Gizli kalması gereken durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler herkese,

Kısa bir süredir birisiyle görüşüyorum. İlişkimizin henüz adını koyma taraftarı değilim. Daha çok yeni ve birbirimizi daha çok tanımamız gerektiğini düşünüyorum.

Uyumluyuz. Güzel vakit geçiriyoruz, geçirdiğimiz her vaktin zevkini alarak.

Problem şu ki, belli başlı durumlardan ötürü ilişkimizin gizli kalması gerekiyor, bir süreliğine. Onun bütün yakın arkadaş çevresi beni biliyor.

Bana 'Beni lütfen arama ya da whatsapptan vs. yazma. Ben seni arayacağım' dedi, ben de benim için problem olmadığını, her daim konuşmamıza gerek olmadığını, mutluluğumuza önem verdiğimi söyledim.

Beni her gün arıyor. Açıkçası sebebini merak ettim içimdeki şüpheci Claire yüzünden.

Acaba özlediği, konuşmak istediği için mi arıyor; yoksa arayarak benim aramamamı garanti altına almak için mi?
Gerçi aramamın problem yaratmayacağı zamanlarda da arıyor.

Sizin fikriniz nedir?

Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

Gizli kalması neden mi gerekiyor? Boşanmış, 9 yaşında bir kızı var. İlişkimizin gidişatına göre pedagog desteği alarak bu durumu bilmesini sağlayacağız.
Sebep cok sacma geldi bence o adam hala evli.

yoo gerekmez..
ama siz kesin babada kaldığından emin misiniz?
bana da tuhaf geldi akşam yazma arama vs.
çocuk telefon elinde mi dolaşıyor evde.
çocuğun günlük rutini hakkında bilginiz var mı?
okuldan gelince mesela kim karşılıyor? vs vs gibi..
Çocuğun babannesi bakıyor.

Bende de biraz düşüncesizlik var galiba, hiç bir şey sormadım, beni şimdilik ilgilendirmez diye.

Ama şeyden eminim arkadaşlarına dahi whatsapptan yazmadığına. Geçen bir durum oldu ortak birkaç arkadaşımıza bir şey söylemesi gerekiyordu, normalde sizin benim whatsapptan falan yazacağımız tarzda, whatsapptan yazsana dedim yok dedi, aradı hepsini teker teker.

Çocuğun babannesi bakıyor.

Bende de biraz düşüncesizlik var galiba, hiç bir şey sormadım, beni şimdilik ilgilendirmez diye.

Ama şeyden eminim arkadaşlarına dahi whatsapptan yazmadığına. Geçen bir durum oldu ortak birkaç arkadaşımıza bir şey söylemesi gerekiyordu, normalde sizin benim whatsapptan falan yazacağımız tarzda, whatsapptan yazsana dedim yok dedi, aradı hepsini teker teker.

babaanne nerede oturuyor peki? altlı üstlü yakın aynı ev?
yani bu ve benzerilerinin cevabıyla öncelikle çocuk gerçekten kendisinde mi kalıyor onu anlamak lazım. bana sunduğu gerekçe saçma geldiğinden önce bundan emin olmak isterdim açıkçası..
yazışmayı sevmemek ayrı. telefonda edebilir ve edebilirsin. müsait değilse açmaz olunca döner vs.
ve son olarak boleyn olmadığından eminim:))

babaanne nerede oturuyor peki? altlı üstlü yakın aynı ev?
yani bu ve benzerilerinin cevabıyla öncelikle çocuk gerçekten kendisinde mi kalıyor onu anlamak lazım. bana sunduğu gerekçe saçma geldiğinden önce bundan emin olmak isterdim açıkçası..
yazışmayı sevmemek ayrı. telefonda edebilir ve edebilirsin. müsait değilse açmaz olunca döner vs.
ve son olarak boleyn olmadığından eminim:))
Aa emin olma sebebinizi merak ettim o olmadığıma :)

'Fuckbuddy' ulkemizin yeni 'trendi' sanirim. Bu tarz iliskiler yasayan level atladigini filan saniyor galiba. Halbuki 'F***' kelimesinin ingilizcede ve bir cok batili dilde kufur ve argo anlaminda kullanildigini hatta turkcesine cevirdigimizde direkt ban yiyecek tarzda bir kelimeye donusecegini bilseler su igrenc yakistirmayi kendilerine yapmazlar sanirim.

'Fuckbuddy' ulkemizin yeni 'trendi' sanirim. Bu tarz iliskiler yasayan level atladigini filan saniyor galiba. Halbuki 'F***' kelimesinin ingilizcede ve bir cok batili dilde kufur ve argo anlaminda kullanildigini hatta turkcesine cevirdigimizde direkt ban yiyecek tarzda bir kelimeye donusecegini bilseler su igrenc yakistirmayi kendilerine yapmazlar sanirim.
Level atladığımı düşündüğümü gösteren bir şey ima etmedim, demedim de. Belki siz öyle düşünüyorsunuzdur.
Benim tercihim bu şekilde. Mutlak doğru ya da yanlış diyemem. Bana göre doğru, kimisine göre yanlış. Önemli olan nokta saygı duymak.
Sanıyorum bahsettiğiniz kelimenin anlamını bilmeyen yoktur, yani ne anlama geldiğini hem teorik hem pratik açıdan biliyorum ve hala da kendime bu yakıştırmayı yapabiliyorum.

