Gizli kalması gereken durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende son yorumlarindan sonra oyle dusundum , kibledim Mune Mune bi bakiversin
Yeni uye ama kk uyelerini bizden iyi taniyor masallah
Keşke daha ayrıntıcı olsanız, gönderileri okurken.
Mune'dan izin alarak ikinci üyelik aldığımı yazmışım değil mi?
Beni kiblediginiz saniyelere yazık olmuş.

Tum uyeleri nasil bu kadar iyi taniyabiliyorsunuz?

kendi üyeliğimle size yazamam o yüzden ikinci üyelikle eski konularım olmadan herkese sallamalıyım üyeliği bu kdldjsldjs

milleti fırçalamaya gelmiş daha hayatındaki adama açıkça soru soramıyor.

Yorumlari okumadim , okumak zorunda degilim
Konuya yazmaniz gerekirdi ikinci uyelik oldugunu
Hayır Milenacığım gerekmezmiş.
Ben bizzat sordum :)

Aksine yazmamam daha iyiymiş çünkü üyelerimiz problemden uzaklaşıp kim ki bu diye tahminlerde bulunmaya başlıyorlarmış.

Bilse de soylemez. Soylememesi gerekiyor.
Boyle bir konu icin ikinci uyelik alinmamali , siddet , cinsellik vs konularinda ikonci uyelik alan uyeleri anlayabiliyorum ama bu gayet siradan bir konu , o zaman hepimiz her konu acisimizda yrni uyelik isteyelim

Sevgili Mune Mune bize aciklarsan seviniriz , ikinci uyelik kosullari nedir ? Herhangi bir konu acmak icin yeni bir uyelik alabiliyor muyuz?

Hayır Milenacığım gerekmezmiş.
Ben bizzat sordum :)

Aksine yazmamam daha iyiymiş çünkü üyelerimiz problemden uzaklaşıp kim ki bu diye tahminlerde bulunmaya başlıyorlarmış.

Buna siz sebep oldunuz , uyeleri bu kadar iyi tanidiginizi yazinca dogal olarak insan kim bu diyor

Ben sizin ikinci uyelik yorumunuzu gormeden anladim mesajlarinizdan ikinci uyelik aldiginizi

Buna siz sebep oldunuz , uyeleri bu kadar iyi tanidiginizi yazinca dogal olarak insan kim bu diyor

Ben sizin ikinci uyelik yorumunuzu gormeden anladim mesajlarinizdan ikinci uyelik aldiginizi
Bunun anlamak için çok zeki olmaya gerek yok, anlamamanız anormal olurdu.
Einstein değilim herhalde yeni bir yere üye olur olmaz tak tak tak profil fotoğrafı koyup, düzgünce konu açayım vs.

adam boşanalı ne kadar olmuş?
sizin evlilik geçmişiniz yada çoçuğunuz var mı?
kaç yaşlarındasınız?
ilişkş ilerlerse ailenizin görüşlerinin önemi var mı? ne düşünürler?

Boyle bir konu icin ikinci uyelik alinmamali , siddet , cinsellik vs konularinda ikonci uyelik alan uyeleri anlayabiliyorum ama bu gayet siradan bir konu , o zaman hepimiz her konu acisimizda yrni uyelik isteyelim

Sevgili Mune Mune bize aciklarsan seviniriz , ikinci uyelik kosullari nedir ? Herhangi bir konu acmak icin yeni bir uyelik alabiliyor muyuz?
Yahu izin almışım. Alınabiliyormuş ki almışım. Belki ifşa olmaktan çekiniyorum.

Sıradan bir konuyu bile böyle bir hale getirdiğiniz için anormal karşılanmasa gerek bu tercihim.

Ikinci uyelik icin bildigim kadariyla belirli bir konu kriteri yok. O uyenin istegine bagli ve olmali da. Nitekim, linc edilen uyeleri de sikca goruyoruz.

Ikinci uyelik yonetimin inisiyatifindedir. Onay alinmis. Kim bu demek yerine , konuya odaklanilmali.

Gerci benim konuyla ilgili yazacaklarim bitti.

kendi üyeliğimle size yazamam o yüzden ikinci üyelikle eski konularım olmadan herkese sallamalıyım üyeliği bu kdldjsldjs

milleti fırçalamaya gelmiş daha hayatındaki adama açıkça soru soramıyor.
Açıkça soru soramadığımı nereden çıkardın?

Herhalde adama beni özlediğin için mi arıyorsun gibi gibi liseli kafasında sorular sormamı beklemiyorsun.

Öyle düşünmek istiyorsan öyle düşün, sıkıldığın konuda da hala yorum yazdığına göre bol bol vaktin var.

Bunun anlamak için çok zeki olmaya gerek yok, anlamamanız anormal olurdu.
Einstein değilim herhalde yeni bir yere üye olur olmaz tak tak tak profil fotoğrafı koyup, düzgünce konu açayım vs.
Einsteine haksizlik bu , ben yeni uye oldugumda gayet de tak tak profil fotosu koyup yorum yapmaya baslamistim , bunun icin zeki biri olmaya gerek yok

Açıkça soru soramadığımı nereden çıkardın?

Herhalde adama beni özlediğin için mi arıyorsun gibi gibi liseli kafasında sorular sormamı beklemiyorsun.

Öyle düşünmek istiyorsan öyle düşün, sıkıldığın konuda da hala yorum yazdığına göre bol bol vaktin var.

e var tabi insanın boş vaktinin olması suç mu, zamanım var ki elimde telefon takılıyorum burda. nereye varmaya çalıştığını çözemiyorum. “okuduğumu yanlış anlamışım ya boşuna yükseldim” demek yerine gittikçe batıyorsun anna bu kadar da olmaz ya.

Ikinci uyelik icin bildigim kadariyla belirli bir konu kriteri yok. O uyenin istegine bagli ve olmali da. Nitekim, linc edilen uyeleri de sikca goruyoruz.

Ikinci uyelik yonetimin inisiyatifindedir. Onay alinmis. Kim bu demek yerine , konuya odaklanilmali.

Gerci benim konuyla ilgili yazacaklarim bitti.
Bence olmali , o zaman herkes her yeni konusunda yeni uyelik alsin , tam bir kaos ortami

Yahu izin almışım. Alınabiliyormuş ki almışım. Belki ifşa olmaktan çekiniyorum.

Sıradan bir konuyu bile böyle bir hale getirdiğiniz için anormal karşılanmasa gerek bu tercihim.
Konuyu buraya siz getirdiniz
Benim baslarda yaptigim yorumlarim gayet makuldu
Uyelere satasip sacma yorumlar yapip konunuzu baltalayan sizsiniz

e var tabi insanın boş vaktinin olması suç mu, zamanım var ki elimde telefon takılıyorum burda. nereye varmaya çalıştığını çözemiyorum. “okuduğumu yanlış anlamışım ya boşuna yükseldim” demek yerine gittikçe batıyorsun anna bu kadar da olmaz ya.
Yani ben olsam ay sıkıldım dediğim bir şeye devam etmem.
Kendime önem verdiğimden devam etmem yani.

Tatlım ya goygoyu bıraksak da adamakıllı yorumları rahatça okusam vs. Nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X