Gizli kalması gereken durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence bir sorun yok olabilir yani. 9 yasinda ergenlige girdi girecek bir kiz cocugu olabilir yani baska bisey arama.

Pek whatsapp'a falan girmiyor. Hatta yakın arkadaşlarıyla dahi oldukça seviyeli sohbetler yapıyor o uygulamada, diğer türlü goygoylar için ya buluşuyorlar ya da telefonla konuşuyorlar.
Mesela en son cuma akşamı girmiş whatsaapa o derece.
Bütün haftasonu whatsappa girmiyor, evdeyken aramamanızı yazmamanızı istiyor.
Kesin %100 boşandığına eminsiniz değil mi?

Kızıyla birlikte yaşıyor. Aslında demek istediği kızı yanında iken aramamam, mesaj atmamam. Biraz eksik ifade etmişim, ne olur kusura bakmayın.

Kizi degil, esidir o. Sonucta kizin yanindan ayirilabilir, baska odaya girebilir, normal bir arkadasi oldugunu söyleyebilir,... Bu adam bence halen evli.

Tek duymak istediğim galiba, evet bu adam seni özlediği için arıyor. Öbür türlüsünü düşünmek mantıksız olur gibi bir yanıt galiba :)
ya bence boyle. erkekler oyle bizim gibi dalli budakli dusunemiyorlar. algoritmalari cok basit yani cok kurcalama. yasa gitsin...

Aramak degil de mesaj atabilirsin. O da uygun bir zamanda sana donus yapar.

Asilamayacak bir sorun degil bence.
Onu da anlıyorum aslında. Boşanma, çocuklar için hayli travmatik olabiliyor. Bi de beraber yaşadığı babasının hayatına tanımadığı bir kadın giriyor.
Bunu bir mesaj ya da başka bir şekilde travma yaratacak şekilde öğrenmesindense bir uzman yardımıyla olabildiğince hasarsız öğrenmesi çok daha doğru.

Onu da anlıyorum aslında. Boşanma, çocuklar için hayli travmatik olabiliyor. Bi de beraber yaşadığı babasının hayatına tanımadığı bir kadın giriyor.
Bunu bir mesaj ya da başka bir şekilde travma yaratacak şekilde öğrenmesindense bir uzman yardımıyla olabildiğince hasarsız öğrenmesi çok daha doğru.
Mesajlari okuyacagini sanmiyorum en azindan okumamasi gerekiyor. Cocuklarin da bir limiti olmali.

Gayet olağan bir durum. Anlayış gösterin bence. Benim de dokuz yaşında kız yeğenim var annesini kaybetti iki yıl olacak ve gözü sürekli abimin üstünde. Telefonunu kurcalıyor çaktırmadan, yakaladım geçen. Korkuyor biriyle görüşecek diye, kıskanıyor. Anlıyor kız çocukları bu yaşta bazı şeyleri. Sevgiliniz de uygun zamanda uygun şekilde söylemek istiyordur. Ya da kızıyla tanıştıracak kadar ciddi düşünüp düşünmeyeceğinden emin olmak istiyordur. O bir baba ve doğal olarak her adımında kızını düşünmek zorunda. Belli ki iyi bir baba aynı zamanda. Ben takdir ettim.

Sizin tarafınızdan bakacak olursak, gerçekten çok fazla taviz vermenizi gerektiren bir ilişki bu. Kaldırabilecek misiniz? İleride "kızına çok düşkün bana vakit ayırmıyor" diyecek misiniz? Ebeveyn olan insan ile, bekar çocuksuz insan aynı şekilde düşünmüyor. Ben bugün eşimi kaybetsem ya da ayrılsam, aşkımdan ölsem dahi önceliğim evladım olur. Sevgiliniz için de bu böyledir emin olun. Zor bir ilişki, ileri için planlarınız varsa bunları hesap edip devam edin.

Eminim. Sosyal medya sağolsun, hayli detaylı bir araştırma yaptım :KK70:

Profilinde bosanmismi yaziyor? Ki bu ikinci profilide olabilir. Yada esine sosyal medyada olmadigi yalanini atiyordur. Bana adam normal gelmedi. Zaten Türkiye sartlarinda bir cocuk cok nadir babasinin yaninda kalir. Hadi diyelim öyle, senin araman ile, arkadasi aramasinin arasindaki fark ne? Cocuk nerden anlasin? Hep babasi ile ayni odalardami sanki?

En son cuma whatsappa girmis diyorsun ya, bence bu ikinci hatti. Herkes whatsappi neredeyse her gün kullanir.

