Gizli kalması gereken durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin her konusunda yeni uyelik almasina yonetim izin vermez. O kaos ortami da olusmaz merak etmeyin.
E iste bir kriter olmali onu diyorum bende , yonetim kendi zevkine gore karar vermeyecegine gore belirli kriteri olmali ikinvi uyeligin
Kriter yok ise herkesin ikinci uyelik hakki olur ve olmali diyorum bende

E iste bir kriter olmali onu diyorum bende , yonetim kendi zevkine gore karar vermeyecegine gore belirli kriteri olmali ikinvi uyeligin
Kriter yok ise herkesin ikinci uyelik hakki olur ve olmali diyorum bende
Kriterleri yonetim belirliyor biz degil.

Ikinci uyelik acmak istersin , bu istegini yonetime belirtirsin. Yonetim kabul eder ya da etmez. Bu kadar basit.

Kac senelik uyeyim , herkese izin verdiklerini gormedim. Onlarin da belirli sartlari var ama bizim bilmemize gerek yok.

9 yaşındaki bir çocuk ,babasının hayatına ne kadar hakim oöabilir sonuçta bu adam gündüz iştedir ,çocuk babayla yaşıyorsa akşam onunladır ,
Bence sorun var ,eski eşle barışma olabilir henüz boşanmamış olabilir ,
Yeni sevgili olabilir,sizinle iyi giderse diğer tarafı bırakacak olabilir dikkatli olun

Kriterleri yonetim belirliyor biz degil.

Ikinci uyelik acmak istersin , bu istegini yonetime belirtirsin. Yonetim kabul eder ya da etmez. Bu kadar basit.

Kac senelik uyeyim , herkese izin verdiklerini gormedim. Onlarin da belirli sartlari var ama bizim bilmemize gerek yok.
Ben kriterleri biz belirleyelim demedim zaten ama sahsen bilmek istiyorum kriterleri
Simdi sitede search yaptim ama bulamadim

Ben kriterleri biz belirleyelim demedim zaten ama sahsen bilmek istiyorum kriterleri

ifşa olmak istemiyorum, bu üyeliğimi bilen var dese kim ne diyebilir?
bunun standardize edilmesi çok zor.
sanmıyorum kriter olduğunu.
ama üye eğer eskiyi kapatıp yeniyi bu şekilde anlatıyorsa kendlni kandırarak en büyük kötülüğü kendine yapıyor zaten 🤷🏻‍♀️

Milana kelime oyunu yapma bana hic sevmem bilirsin.

Bizim bilmemiz gereken belirli bir kriter yok. Bu bir yemek tarifi degil, kisiye , zamana ve uyenin ihtiyacina gore degisim gosterebilir.

2 . uyeliklerin konularina yazmama gibi bir hakkin da var. Istemiyorsan yazmayip cikarsin.

Daha fazla uzatmayalim. Zira 2. uyelik konusu gereksiz yere lastik gibi uzuyor.

Annemler ben 6 yaşımdayken ayrıldı, o yaşta bile anamın babamın telefonunu karıştırmıyordum. Bunun 9 yaş "kocaman çocuk"la alakası yok, aile terbiyesiyle alakası var.

Babası çocuğa telefonunu karıştırmamayı öğretmiyorsa konu sahibinin şu an yapabileceği bir şey yok. Ama bu, 9 yaş bunu öğrenemeyecek bir yaş demek de değil. Bal gibi de öğrenir.
Kesinlikle ...kural koyunca çocuklar bir yerden sonra ne yapıp yapmayacağını öğreniyor .

Einsteine haksizlik bu , ben yeni uye oldugumda gayet de tak tak profil fotosu koyup yorum yapmaya baslamistim , bunun icin zeki biri olmaya gerek yok
Valla ben o konularda çok berbatım. Hiç çakozlamam. Anca kullana kullana öğreniyorum.
Mesela avatarı ayarlayabiliyormuşuz burada, şimdi buna avatar koyarken fark ettim :KK43:

Peki acaba evde kiz arkadasi yada sevgilisi olabilirmi? Yani sirf cocuktan dolayi hafta ici, hic konusamamaniz bana cok tuhaf geliyor. Hani en azindan bir iki mesaj yada aksam saat 9dan sonra, kiz uyudugunda felan konusulabilir. Yani iliskiyi sadece hafta sonunda yasiyorsunuz. Bunda bir bit yenigi var gibi geliyor bana.

Yada artik bende bdv'deki dolayi paranoyak olma yolundada olabilirim :)

Ha bide adam bu kadar temkinliyken, kadin nasil ask fotolari sosyal medyada paylasiyor?
Aynısını soruyordum , anne neden bu kadar rahat paylaşıyor ki aşk fotoları filan? Bu işte bir tuhaflık var.Bana pek normal gelmedi.Bir de ne kadar süredir tanışıyorsunuz orayı kaçırdım galiba.

Duygularınızı burada bizimle paylaştiginiza göre yorumlarımız da az çok önemli sizin için. Adını bile koymaya erken bulduğunuz bu ilişki benim için de garipliklerle dolu. Eninde sonunda ogrenirsiniz iyi veya kötü bilemem de...benim nacizane tavsiyem şu sıralar aşkın ilginin büyüsüne kapılmayın. Kısaca baglanmayin derim.

