Gizli kalması gereken durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de öyle, özel hayat sınırını bilmeli babası da olsa. Ama kalkıp da ona böyle böyle yapmalısın diye nasihat veremem, vermem.

Cocuk konusunda haklilik payin var ama dan diye soylenmez. Belirli bir cercevede olmali.

Mesajlarin okunmamasi gerekiyor mesela ya da telefonunun kendine ait olmasi ve cocuk dahil kimseyle paylasilmamasi.

One night stand tarzı ilişkiler yaşamış sadece.
Bu dogru degil claire. Aranmaktan cekinen adam bu tarz iliskiler mi yasiyor. Adam gibi iliski yasasin tamam ama bu tip iliskileri karaktersiz erkekler yasar.

Turkcesi tam manasiyla olmayan birsey olsa anlayacagim ama tek gecelik demek yerine one night filan nedir ya daha havali birsey yasamis mi oluyor. :KK70: evet buna takildim.

Neyse babasi dediginiz gibi normalde oturup telefonda yazişma huyu olmayan devamli telefonla ugrasmayan biriyse sizinle mesajlasmalara baslamasi ikide bir arama gelmesi kizina farkli gelecektir muhtemelen bu yuzden yaptigi normal ama sizin acinizdan bakinca olumsuz👎👎👎

Adamcağızı linç etmesinler diye daha az anlaşılır şekilde yazmaya çalıştım :KK70:

Çocuk babasıyla kalıyor.
Boşanmış falan da yazmıyor. Eski eşinin de sosyal medya hesabı var. Hoşuma gitmeyerek de olsa emin olmak için ikisinin de profilinde inciğine cinciğine kadar baktım.

Biliyorum çünkü diyorum ya arkadaşlarıyla goygoy yapacağı zaman bile arıyor onları, wpdan yazmıyor.

Bosanmis yazmiyorsa, nerden emin oluyorsun? Bende sosyal medyada mesela pek fotograf koymuyorum, yada arada kizimin fotosu sadece O zaman bendemi bosanmis gibi görünüyorum?

Daha yeni tanidigin adamin whatsappi nasil kullandigini nereden biliyorsun? Ve arkadaslari atiyor ama sen ariyamiyorsun, neden? O evdeyken hic arayamamak normal degil.

telefonun whatsapp ön izlemesini kapatsın istediğiniz zaman yazın. kızı da koskoca 9 yaşında yani telefonu karıştırmaması gerektiğini biliyordur.

konuşmak isteyen insan için bahane değil bu.
9 yaş sana göre koskocaman mı geliyor? İlginç. Ufacık bir çocuk daha.

Birlikte yaşadığı babasını kaybetmekten korkuyor. Gayet anlayışla karşılıyorum onu. Hayatı boyunca alıştığı düzen bozulmuş çocuğun, annesini her gün göremiyor. Bir çocuk için ne kadar travmatik farkında mısın bu?
Bi de damdan düşer gibi beni mi öğrensin?

Konuşmak istemese her gün aramaz zaten diye düşünüyorum.

Bosanmis yazmiyorsa, nerden emin oluyorsun? Bende sosyal medyada mesela pek fotograf koymuyorum, yada arada kizimin fotosu sadece O zaman bendemi bosanmis gibi görünüyorum?

Daha yeni tanidigin adamin whatsappi nasil kullandigini nereden biliyorsun? Ve arkadaslari atiyor ama sen ariyamiyorsun, neden? O evdeyken hic arayamamak normal degil.
Mesela eski karısıyla arkadaş listelerinde görünmüyorsa, mesela eski karısı bir başka erkekle fotoğraflarını rahatça koyup, aşk durumları atıyorsa sanırım boşanmış olduklarına emin olmam için yeterli değil bu?

9 yaş sana göre koskocaman mı geliyor? İlginç. Ufacık bir çocuk daha.

Birlikte yaşadığı babasını kaybetmekten korkuyor. Gayet anlayışla karşılıyorum onu. Hayatı boyunca alıştığı düzen bozulmuş çocuğun, annesini her gün göremiyor. Bir çocuk için ne kadar travmatik farkında mısın bu?
Bi de damdan düşer gibi beni mi öğrensin?