Level atladığımı düşündüğümü gösteren bir şey ima etmedim, demedim de. Belki siz öyle düşünüyorsunuzdur.
Benim tercihim bu şekilde. Mutlak doğru ya da yanlış diyemem. Bana göre doğru, kimisine göre yanlış. Önemli olan nokta saygı duymak.
Sanıyorum bahsettiğiniz kelimenin anlamını bilmeyen yoktur, yani ne anlama geldiğini hem teorik hem pratik açıdan biliyorum ve hala da kendime bu yakıştırmayı yapabiliyorum.
Saygi duymamak degil ama ne yalan soyleyeyim uzuldum. Fakat sizde haklisiniz sizin hayatiniz sizin tercihleriniz.

Yani ilişkiniz çok yemiymiş. Henüz 1 ay. Zaman zaten gösterecek bir çok şeyi.

Aklıma bir sürü soru takıldı:
1. Çocuğun annesi sizinle aynı şehirde mi? Çocuğu ne zaman görüyor?
2. Velayet neden babada? Ülke geneli için değişik bir durum.
3. Babaanne ne kadar yakında oturuyor?
4. Çocuğunun evde olmadığını söylediği bir zamanda anlık foto attı mı ya da görüntülü konuştunuz mu? (Bir arkadaşım fotodaki çiçeklerin çeşidi ve dizilişinden adamın evli olduğunu anlamıştı)
5. Sizi çocuğu yokken evine hiç davet etti mi veya adresini biliyor musunuz?
6. TC kimlik numarasından medeni halini sorgulatma şansınız var mı? Yoksa bana özel mesaj atacak kadar güvenir misiniz? Sizin adınıza kontrol edeyim?
7. Kaç arkadaşı sizi biliyor?
8. Annesi sizi biliyor mu?
9. Gece çocuk yattıktan sonra mesajlaşma veya konuşma şansınız var mı?
10. Başka hatları olma ihtimali yüzde kaç?

Yani ilişkiniz çok yemiymiş. Henüz 1 ay. Zaman zaten gösterecek bir çok şeyi.

Aklıma bir sürü soru takıldı:
1. Çocuğun annesi sizinle aynı şehirde mi? Çocuğu ne zaman görüyor?
2. Velayet neden babada? Ülke geneli için değişik bir durum.
3. Babaanne ne kadar yakında oturuyor?
4. Çocuğunun evde olmadığını söylediği bir zamanda anlık foto attı mı ya da görüntülü konuştunuz mu? (Bir arkadaşım fotodaki çiçeklerin çeşidi ve dizilişinden adamın evli olduğunu anlamıştı)
5. Sizi çocuğu yokken evine hiç davet etti mi veya adresini biliyor musunuz?
6. TC kimlik numarasından medeni halini sorgulatma şansınız var mı? Yoksa bana özel mesaj atacak kadar güvenir misiniz? Sizin adınıza kontrol edeyim?
7. Kaç arkadaşı sizi biliyor?
8. Annesi sizi biliyor mu?
9. Gece çocuk yattıktan sonra mesajlaşma veya konuşma şansınız var mı?
10. Başka hatları olma ihtimali yüzde kaç?
Teşekkür ederim öncelikle ilgili tavrınız için.
Bayramda mesela full dışarıdaydı. Çocuk annesindeydi muhtemelen. Sürekli aradı, etti. Birkaç kere görüştük de. Saatlerde yanımda olduğu oluyor, telefonda açık olarak masada duruyor. Yani atıyorum evli olsa mutlaka karısı arardı o kadar saat.

Tanıdığım 4 kişi biliyor.

Annesinin beni bildiğini sanmıyorum biraz bağnaz bir aileler. Zaten çok da öyle ailelere söyleme seviyesine gelmedik.

Başka hattı olduğunu zannetmiyorum.

Hiç evine davet etmedi, etseydi de sanırım güvenliğim için gitmezdim.
Çocuğun annesi de bizimle aynı şehirde.

Bildiklerim bu kadar şimdilik.

Teşekkür ederim öncelikle ilgili tavrınız için.
Bayramda mesela full dışarıdaydı. Çocuk annesindeydi muhtemelen. Sürekli aradı, etti. Birkaç kere görüştük de. Saatlerde yanımda olduğu oluyor, telefonda açık olarak masada duruyor. Yani atıyorum evli olsa mutlaka karısı arardı o kadar saat.

Tanıdığım 4 kişi biliyor.

Annesinin beni bildiğini sanmıyorum biraz bağnaz bir aileler. Zaten çok da öyle ailelere söyleme seviyesine gelmedik.

Başka hattı olduğunu zannetmiyorum.

