Gizli kalması gereken durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden olduğunu sorsaydınız keşke
Çocuk temelli bir sebep.

Aslında işin doğrusu da bu. Dediğim gibi çocuğun psikolojik gelişimini etkilemeyecek şekilde bir uzman desteği alarak öğrenmesini sağlayacağız.
Kaldı ki şu an ilişkiye isim koymak istemeyen taraf benim. Adamın henüz kararsız olan bir kadını, çocuğuna anlatmaması en mantıklısı.

Rahatsız da olduğum söylenemez bu durumdan. Her dakika iletişim halinde olunan ilişkiler bana göre değil. Tabii ki dilediğim her an arayabilme, konuşabilme rahatlığına sahip olmak isterdim. O da bir süre sonra umuyorum ki.

Aslında merak ettiğim sık aramasının sebebi beni özlüyor olması mi yoksa ben aramayayım diye uygun anlarda arayıp bir nevi önlem mi almak?

Çocuk temelli bir sebep.

Aslında işin doğrusu da bu. Dediğim gibi çocuğun psikolojik gelişimini etkilemeyecek şekilde bir uzman desteği alarak öğrenmesini sağlayacağız.
Kaldı ki şu an ilişkiye isim koymak istemeyen taraf benim. Adamın henüz kararsız olan bir kadını, çocuğuna anlatmaması en mantıklısı.

Rahatsız da olduğum söylenemez bu durumdan. Her dakika iletişim halinde olunan ilişkiler bana göre değil. Tabii ki dilediğim her an arayabilme, konuşabilme rahatlığına sahip olmak isterdim. O da bir süre sonra umuyorum ki.

Aslında merak ettiğim sık aramasının sebebi beni özlüyor olması mi yoksa ben aramayayım diye uygun anlarda arayıp bir nevi önlem mi almak?
İyi de zaten bu konuyu konuşmuşsunuz neden bunun üzerine arayacağınızı düşünsün ki. Yazdıklarınızdan mantıklı bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Bence aramak istediği için arıyordur. Merak ettiklerinizi sormanız açık bir şekilde konuşmanız en sağlıklısı olur kendi içinizde düşünüp büyütmeyin.

9 yaş sana göre koskocaman mı geliyor? İlginç. Ufacık bir çocuk daha.

Birlikte yaşadığı babasını kaybetmekten korkuyor. Gayet anlayışla karşılıyorum onu. Hayatı boyunca alıştığı düzen bozulmuş çocuğun, annesini her gün göremiyor. Bir çocuk için ne kadar travmatik farkında mısın bu?
Bi de damdan düşer gibi beni mi öğrensin?

Konuşmak istemese her gün aramaz zaten diye düşünüyorum.

Siz madem her yorumda bu adami savunacaksınız bu konuyu niye açtınız yahu? Istediğiniz cevap geldiyse " ay dimiii, evet ret kesinlikle!" Modundasiniz. Yok uyarıyorsa sizi üyeler " bak bu durum çok da normal gelmedi bize" mesajı veriyorlarsa " ne alakası var yahu?" Tavrı takınıyorsunuz farkında misini?

Siz madem her yorumda bu adami savunacaksınız bu konuyu niye açtınız yahu? Istediğiniz cevap geldiyse " ay dimiii, evet ret kesinlikle!" Modundasiniz. Yok uyarıyorsa sizi üyeler " bak bu durum çok da normal gelmedi bize" mesajı veriyorlarsa " ne alakası var yahu?" Tavrı takınıyorsunuz farkında misini?

hay valla 10 numara yorum olmuş
bu kadar uzatmaya ne gerek var mehter marşlarıyla, pedagoglar eşliğinde, sakinleştiriciler altında, profesörler gizli camın arkasında bizleri gözetlerken fln ilişkinizi söylemeye. hadi danışın tabi ki lök diye söylenmez de bu kadar gizem ne kadar saçma ve anlamsız. Boşandığını da gram düşünmüyorum, boşanma aşamasında bence.
Boşanmış çocuklu birisiyle evlenmiş birisi olarak söylüyorum o işler öyle olmuyor maalesef :KK43:

İyi günler herkese,

Kısa bir süredir birisiyle görüşüyorum. İlişkimizin henüz adını koyma taraftarı değilim. Daha çok yeni ve birbirimizi daha çok tanımamız gerektiğini düşünüyorum.

Uyumluyuz. Güzel vakit geçiriyoruz, geçirdiğimiz her vaktin zevkini alarak.

Problem şu ki, belli başlı durumlardan ötürü ilişkimizin gizli kalması gerekiyor, bir süreliğine. Onun bütün yakın arkadaş çevresi beni biliyor.

Bana 'Beni lütfen arama ya da whatsapptan vs. yazma. Ben seni arayacağım' dedi, ben de benim için problem olmadığını, her daim konuşmamıza gerek olmadığını, mutluluğumuza önem verdiğimi söyledim.

Beni her gün arıyor. Açıkçası sebebini merak ettim içimdeki şüpheci Claire yüzünden.

Acaba özlediği, konuşmak istediği için mi arıyor; yoksa arayarak benim aramamamı garanti altına almak için mi?
Gerçi aramamın problem yaratmayacağı zamanlarda da arıyor.

Sizin fikriniz nedir?

Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

Gizli kalması neden mi gerekiyor? Boşanmış, 9 yaşında bir kızı var. İlişkimizin gidişatına göre pedagog desteği alarak bu durumu bilmesini sağlayacağız.
Ah tercihlerin o kadar yanlis olmus ki meredith umarim bebegin seni olgunlastirir. Genceciksin zaten boyle adamla ne isin olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X