Konuşmak istemese her gün aramaz zaten diye düşünüyorum.

bana mı anlatıyorsun benim de annem babam 6 yaşımdayken boşandılar ben boşanır boşanmaz babamın eşiyle yaşamaya başladım. neyin tepkisi bu? burada “adam haklı, içini rahat tut” tepkisi bekledin herhalde alamayınca sinirleniyorsun neden yükseldin onu da anlamadım.

evet 9 yaş telefonun karıştırılmayacağını bilmek için gayet koskoca bir yaş.

ayrıca babası tarafından sevildiğine emin olan çocuk babası kiminle sevgili olursa, evlenirse evlensin damdan düşmez(!) zaten o çocuk babasının hayatında ilk sırada olduğunun farkındadır babasıyla arası anlattığınız kadar iyiyse. çekinecek bir şey değil.

Mesela eski karısıyla arkadaş listelerinde görünmüyorsa, mesela eski karısı bir başka erkekle fotoğraflarını rahatça koyup, aşk durumları atıyorsa sanırım boşanmış olduklarına emin olmam için yeterli değil bu?

Peki acaba evde kiz arkadasi yada sevgilisi olabilirmi? Yani sirf cocuktan dolayi hafta ici, hic konusamamaniz bana cok tuhaf geliyor. Hani en azindan bir iki mesaj yada aksam saat 9dan sonra, kiz uyudugunda felan konusulabilir. Yani iliskiyi sadece hafta sonunda yasiyorsunuz. Bunda bir bit yenigi var gibi geliyor bana.

Yada artik bende bdv'deki dolayi paranoyak olma yolundada olabilirim :)

Ha bide adam bu kadar temkinliyken, kadin nasil ask fotolari sosyal medyada paylasiyor?

bana mı anlatıyorsun benim de annem babam 6 yaşımdayken boşandılar ben boşanır boşanmaz babamın eşiyle yaşamaya başladım. neyin tepkisi bu? burada “adam haklı, içini rahat tut” tepkisi bekledin herhalde alamayınca sinirleniyorsun neden yükseldin onu da anlamadım.

evet 9 yaş telefonun karıştırılmayacağını bilmek için gayet koskoca bir yaş.

ayrıca babası tarafından sevildiğine emin olan çocuk babası kiminle sevgili olursa, evlenirse evlensin damdan düşmez(!) zaten o çocuk babasının hayatında ilk sırada olduğunun farkındadır babasıyla arası anlattığınız kadar iyiyse. çekinecek bir şey değil.
Sen asıl bana mı anlatıyorsun?
O çocukla aynı yaşlardayken annem-babam boşandı. Babam damdan düşer gibi daha doğru düzgün benimle tanıştırmadan bir kadınla evlendi. Çok iyi bir kadın olmasına rağmen babam yüzünden büyük önyargılarım vardı, zamanla aşabildim.

Sassyassyy senden ılımlı, makul, çatışmayan bir yorum beklemek boşuna olurdu. Genel üslubun böyle senin.
Tamam her şeyi sen biliyorsun, sadece senin dediğin doğru, 9 yaş eşşek kadar bir yaş. Söyleyeyim de ayrı eve çıkarsın çocuğu bari..

Peki acaba evde kiz arkadasi yada sevgilisi olabilirmi? Yani sirf cocuktan dolayi hafta ici, hic konusamamaniz bana cok tuhaf geliyor. Hani en azindan bir iki mesaj yada aksam saat 9dan sonra, kiz uyudugunda felan konusulabilir. Yani iliskiyi sadece hafta sonunda yasiyorsunuz. Bunda bir bit yenigi var gibi geliyor bana.

Yada artik bende bdv'deki dolayi paranoyak olma yolundada olabilirim :)

Ha bide adam bu kadar temkinliyken, kadin nasil ask fotolari sosyal medyada paylasiyor?
Yok aslında hafta sonunda yaşamıyoruz sadece :)

İşyerindeyken falan aradığı, aradığım oluyor.

