Bunu bilmiyorum ama benim de ilk gebeliğim de kan idrar ultrason hiç birşey de görünmedi 90 gün gecikme olmasına rağmen doktorum bana adet söktürücü ver kullan olursun stres den felan olabilir dedi ve bende kullandım 15 gün bekledim ve yine olmadım adet olmak için elim den geleni yaptım ve tekrar hastaneye gittim ve 3 aylık hamile olduğumu öğrendimkesinlikle size tavsiyem böyle görünmezlik bir durumunuz varsa hemen doktoru dinleyip ilaç kullanmayın sabır edip bekleyin.
Şöyle söyleyeyim size altı defa gittim doktora her gittiğim de ultrason tahlil yapıldı sadece altıncı defa gittiğim de doktor ultrason yada tahlil yapmadı bana söylediği şey bu kadar ısrarcı olmayın hamile değilsiniz ben ısrar la lütfen tahlil yapın hayır gerek yok kan tahlilin de bir haftalık bile olsa çıkıyor dedi senin bi stres den dedi ısrarla stresim yok dedim gülerek vardır vardır sen bilmiyorsun dur dedi kullan ilacı olursun olunca gel vajinal muayene yaparız nedeni buluruz dedi geldim eve on tane ilaç di içtim hepsini ama içtiğim de nasıl sancılarım var ölüyorum çığlık atıyordum neyse ilaçlar bitti 15 gün oldu ve ben farklı doktora gittim adetim geçti dedim kaç gün dedi 90 gün dedim vajinal muayene edeceğim dedi tabi dedim ben acaba tür bir haftalık çıkacak diye doktoru bekliyordum konuşmasını doktor gebelik var dedi 12 haftalık ben neeeeee anlamadım dedim ne gebeliği ben hamile olamam nasıl hamile olamaz sin bayan dedi sonra anlattım ilaç felan kullandım diye bir sorun olmaz dedi bu erken haftalar da plasenta bebeği çok iyi korur çok şükür birşey olmadı bebeğime gelişimi geridn geliyordu ve suyum eksik di buda o ilaçtan kaynaklı mı değil mı bilmiyorum.Ultrasona kaç kere girdiniz ve tam olarak kaçıncı haftaydıKan testi kaç kere yapıldı ve gecikmenin kaçıncı günlerinde , hatırlıyor musunuz? Yani çok soru sordum ama bilgi verirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz...
Defalarca evde idrar testi yaptım ama hiç birinde çıkmadı şaka gibiydi benim için şimdi tekrar hamileyim ve bu gebelik de evde altı gün gecikme ile yaptım hemen çıktı idrar testi ile bu defa da kese var bebek görünmüyor dedi doktorUltrasona kaç kere girdiniz ve tam olarak kaçıncı haftaydıKan testi kaç kere yapıldı ve gecikmenin kaçıncı günlerinde , hatırlıyor musunuz? Yani çok soru sordum ama bilgi verirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz...
Şöyle söyleyeyim size altı defa gittim doktora her gittiğim de ultrason tahlil yapıldı sadece altıncı defa gittiğim de doktor ultrason yada tahlil yapmadı bana söylediği şey bu kadar ısrarcı olmayın hamile değilsiniz ben ısrar la lütfen tahlil yapın hayır gerek yok kan tahlilin de bir haftalık bile olsa çıkıyor dedi senin bi stres den dedi ısrarla stresim yok dedim gülerek vardır vardır sen bilmiyorsun dur dedi kullan ilacı olursun olunca gel vajinal muayene yaparız nedeni buluruz dedi geldim eve on tane ilaç di içtim hepsini ama içtiğim de nasıl sancılarım var ölüyorum çığlık atıyordum neyse ilaçlar bitti 15 gün oldu ve ben farklı doktora gittim adetim geçti dedim kaç gün dedi 90 gün dedim vajinal muayene edeceğim dedi tabi dedim ben acaba tür bir haftalık çıkacak diye doktoru bekliyordum konuşmasını doktor gebelik var dedi 12 haftalık ben neeeeee anlamadım dedim ne gebeliği ben hamile olamam nasıl hamile olamaz sin bayan dedi sonra anlattım ilaç felan kullandım diye bir sorun olmaz dedi bu erken haftalar da plasenta bebeği çok iyi korur çok şükür birşey olmadı bebeğime gelişimi geridn geliyordu ve suyum eksik di buda o ilaçtan kaynaklı mı değil mı bilmiyorum.
