- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- Konu Sahibi Meredith Grey
bence bir sorun yok olabilir yani. 9 yasinda ergenlige girdi girecek bir kiz cocugu olabilir yani baska bisey arama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
One night stand tarzı ilişkiler yaşamış sadece.Ne zaman boşanmış?
Boşandıktan sonra hayatına hiç kimse girmemiş mi? Onlara da mı size yaptığını yapmış? Yoksa siz ilk misiniz?
Bütün haftasonu whatsappa girmiyor, evdeyken aramamanızı yazmamanızı istiyor.Pek whatsapp'a falan girmiyor. Hatta yakın arkadaşlarıyla dahi oldukça seviyeli sohbetler yapıyor o uygulamada, diğer türlü goygoylar için ya buluşuyorlar ya da telefonla konuşuyorlar.
Mesela en son cuma akşamı girmiş whatsaapa o derece.
Kızıyla birlikte yaşıyor. Aslında demek istediği kızı yanında iken aramamam, mesaj atmamam. Biraz eksik ifade etmişim, ne olur kusura bakmayın.
Tek duymak istediğim galiba, evet bu adam seni özlediği için arıyor. Öbür türlüsünü düşünmek mantıksız olur gibi bir yanıt galiba :)bence bir sorun yok olabilir yani. 9 yasinda ergenlige girdi girecek bir kiz cocugu olabilir yani baska bisey arama.
Aramak degil de mesaj atabilirsin. O da uygun bir zamanda sana donus yapar.İş yerindeyken ya da arkadaşlarıyla dışarıdayken arıyorum nadiren, herhangi bir şey demiyor. Evindeyken aramam konusunda tedirgin.
Bütün haftasonu whatsappa girmiyor, evdeyken aramamanızı yazmamanızı istiyor.
Kesin %100 boşandığına eminsiniz değil mi?
Eminim. Sosyal medya sağolsun, hayli detaylı bir araştırma yaptımKizi degil, esidir o. Sonucta kizin yanindan ayirilabilir, baska odaya girebilir, normal bir arkadasi oldugunu söyleyebilir,... Bu adam bence halen evli.
ya bence boyle. erkekler oyle bizim gibi dalli budakli dusunemiyorlar. algoritmalari cok basit yani cok kurcalama. yasa gitsin...Tek duymak istediğim galiba, evet bu adam seni özlediği için arıyor. Öbür türlüsünü düşünmek mantıksız olur gibi bir yanıt galiba :)
Onu da anlıyorum aslında. Boşanma, çocuklar için hayli travmatik olabiliyor. Bi de beraber yaşadığı babasının hayatına tanımadığı bir kadın giriyor.Aramak degil de mesaj atabilirsin. O da uygun bir zamanda sana donus yapar.
Asilamayacak bir sorun degil bence.
Teşekkür ederim, günüme ufak bir mutluluk dalgası yayıldı sayenizde :)ya bence boyle. erkekler oyle bizim gibi dalli budakli dusunemiyorlar. algoritmalari cok basit yani cok kurcalama. yasa gitsin...
Eminim. Sosyal medya sağolsun, hayli detaylı bir araştırma yaptım
Mesajlari okuyacagini sanmiyorum en azindan okumamasi gerekiyor. Cocuklarin da bir limiti olmali.Onu da anlıyorum aslında. Boşanma, çocuklar için hayli travmatik olabiliyor. Bi de beraber yaşadığı babasının hayatına tanımadığı bir kadın giriyor.
Bunu bir mesaj ya da başka bir şekilde travma yaratacak şekilde öğrenmesindense bir uzman yardımıyla olabildiğince hasarsız öğrenmesi çok daha doğru.
Tabii ki birçok karşıt örnek verebiliriz.O sosyal medyada X ile evli yazan iki de çocuğu olan Adamın Y ile kadının da Z ile evli olduğunu çok yakınsan biliyorum desem
Bence de öyle, özel hayat sınırını bilmeli babası da olsa. Ama kalkıp da ona böyle böyle yapmalısın diye nasihat veremem, vermem.Mesajlari okuyacagini sanmiyorum en azindan okumamasi gerekiyor. Cocuklarin da bir limiti olmali.
Eminim. Sosyal medya sağolsun, hayli detaylı bir araştırma yaptım
O kadar harika bir erkek ki idrak.Gayet olağan bir durum. Anlayış gösterin bence. Benim de dokuz yaşında kız yeğenim var annesini kaybetti iki yıl olacak ve gözü sürekli abimin üstünde. Telefonunu kurcalıyor çaktırmadan, yakaladım geçen. Korkuyor biriyle görüşecek diye, kıskanıyor. Anlıyor kız çocukları bu yaşta bazı şeyleri. Sevgiliniz de uygun zamanda uygun şekilde söylemek istiyordur. Ya da kızıyla tanıştıracak kadar ciddi düşünüp düşünmeyeceğinden emin olmak istiyordur. O bir baba ve doğal olarak her adımında kızını düşünmek zorunda. Belli ki iyi bir baba aynı zamanda. Ben takdir ettim.
Sizin tarafınızdan bakacak olursak, gerçekten çok fazla taviz vermenizi gerektiren bir ilişki bu. Kaldırabilecek misiniz? İleride "kızına çok düşkün bana vakit ayırmıyor" diyecek misiniz? Ebeveyn olan insan ile, bekar çocuksuz insan aynı şekilde düşünmüyor. Ben bugün eşimi kaybetsem ya da ayrılsam, aşkımdan ölsem dahi önceliğim evladım olur. Sevgiliniz için de bu böyledir emin olun. Zor bir ilişki, ileri için planlarınız varsa bunları hesap edip devam edin.
One night stand tarzı ilişkiler yaşamış sadece.
Çocuk babasıyla kalıyor.Profilinde bosanmismi yaziyor? Ki bu ikinci profilide olabilir. Yada esine sosyal medyada olmadigi yalanini atiyordur. Bana adam normal gelmedi. Zaten Türkiye sartlarinda bir cocuk cok nadir babasinin yaninda kalir. Hadi diyelim öyle, senin araman ile, arkadasi aramasinin arasindaki fark ne? Cocuk nerden anlasin? Hep babasi ile ayni odalardami sanki?
En son cuma whatsappa girmis diyorsun ya, bence bu ikinci hatti. Herkes whatsappi neredeyse her gün kullanir.
Hangi taraftan bakarsan bak, bu adam saglam bir pabuc degil bence.
O kadar harika bir erkek ki idrak.
Hiç kimsede görmediğim anlayışı, romantizmi, centilmenliği, tutkuyu onda gördüm. Tabii ki sonrası için ne olacağını bilemiyorum. Ama bunu da düşünmek yerine sadece şu anın tadını çıkarmak istiyorum.