Aynısını soruyordum , anne neden bu kadar rahat paylaşıyor ki aşk fotoları filan? Bu işte bir tuhaflık var.Bana pek normal gelmedi.Bir de ne kadar süredir tanışıyorsunuz orayı kaçırdım galiba.
1 ay kadar bir süredir tanışıyoruz.

Bana da çocuğun babada olması tuhaf geldi. Normalde bu yaşlarda çocukların velayeti annede olmaz mı?

Duygularınızı burada bizimle paylaştiginiza göre yorumlarımız da az çok önemli sizin için. Adını bile koymaya erken bulduğunuz bu ilişki benim için de garipliklerle dolu. Eninde sonunda ogrenirsiniz iyi veya kötü bilemem de...benim nacizane tavsiyem şu sıralar aşkın ilginin büyüsüne kapılmayın. Kısaca baglanmayin derim.
Kendimi olabildiğince frenliyorum.

Frenlemezsem kapılırım gibime geliyor. Üzülmek istemiyorum çünkü. Sanırım her şeyi zaman gösterecek. Bazen acaba bu kadar sevgi dolu olması vs rol mü diye korkuyorum. Çevremde duyduğum bin bir tane hikaye, olay var ki..

ben bir daha soracağım, özellikle de yaşları.
Affedersiniz, o kadar çok ileti gelince gözümden kaçmış.

O 30'larının başlarında ben 20 küsür yaşlardayım.

Çok uzun bir zaman olmamış boşanalı.

Benim evlilik geçmişim falan yok aksine evlilik fikrine katı sayılabilecek şekilde mesafeliyim.
Babam hoş karşılamaz eminim ki, muhtemelen annem de.

Affedersiniz, o kadar çok ileti gelince gözümden kaçmış.

O 30'larının başlarında ben 20 küsür yaşlardayım.

Çok uzun bir zaman olmamış boşanalı.

Benim evlilik geçmişim falan yok aksine evlilik fikrine katı sayılabilecek şekilde mesafeliyim.
Babam hoş karşılamaz eminim ki, muhtemelen annem de.

ben adamın isteğini garipsemedim.
makul. kısa süre önce boşandıysa, kızı da onunla yaşıyorsa, bence normal.
9 yaşındaki çocuk cep telefonu karıştırmamayı anlar. ama garanti veremez.
ve yine 9 yaşındaki çocuk en geç 10 da uyumuş olur, sonrası için böyle bir yasak anlamsız.
bu konuda arkadaşlara katılıyorum.

öte yandan sizin adı konmamış bir ilişkiniz var. ve bence karşılıklı olarak sadakate dayalı bir ilişki şekline geçmeyi düşünmüyorsunuzdur.
çünkü,
haftasonundan haftasonuna ilişki yaşanmaz.
adam tek gecelik ilişkiye sıcak baktığına göre bu alışkanlığını devam ettirebilir.
yada görüştüğü partneri olabilir.
çocuk uyuduktan sonra yanına gittiği, yada çoçuğun başına bakıcı yada babaanne vs bıraktığı.
gelecek düşünmeyip bugünü yaşayayım diyorsanız, bugünü de yaşayamıyorsunuz haftada 1-2 günle.
he yaşanıyorsa da sizin hesaplar yapılmaz.
özlüyor mu seviyor mu diye.
bel bağlanacak bir ilişki olmaz.

gelecek düşünüyorum katlanayım deseniz,
çöpsüz üzümlerin suyu mu çıktı? neden çocuklu adam? aşkınızdan ölüyor gibi bir durumunuzda yok.

kısacası adam doğru söylüyor bence.
ama kendinizi bu ilişkiyle yormayın.

Son düzenleme:
Velev ki bahsettiğiniz üyeyim ya da başkasıyım. Ne önemi var ki?
Merak ediyorsunuz muhtemelen de lütfen bunları mesaj yoluyla falan konuşsanız.
Eğer annaboleyna isen bu adamdan sana yar olmaz.Bahsettiğin adama göre hem çok gençsin hem çok toysun.Adam feleğin çemberinden girmiş çıkmış dolanmış.Bence bu adam seninle sevgililik sosuyla lezzetlendirilip görüntüsü güzelleştirilmiş fuckbuddy ilişkisi yaşıyor.Seninse ayakların yerden kesilmiş durumda.Bence dikkatli ol sonra üzülme.

bu arada ikinci üyelik elbette alabilirsiniz.
ama insanları kışkırtarak bunu bu kadar öne çıkarmasanız daha verimli olurdu.
herkesi tanıdığını söyleyip, kişilere tek tek bu çerçevede cevap verip, kendinizi saklamanız karşınızdakileri biraz salak yerine koymak oluyor.
anonim olmayı seçtiyseniz,
karşınızdakilere de öyle davranmalısınız.

atıyorum,
birimizin ailesinden, birimizin boşanmış olmasından, görüşlerimizden ve üsluplarımızdan haberdar yazmayı seciyorsanız,
kimliğinizi de öğrenme hakkı doğar.

1 ay kadar bir süredir tanışıyoruz.

Bana da çocuğun babada olması tuhaf geldi. Normalde bu yaşlarda çocukların velayeti annede olmaz mı?

yoo gerekmez..
ama siz kesin babada kaldığından emin misiniz?
bana da tuhaf geldi akşam yazma arama vs.
çocuk telefon elinde mi dolaşıyor evde.
çocuğun günlük rutini hakkında bilginiz var mı?
okuldan gelince mesela kim karşılıyor? vs vs gibi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X