Defalarca evde idrar testi yaptım ama hiç birinde çıkmadı şaka gibiydi benim için şimdi tekrar hamileyim ve bu gebelik de evde altı gün gecikme ile yaptım hemen çıktı idrar testi ile bu defa da kese var bebek görünmüyor dedi doktorcuma günü kontrolüm var umarım görürürüz
aaaşuan gerçekten şoktayım. ben adet oluyorum. 10 haftalık falan olması gerekirken de ultrasona girdim. doktor rahmimi gösterdi bak yok bişi dedi. sonra özel farklı lablarda kan testlerim negatif çıktı. ama en iyisi ben bidaha gideyim ultrasona...
hayırlı olsun inşallah görürsünüzherşey istediğiniz gibi olur umarım
Daha önce gecikme oldumu adetiniz de peki
yok hayır hep düzenliydi adetlerim hala düzenli oluyorum bi problem yok. sadece göğüs hassasiyeti hayatımda ilk kez yaşıyorum o yüzden şüpheye düştüm. bi haftaya tekrar adet olmam lazım hatta. adet olsamda olmasamda kesin doktora gidicem adetten sonra bu gizli gebelik hikayeleri delirtti beni
yok hayır hep düzenliydi adetlerim hala düzenli oluyorum bi problem yok. sadece göğüs hassasiyeti hayatımda ilk kez yaşıyorum o yüzden şüpheye düştüm. bi haftaya tekrar adet olmam lazım hatta. adet olsamda olmasamda kesin doktora gidicem adetten sonra bu gizli gebelik hikayeleri delirtti beni
Merhaba durumunuz nedir acaba hamile misinizyok hayır hep düzenliydi adetlerim hala düzenli oluyorum bi problem yok. sadece göğüs hassasiyeti hayatımda ilk kez yaşıyorum o yüzden şüpheye düştüm. bi haftaya tekrar adet olmam lazım hatta. adet olsamda olmasamda kesin doktora gidicem adetten sonra bu gizli gebelik hikayeleri delirtti beni
Merhaba durumunuz nedir acaba hamile misiniz
Sen hamile olmak istiyor musun istemiyor musun anlamadımşimdilik bi değişme yok 5 gün sonra tekrar adet olmam lazım, bu zamana kadar da düzenli adet oldum kan testleri ultrason negatif .. ilişkiden 2 ay sonra kanda negatif çıkmaz dedi doktorumla tekrar görüştüm , ultrasonda da bişy olsa çıkardı diyince biraz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama kafayı yememek için adetimi tekrar görürsem bittikten sonra ultrasona giricem :)
Sen hamile olmak istiyor musun istemiyor musun anlamadımbenimde geçen ay reglden önce ilk defa belirtiler yaşadım ve gününde regl oldum ama reglden sonra belirtiler devam edince bir sürü test yaptım aralıklarla hepsi negatifti belirtilerim hafiflediğinde yani bata bi kaç gün kala hala negatifti kan verdim 9.1 çıktı bana hamile değilsin dedi doktor zaten bi kaç gün sonra yine günümde regl oldum ve regl olcağım gün kan testim yine negatifti . Ultrasonada girdim ufak kistler ve hafif pco vardı . Zaten prezervatif kullanıyorduk ama ben bu kadar belirtiye ve 9.1 e rağmen hamile değilsem sende değilsindir bence. Bende 7-8 gün regl olduğum halde üstüne görmeden şüphelendim ama bunlar çoook nadir olan şeyler. Yabancı kaynaklarda yazanlarında bir çoğun okudum ama yabancı ülkelerin çoğunda kan testi yok varsada gerçekten çook pahalı ilk 2 ay idrar testi yapıyorlar sonra ultrason o yüzden o ülkelerde geç farketme daha çok oluyor canım
Sen hamile olmak istiyor musun istemiyor musun anlamadımbenimde geçen ay reglden önce ilk defa belirtiler yaşadım ve gününde regl oldum ama reglden sonra belirtiler devam edince bir sürü test yaptım aralıklarla hepsi negatifti belirtilerim hafiflediğinde yani bata bi kaç gün kala hala negatifti kan verdim 9.1 çıktı bana hamile değilsin dedi doktor zaten bi kaç gün sonra yine günümde regl oldum ve regl olcağım gün kan testim yine negatifti . Ultrasonada girdim ufak kistler ve hafif pco vardı . Zaten prezervatif kullanıyorduk ama ben bu kadar belirtiye ve 9.1 e rağmen hamile değilsem sende değilsindir bence. Bende 7-8 gün regl olduğum halde üstüne görmeden şüphelendim ama bunlar çoook nadir olan şeyler. Yabancı kaynaklarda yazanlarında bir çoğun okudum ama yabancı ülkelerin çoğunda kan testi yok varsada gerçekten çook pahalı ilk 2 ay idrar testi yapıyorlar sonra ultrason o yüzden o ülkelerde geç farketme daha çok oluyor canım