Hiç evine davet etmedi, etseydi de sanırım güvenliğim için gitmezdim.
Çocuğun annesi de bizimle aynı şehirde.

Bildiklerim bu kadar şimdilik.

Bence “çocuğun yokken sana gelmek istiyorum” şeklinde bir blöf buraya iyi gider 👍🏻

Ayrıca telefonu o kadar rahat masada bırakıyorsa başka hattı olma ihtimali yüksek.

Erkek arkadaşımın beraber çalışmak zorunda olduğu adamın 3 tane hattı var mesela!

Bence “çocuğun yokken sana gelmek istiyorum” şeklinde bir blöf buraya iyi gider 👍🏻

Ayrıca telefonu o kadar rahat masada bırakıyorsa başka hattı olma ihtimali yüksek.

Erkek arkadaşımın beraber çalışmak zorunda olduğu adamın 3 tane hattı var mesela!
Ay valla bilemedim, rehberine de beni Claire Hanım diye kaydetmiş :bicak:
Görünce bir kahkaha patlattım yani komik geldi.
Gerçi ilk buluşmalarda da sizli bizli konuşuyordu, nasılsınız falan. Belki o huyundan dolayı öyle kaydetmiştir.

İlla başka hattı olmasına da gerek yok. İstenilen uygulamanın internetle bağlantısını da kesebilir, bildirimini de engelleyebilir.
Ya da
Erkek arkadaşımla en son whatsapp konuşmamız çarşambada kalmış mesela çünkü instagram üzerinden fotoğraflarla konuşmayı tercih ediyoruz ve orada da aktif olma durumumuz gizli.

O değil de arkadaşınız çiçek olayını nasıl anlamış çok merak ettim.

İlla başka hattı olmasına da gerek yok. İstenilen uygulamanın internetle bağlantısını da kesebilir, bildirimini de engelleyebilir.
Ya da
Erkek arkadaşımla en son whatsapp konuşmamız çarşambada kalmış mesela çünkü instagram üzerinden fotoğraflarla konuşmayı tercih ediyoruz ve orada da aktif olma durumumuz gizli.

Menekşe saksıları diziliymiş şöminenin önünde:)
Bu ancak bir kadına ait olabilir dedi :)
Sonradan öyle olduğu ortaya çıktı

İyi günler herkese,

Kısa bir süredir birisiyle görüşüyorum. İlişkimizin henüz adını koyma taraftarı değilim. Daha çok yeni ve birbirimizi daha çok tanımamız gerektiğini düşünüyorum.

Uyumluyuz. Güzel vakit geçiriyoruz, geçirdiğimiz her vaktin zevkini alarak.

Problem şu ki, belli başlı durumlardan ötürü ilişkimizin gizli kalması gerekiyor, bir süreliğine. Onun bütün yakın arkadaş çevresi beni biliyor.

Bana 'Beni lütfen arama ya da whatsapptan vs. yazma. Ben seni arayacağım' dedi, ben de benim için problem olmadığını, her daim konuşmamıza gerek olmadığını, mutluluğumuza önem verdiğimi söyledim.

Beni her gün arıyor. Açıkçası sebebini merak ettim içimdeki şüpheci Claire yüzünden.

Acaba özlediği, konuşmak istediği için mi arıyor; yoksa arayarak benim aramamamı garanti altına almak için mi?
Gerçi aramamın problem yaratmayacağı zamanlarda da arıyor.

Sizin fikriniz nedir?

Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

Gizli kalması neden mi gerekiyor? Boşanmış, 9 yaşında bir kızı var. İlişkimizin gidişatına göre pedagog desteği alarak bu durumu bilmesini sağlayacağız.
Neden olduğunu sorsaydınız keşke

Menekşe saksıları diziliymiş şöminenin önünde:)
Bu ancak bir kadına ait olabilir dedi :)
Sonradan öyle olduğu ortaya çıktı
Geçenlerde bir haber vardı, kadın kocasının kendisini aldattığını sırtındaki sivilcenin sıkılmış olmasından anlamıştı.
Kadınlar fena vallahi :KK70:

:)
Sosyal medya vasıtasıyla tanıştığım, üstelik arkadaşımın arkadaşı olan adam boşandığını ve çocukların annelerinde kaldığını, haftasonu kendisinde olduğunu söyledi.
Uzun süre yazıştık, ben haftasonları çocukları onda diye yazmadım.
Akşamları müsait olursa yazışırdık tek tük.

2-3 ay sonra BOŞANMA DAVASININ DEVAM ETTİĞİNİ VE DAVA DEVAM EDERKEN SEVGİLİSİYLE AYNI EVDE YAŞADIĞINI öğrendim :KK70: Arada vakit buldukça da benimle konuşuyormuş.
Bu adamın bütün sosyal medya hesaplarında varım.

Umarım iki ay sonra hala eşiyle yaşıyormuş diye başlık açmak zorunda kalmazsınız.
Yazmadan edemedim ya. Ne çektin bunlardan sen lyanna :KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X