Herkes aynı hassasiyette değil maalesef. Sanıyorum çok düzgün bir anne olsa çocuk annesinde kalırdı, tabii ki bilmediğim durumlar olabilir.

tamam da kız 9 yaşında, abuk subuk ya da nude falan mesajlaşmıyorsanız , çocuk "babasının telefonu elinde gezse" bile ne anlasın sizin ne olduğunuzu.sizi ahmet mehmet diye kaydetse fark etmez yani.ben aramadan arama demek çok büyük bir bahane.kızı da bahanesi olarak kullanıyor ama mantıklı bir tabanı yok bu yaptığının.gözünüze aşktan perde indirmeyin sakın.

O çocukla aynı yaşlardayken annem-babam boşandı. Babam damdan düşer gibi daha doğru düzgün benimle tanıştırmadan bir kadınla evlendi. Çok iyi bir kadın olmasına rağmen babam yüzünden büyük önyargılarım vardı, zamanla aşabildim.

Sassyassyy senden ılımlı, makul, çatışmayan bir yorum beklemek boşuna olurdu. Genel üslubun böyle senin.
Tamam her şeyi sen biliyorsun, sadece senin dediğin doğru, 9 yaş eşşek kadar bir yaş. Söyleyeyim de ayrı eve çıkarsın çocuğu bari..

okuduğunu güzelce anladıktan sonra gelir benden özrünü dilersin bu kabalığın için.

telefonun karıştırılmayacağını bilmek için 9 yaşın koskoca olmasıyla ayrı eve çıkmanın ne alakası var?

güzel takip etmişsin beni tebrik ederim ama ilk önce herkese gayet normal yazıp sonra onlar bana nasıl yaklaştılarsa aynı şekilde karşılık verdiğim ayrıntısını kaçırmışsın.

İyi günler herkese,

Kısa bir süredir birisiyle görüşüyorum. İlişkimizin henüz adını koyma taraftarı değilim. Daha çok yeni ve birbirimizi daha çok tanımamız gerektiğini düşünüyorum.

Uyumluyuz. Güzel vakit geçiriyoruz, geçirdiğimiz her vaktin zevkini alarak.

Problem şu ki, belli başlı durumlardan ötürü ilişkimizin gizli kalması gerekiyor, bir süreliğine. Onun bütün yakın arkadaş çevresi beni biliyor.

Bana 'Beni lütfen arama ya da whatsapptan vs. yazma. Ben seni arayacağım' dedi, ben de benim için problem olmadığını, her daim konuşmamıza gerek olmadığını, mutluluğumuza önem verdiğimi söyledim.

Beni her gün arıyor. Açıkçası sebebini merak ettim içimdeki şüpheci Claire yüzünden.

Acaba özlediği, konuşmak istediği için mi arıyor; yoksa arayarak benim aramamamı garanti altına almak için mi?
Gerçi aramamın problem yaratmayacağı zamanlarda da arıyor.

Sizin fikriniz nedir?

Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

Gizli kalması neden mi gerekiyor? Boşanmış, 9 yaşında bir kızı var. İlişkimizin gidişatına göre pedagog desteği alarak bu durumu bilmesini sağlayacağız.
Eğer boşanma yeni değilse bence gizlemeye gerek yok ama yeniyse bence epey bi beklemeniz gerekecek. Velayet baba da mı yani sürekli birlikteyseler aramanız mesaj atmanız vs sorun olabilir ama velayet onda değilse sadece onda olduğu günler aramazsinjz ondan beklersiniz.
Ben aldatılma gibi bir durumdan suphelenmedim ama tabi onun tavırlarını siz daha iyi bilirsiniz. Belki adam sürekli yazışmak gibi şeylerden hoslanmiyordur böyle bir durumu varken ona bağlamıştır

Olumsuz yorum yapan herkese bir cevap vermişsiniz ama yine de yazayım .Evet çocuğu kaybetme korkusu yaşayabilir bilemem ama sizi normal bir arkadaşı gibi söyleyebilir ilk etapta .kızının velayeti neden onda sadece meraktan soruyorum genelde annede olur ?
Neden bilmiyorum ama başka biriyle de giruusyo olabilir mi diye düşündüm .Yada eski esi zaman zaman gelip kalıyodur kızını görmek için olabilir .Veya kızı öğrenip annesine duyurur diye cekiniyodur ..
Ama şunu bilin ileride kızı tepki gösterir karşı çıkarsa asla evlenenmez