Bu hormon dediğiniz gibi olabilir kanda idrarda negatif çıkabilir pekala ama bi hormon bebeğin bi süre sonra görünmemesini engelleyemez en fazla 2-3 aya gözükür çünkü içeride büyüyen bi bebek var ultrasonda en ufak kistler oluşmamış kesenin yeri bile gözüküyorken büyüyen bebek gözükmeme ihtimali yok. Eğer bu dediklerinize taöamen inanıyorsanız ozaman zaten 9aya gizli yada değil bir bebek doğacaktır bekleyin ozmaan bi kaç ay daha 5 aylık yani 20 haftalık olduğunda ultrasona girersiniz. Ve bu bahsettiğiniz şeyler çok nadir olan şeyler sizin geri çekilme yapıp böyle bir şey yaşayacağınızı sanmıyorumHamile kalan kadının vücudu insan koryonik gonadotropinüretmeye başlar. Bu hormon gebe kalma durumundan sonra yaklaşık 10 gün içerisinde kanda ve idrarda dolaşmaya başlar. Hormon yavaş yavaş mide bulantısı, kusma ve bitkinlik gibi hamilelik belirtilerini gebe kalan kadına yaşatmaya başlar. Gizli hamilelik yaşayan bir kadında ise insan koryonik gonadotropin çok az bulunur veya tespit edilemez. Yapılan testler sürekli negatif çıkar hatta bazen pozitif gözüken test birkaç gün veya bir hafta sonra negatif gözükebilir.
Gizli hamilelik kadınların gebe kaldıkları günden 20 hafta geçmeden fark edemedikleri bir hamilelik durumudur. Bazı kadınlarda bu süre çok daha fazla olabilmektedir. Normal hamilelikte ise gebelik testi yapıldıktan sonra alınan sonuç her şeyi kolayca belli edebilmektedir.
Yapılan gebelik testlerinde insan koryonik gonadotropin bulunmadığı sonucu çıkıyorsa ve bu sürekli gerçekleşiyorsa, devamlı olarak kanama yaşanıyorsa, ultrason örneklerinde negatif sonuçlar varsa ve ceninde hareketlenme yoksa veya çok az hareketlenme varsa bir kadının gizli hamilelik yaşadığı söylenebilmektedir.
Bizde de prezervatif ve geri çekilme vardı . İkisi aynı anda yani . Bende çok şüphelendim ama düzenli regl olup bu dedikleriniz imkansız . Düşünmemeye çalışın . Korunmuyor olsanız ve her şeye rağmen şüphelenseniz anlarım ama korunurken bunun çok zor olduğunu anladım ben. Ve eğer dediğiniz gibiyse 4.-5. Aya kadar bekleyin ozaman daha da yoksa yoktur yani ama ihtimal bile vermiyorum ben boşuna endişeleniyorsunuz bence . Son olarak her ay böyle endişeye düşmrk yerine dk hapı prezervatif geri çekilmeyi kullanın bu üçüne karşı hala hamile kalırsanız rekorlar kitabına girersinizay yok istemiyorum
bizde de prezervatif vardı hatta ona rağmen geri çekilme yöntemi de kullanmıştık , varsa zaten mucize ama ben okb liyim o yüzden kafamdan çıkaramıyorum
ya bende rahim geride olma problemi var dedim ondan mı ultrasonda çıkmadı yada işte bu cryptic pregnancy dedikleri mesele kanda çıkmama sebebi başka hormonların hcg nin ilk başlarda yükselmesine ve kanda çıkmasına engel olması, anca 4. ayda yükselmeye başlaması falan.. okudukça okudukça içime fenalıklar geldi. millet ciddi cidd 8 - 9 tane kan testi yaptırmış ultrasonlara girmiş çıkmış yinede 5 aylık olunca anca doktorlar görmüş kanda ve usg de , ha bide idrarları devam etmiş. burdan link veriliyo mu bilmiyorum ama gerçekten az uz değil biiiiiir sürü kadın var aynı şeylerden bahseden...
aaa 3 aylıklen mi ultrasonda gözkmediBunu bilmiyorum ama benim de ilk gebeliğim de kan idrar ultrason hiç birşey de görünmedi 90 gün gecikme olmasına rağmen doktorum bana adet söktürücü ver kullan olursun stres den felan olabilir dedi ve bende kullandım 15 gün bekledim ve yine olmadım adet olmak için elim den geleni yaptım ve tekrar hastaneye gittim ve 3 aylık hamile olduğumu öğrendimkesinlikle size tavsiyem böyle görünmezlik bir durumunuz varsa hemen doktoru dinleyip ilaç kullanmayın sabır edip bekleyin.