Hangi taraftan bakarsan bak, bu adam saglam bir pabuc degil bence.

Gayet olağan bir durum. Anlayış gösterin bence. Benim de dokuz yaşında kız yeğenim var annesini kaybetti iki yıl olacak ve gözü sürekli abimin üstünde. Telefonunu kurcalıyor çaktırmadan, yakaladım geçen. Korkuyor biriyle görüşecek diye, kıskanıyor. Anlıyor kız çocukları bu yaşta bazı şeyleri. Sevgiliniz de uygun zamanda uygun şekilde söylemek istiyordur. Ya da kızıyla tanıştıracak kadar ciddi düşünüp düşünmeyeceğinden emin olmak istiyordur. O bir baba ve doğal olarak her adımında kızını düşünmek zorunda. Belli ki iyi bir baba aynı zamanda. Ben takdir ettim.

Sizin tarafınızdan bakacak olursak, gerçekten çok fazla taviz vermenizi gerektiren bir ilişki bu. Kaldırabilecek misiniz? İleride "kızına çok düşkün bana vakit ayırmıyor" diyecek misiniz? Ebeveyn olan insan ile, bekar çocuksuz insan aynı şekilde düşünmüyor. Ben bugün eşimi kaybetsem ya da ayrılsam, aşkımdan ölsem dahi önceliğim evladım olur. Sevgiliniz için de bu böyledir emin olun. Zor bir ilişki, ileri için planlarınız varsa bunları hesap edip devam edin.
O kadar harika bir erkek ki idrak.

Hiç kimsede görmediğim anlayışı, romantizmi, centilmenliği, tutkuyu onda gördüm. Tabii ki sonrası için ne olacağını bilemiyorum. Ama bunu da düşünmek yerine sadece şu anın tadını çıkarmak istiyorum.

One night stand tarzı ilişkiler yaşamış sadece.

Turkcesi tam manasiyla olmayan birsey olsa anlayacagim ama tek gecelik demek yerine one night filan nedir ya daha havali birsey yasamis mi oluyor. :KK70: evet buna takildim.

Neyse babasi dediginiz gibi normalde oturup telefonda yazişma huyu olmayan devamli telefonla ugrasmayan biriyse sizinle mesajlasmalara baslamasi ikide bir arama gelmesi kizina farkli gelecektir muhtemelen bu yuzden yaptigi normal ama sizin acinizdan bakinca olumsuz👎👎👎

Profilinde bosanmismi yaziyor? Ki bu ikinci profilide olabilir. Yada esine sosyal medyada olmadigi yalanini atiyordur. Bana adam normal gelmedi. Zaten Türkiye sartlarinda bir cocuk cok nadir babasinin yaninda kalir. Hadi diyelim öyle, senin araman ile, arkadasi aramasinin arasindaki fark ne? Cocuk nerden anlasin? Hep babasi ile ayni odalardami sanki?

En son cuma whatsappa girmis diyorsun ya, bence bu ikinci hatti. Herkes whatsappi neredeyse her gün kullanir.

Hangi taraftan bakarsan bak, bu adam saglam bir pabuc degil bence.
Çocuk babasıyla kalıyor.
Boşanmış falan da yazmıyor. Eski eşinin de sosyal medya hesabı var. Hoşuma gitmeyerek de olsa emin olmak için ikisinin de profilinde inciğine cinciğine kadar baktım.

Biliyorum çünkü diyorum ya arkadaşlarıyla goygoy yapacağı zaman bile arıyor onları, wpdan yazmıyor.

O kadar harika bir erkek ki idrak.

Hiç kimsede görmediğim anlayışı, romantizmi, centilmenliği, tutkuyu onda gördüm. Tabii ki sonrası için ne olacağını bilemiyorum. Ama bunu da düşünmek yerine sadece şu anın tadını çıkarmak istiyorum.

Eğer doğruyu söylüyorsa, gerçekten kızı ile yaşayıp onun psikolojisini önemsiyor ise, iyi bir insandır zaten. Evli olup çocuğuyla ilgilenmeyen, zerre önemsemeyen babalar da var. Dediğim gibi sorumluluk sahibi bir insan ise, böyle şeylere takılma. Dediğine göre ilgileniyormuş, seviyormuş da seni. Öyle tuhaf bir zamanda yaşıyoruz ki, sorumluluk sahibi naif adam kalmadı ülkede. Ama dediğim gibi zor bir durum dışarıdan bakıldığı kadar kolay değil.

Madem şu an ileriyi düşünmüyorsun ilişkinin tadını çıkar. Dürüstlüğünden eminsen de, anlayış göster kızına olan zaafına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X