Eminim. Sosyal medya sağolsun, hayli detaylı bir araştırma yaptım :KK70:
:)
Sosyal medya vasıtasıyla tanıştığım, üstelik arkadaşımın arkadaşı olan adam boşandığını ve çocukların annelerinde kaldığını, haftasonu kendisinde olduğunu söyledi.
Uzun süre yazıştık, ben haftasonları çocukları onda diye yazmadım.
Akşamları müsait olursa yazışırdık tek tük.

2-3 ay sonra BOŞANMA DAVASININ DEVAM ETTİĞİNİ VE DAVA DEVAM EDERKEN SEVGİLİSİYLE AYNI EVDE YAŞADIĞINI öğrendim :KK70: Arada vakit buldukça da benimle konuşuyormuş.
Bu adamın bütün sosyal medya hesaplarında varım.

Umarım iki ay sonra hala eşiyle yaşıyormuş diye başlık açmak zorunda kalmazsınız.

okuduğunu güzelce anladıktan sonra gelir benden özrünü dilersin bu kabalığın için.

telefonun karıştırılmayacağını bilmek için 9 yaşın koskoca olmasıyla ayrı eve çıkmanın ne alakası var?

güzel takip etmişsin beni tebrik ederim ama ilk önce herkese gayet normal yazıp sonra onlar bana nasıl yaklaştılarsa aynı şekilde karşılık verdiğim ayrıntısını kaçırmışsın.
Takip ettiğimi nereden çıkardın?
Bu konum için Mune bilgisi dahilinde ikinci üyeliğimi aldım. Daha önce verdiğiniz cevaplardan yani.
Tabii siz kendi kendinize takip edilmeye değer olduğunuzu düşünebilirsiniz. İnsanın kendine çok değer vermesi güzel bir şey sayılabilir tabii abartmadan.

Kendi kabalığının farkında mısın?

Kaldı ki bilmem kaç yaşındaki kadınlar bile telefon karıştırmaması gerektiğini bilmeyip eşinin, sevgilisinin telefonunu kurcalarken 9 yaşındaki bir çocuğun bunu yapmasını tartışmayalım istersen.
Ne yapayım çocuğun kulağını mı çekeyim?

:)
Sosyal medya vasıtasıyla tanıştığım, üstelik arkadaşımın arkadaşı olan adam boşandığını ve çocukların annelerinde kaldığını, haftasonu kendisinde olduğunu söyledi.
Uzun süre yazıştık, ben haftasonları çocukları onda diye yazmadım.
Akşamları müsait olursa yazışırdık tek tük.

2-3 ay sonra BOŞANMA DAVASININ DEVAM ETTİĞİNİ VE DAVA DEVAM EDERKEN SEVGİLİSİYLE AYNI EVDE YAŞADIĞINI öğrendim :KK70: Arada vakit buldukça da benimle konuşuyormuş.
Bu adamın bütün sosyal medya hesaplarında varım.

Umarım iki ay sonra hala eşiyle yaşıyormuş diye başlık açmak zorunda kalmazsınız.
Yani aşırı rahat insanlar değilse, boşanmayıp da eşinin sosyal medyada sevgilisiyle fotoğraflar paylaşmasını olumlu karşılamazdı diye düşünüyorum :)

Bosuna atişiyorsunuz , herkesin deneyimi farklidir , sizin babaniz yanlis yapmis
Bende cocukla evlenen bir kadinim ama mesrla hic gizlemedim oglumdan sevgilimi , ama herkesin durumu farkli , cocugu farkli , bosanma hikayesi farkli vs vs

Herkes kendi deneyimine gore yorum yapiyor , kizacak bir durum yok ortada

Ancak 9 yaş cocugu gercekten telefon karistirmamali , izin alarak eline aliyorsa baska birsey ama babasinin o telefonun kendi ozeli oldugunu anlatmasi gerekiyor , gayet anlayacak bir yasta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X