan mı yaptı acaba... Bu ilaca başlama günü falan var mı canım ya ? Ben kafama göre aldım başladım.[/QUOTE
Test yap sana bi önce emin ol bence canim ilacin aslan günü yok bazılarında yan etki olarak geciktirme yapmış araştırdım ben gecikmesi olan da var düzene giren de ne kullanıyorsun kaç gram ac tok ?? Ben 850 mg glifor sabah akşam kullaniyorum
Bir şey söyleyim mi ben de geciktim 4. Günüm bir öyle oldu ki aceba test yaptım negatif kan testi için bekleyeceğim bir kac gün daha sen neden kan testi yapmıyorsun hala anlayamadım 16 gun ne demek yerinde olsam test yaptım negatife adet sömürücü al ku çalışmalara devam edin yani bu benim fikrimGecikenlerinki kaç gün gecikmiş canım ya bi bilgin var mı 16 gün oluyo benim
21 gün oldu olmadım daha ... 2. Adetim geldi neredeyse ... test yapmıyorum çünkü biliyorum hamile olmadığımı. Söktürücü kullanmayı bende düşündüm de bikaç güne eve dönücem tatildeyim döndüğümde doktora gideyim diye bekliyorum. İnşallah hamilesindir hadi hayırlı haberlerini bekliyorum :)Bir şey söyleyim mi ben de geciktim 4. Günüm bir öyle oldu ki aceba test yaptım negatif kan testi için bekleyeceğim bir kac gün daha sen neden kan testi yapmıyorsun hala anlayamadım 16 gun ne demek yerinde olsam test yaptım negatife adet sömürücü al ku çalışmalara devam edin yani bu benim fikrim
Canım daha benim 4 gun gecikti ve 2 gun önce idrar testi yaptım negatif biz de bugün çıktık tatile ınş hamileyimdir ikimiz de ama bilmiyorum umudum yok ben hiç hamile kalmadigim için bir sey diyemem sadece mutsuzum bir dd glifor mu yaptı ki aceba yz çok heyecanlıyım yola da çıktım bari olacaksam da dönüşte olsam tatil zehir olacak hem üzüntü hem regl hayirlisi ins21 gün oldu olmadım daha ... 2. Adetim geldi neredeyse ... test yapmıyorum çünkü biliyorum hamile olmadığımı. Söktürücü kullanmayı bende düşündüm de bikaç güne eve dönücem tatildeyim döndüğümde doktora gideyim diye bekliyorum. İnşallah hamilesindir hadi hayırlı haberlerini bekliyorum :)
İnşallah hamilesindir canım ya :) ferah tut içini stres yapma. Hamilelikte glifor-glukofen zararlı mı canım bi bilgin var mı? Eczacı bana çok zararlı bebek sakat olabilir dedi. Ben hamile değilim diyorum diyorum ama bi de hamileysem diye korkuyorum. Hala içiyorum hala adet olmadım.
Canım ben 10 yıllık evliyim 2.5 sene uğraştık bebek için bu zamana nasipmis. Bende pkoluyum yıllardır glifordan başka hiç birşey kullanmadim, bu sonuçta şeker hapı senin yumurtlamani düzene sokuyor zamanla kalacaksınız inşallah sende ama stres yapma çünkü en büyük etken stresmis. Yumurtlama testiyle takip et pozitif çıkan günlerde esinle birlikte ol . Bide folikasit kullan, benim eşim çinko kullanmıştı o da spermleri canlandırırmis.
İnşallah en yakin zamanda müjdeli haberi alirsin
Canım benim adetlerimde sıkıntı yoktu ama tüylenme, kilo gibi sorunlarim vardı, doktrunu dinle ilacını sakin aksatma. Benim doktorun doğumdan hemen sonra glifora tekrar başlamamı soylediselam cnm bnde glifor kullanıyorum.100 tabletten 10 tane kaldı.bnde pkoyum .çok sayıda kıstım war ufak ufak.sende demı durum böleydı?bırde ben ılacsız adet olamıyorum doktorum glıforu sakın brakma dedı.senın durumun nasıldı?
Canım benim son kontrolümde yumurtam gelişmemişti bende onun için aldım doktor vermedi. Adetlerim düzenliydi. Pco demişlerdi ama kist yok. Hamileliğimin 1. Ayında kullanmaya başlamışım bi de ben. İnşallah sende kısa sürede hamile kalırsın.canım selam.bnde glifor ıcıom.pko war bnde.sen ne ıcın ıcıordun bu ılacı?bnde kıstler war ufak ufak adetım glmıor ılacsız.senın durumun nasıldı?hamılesın sanırım cok sewındım.bana umut ol nolur.
Canım benim son kontrolümde yumurtam gelişmemişti bende onun için aldım doktor vermedi. Adetlerim düzenliydi. Pco demişlerdi ama kist yok. Hamileliğimin 1. Ayında kullanmaya başlamışım bi de ben. İnşallah sende kısa sürede hamile kalırsın.
Artık çok geç içtim malesef inşallah bişey olmazinşallah cnm benım.sen yınede doktora danısmadan ıcmeseydın cnm ya ???
Artık çok geç içtim malesef inşallah bişey olmaz
Kizlar bende de pko var bu ay rahim filmide cektrdm 5 gun once doktor sadece glifor kullanmami soyledi bana daha oncede glifor ic aksatms dedi ben hic duzenli kullanmdm ilk defa duzrnli kullanmaya basladm 10 gundrde duzrnli kullaniorm cok faydasini goren varms bnmde yumurtalrm gelismior klomen icnce gelisior ama bu ay klomrn vermedi. Bakslm nolck bu ay. Ne kdr icmem gerek bilmiorm daha ben gunde 1 tane iciorm acsba 2 tane mi alsam.
Benim adetlerim de hep duzensizdi olmadgm cok zaman olmustr ama 1 yildr mssallah duzgun oluorm her ay duzenli pko vsr klomenle yumurtam gelisior ama gebelik olmuor esiminde sprem testi ii dedi doktor ondada sknti yok doktorm bu ayda rahim filmi cektrlm dedi iste bakalm bubay sadece glifor ic dedi bekliorm bende bu ay dinlenme evresiyms rahim filminden sonra pek ilac verilmzms interntte de oyle yaziordu.meraba cnm.bndede pko war.ilacsiz adet olamiorum.senin durumun nasil.oluomusun adet ilacsiz?bnde glifor iciorum 3 ay olmak uzere.ama hala adet olmadimiki ay oluyor glmedi dha
Benim adetlerim de hep duzensizdi olmadgm cok zaman olmustr ama 1 yildr mssallah duzgun oluorm her ay duzenli pko vsr klomenle yumurtam gelisior ama gebelik olmuor esiminde sprem testi ii dedi doktor ondada sknti yok doktorm bu ayda rahim filmi cektrlm dedi iste bakalm bubay sadece glifor ic dedi bekliorm bende bu ay dinlenme evresiyms rahim filminden sonra pek ilac verilmzms interntte de oyle yaziordu.