Bu yaz 2 yılımız yeni dolacak canım.
Dediğin gibi ben de gözlemledim onlara yok diyemiyor canım o kadar merhametli ki.ben de her şeye yok desin demiyorum o ay varsa elimizde versin.bundan önce öyle yapıyorduk.Hatta borç verecekse gelip soruyordu.Ama bu son 1 aydır bi değişti sanki artık veriyor ama söylemiyor. Yada belki yok hiç öyle bi şey çünkü elimde somut bi şey yok.ben tahmin ediyorum
Benim tek istediğim o da görsün bi şeylerin farkına varsın böyle borçla hep yaşarsak ne ev olur ne bişey hep yerimizde sekeriz
Ben çalıştığımda daha da çok yüklenecekler eşime
Çünkü karşı taraf çok düşüncesiz.
Eşim ne kadar yok derse desin onlar devam ediyor
Ve eşim de galiba artık saklama kararı aldı.
Geçen gün maaş bandronu al hele ne kadar alıyor ne vergisi kesiliyor falan dedim tmm dedi ama hep geçiştiriyor
Bi somut örnek mesela
Boşanmk istemiyrm her şeye rağmen mutluyuz. Ama en büyük problem bu konular :-(
Anladım canım :-(Ben eşinin karakterini az çok anladım canım, benim babam da ayni senin esin gibiydi o kadar merhametli ve vericiydi ki kimseye hayır diyemezdi. Ailesini bırak kirk kat ellere neler neler yapardı... belki onu kullananlar ne güzel aptal yerine koyduk diye düşünüyorlardı onu da bilmiyorum :) galiba eşinin ağzı ciddi şekilde yanmadan bu davranıştan vazgeçmeyecek... Sen simdilik sabret, gözlemlemeye devam et ama eşine hic hissettirme.. onun da kendi kafasında birseyler var belli ki. Arkadaşının borcunu ödeyemezse en çok mahçup olacak olan o mesela en basitinden...
Alacağım ondan inşevet güvenmiyorum de bence...arkadaşının borcunu ödeyene kadar bende dursun hatta evde dursun..
Eşim öyle enteresan ki parası olmayınca gidip çevreden onlar için borç alıyorsizi en iyi ben anlarım. benim eşim de aynıydı. sürekli ailesi borç para ister, eşim de verirdi. gerçekten ihtiyaçları olsa, ailesidir versin derim. ama istenilen para keyfi ve o paralar geri dönmeyince, ipleri elime aldım. el yiyip, ben dert edeceğime; ben yiyorum. en azından içim çok çok rahat. şimdi ailesi istese de mecburen gönderemiyor. çünkü para yok..
ben yönlendiriyorum, hatta ufaktan da birikim yapıyorum.. büyüklerimiz boşuna dememişler, erkeğin iki tabağı varsa, birini kıracaksın diye..
Galiba.Bence gönderdi parayi.
Çocuk yok henüz canım yazın sınavdan sonra düşünüyoruz ama eşim böyle yaptıkça ondan da Soğuyorum.Siz tepki gösterdiğiniz için gizli saklı yapmaya çalışacak.
Para birikeceği zaman güzellikle sizin hesabınıza koymaya çalışın
Eşiniz ailesine hayır diyemiyor anlaşılan
Sürekli bu durum içinizi kemirecekse işiniz zor
Çocuğunuz var mı yoksa yapmadan biraz daha düşünün
Aîlesinin yoksul olması başka bir durum eşinizin onları yoksul göstermesi başka bir durum
Canım tokiye girecektik ama hesapladık aylık çok zora girecektik. Hatta nakit için bu arkadaşından aldığımız 10bini verecektik 5 bin eksikti babası Gilden istedi borcumuz var demişlerdi.düşünsene oğlu ev alacak çıkarıp bi 5bin bile vermediler.Sizde bir borcun altına girseniz,mesela yatırım için arsa olabilir,sizin de borcunuz varken fazla yüklenemezler.
Valla yerimde olaydın hiç böyle demezdin.Tam boşamalik hatunsun
Olsun, boşamaliksinValla yerimde olaydın hiç böyle demezdin.
Karşı taraftan gördüğüm ve yazmadığım o kadar çok şey var ki yazsam sığmaz buraya
Sus kız adam duymasın seni sonra boşar falanOlsun, boşamaliksin
Allah korusun tabi. Ama cok vidi vidi yapmissin dedektiflik yapmissin ondan dedim:)) ayni sulale bizde de var allah akil fikir versin. Ben de vidi vidi yaptim cok hala da yaparim ama kartlari takip etmem aramalara bakmam ayy hasta olursun:)Sus kız adam duymasın seni sonra boşar falan
En son çare olur umarım her evlilikte 
Bırakmıyor ben de dursun canım iki kart tek var zaten biri onun maaş kartı onu almk istemiyorum. Ptt ise şuan onda.az önce biraz atıştık küstü bna galiba.yok vermedim diyor.Gitti odaya girdi.yalan söylediğini hissediyorum nedenseEşin para konusunda kendine engel olamayıp veriyorsa, sende dursun kartlar.
Az önce verdin mi dedim yok dedi.bnde işte bak öğrenirsem çok kötü olur gizli saklı istemiyorum falan ddm bna diyo onlar ne zaman arasa aklında hep para olarak.Ben de çünkü onlar yüzünden böyle oldum falan diye atıştık biraz küstü galiba bna.konuşmayı kesti bnmle. Yemk yedi sessizce konuşmadan kalktı odasına gitti. Artık kalk gidip bakalım diyemem. İnanmazsan inanma keyfin bilir dicek :-(anlattıklarından eşinin kesinlikle parayı çektiğini onlarda verince yerine koyacağını düşünüyorum.
ben olsam içimde bir ses senin sözünü tutmadığını söylüyor. gidip bakmak istiyorum o para miktarına eğer yanılıyorsam senden özür dileyip bu konuyu açmayacağıma söz veriyorum. eğer diğer türlüyse de çözüm aramak zorunda kalırız diye götürüp ptt şubesine bakardım. ama zaman vermeyin borç bulup yerine koyar eşin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?