Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

geçmiş olsun.
ameliyatını iki doktor birden mi yaptı? bir memeni biri, diğerini öteki? :KK70:
sorunsuz geçirdiğine sevindim.
ameliyatı özel hastanede olmak şart değil tabi ki. önemli olan iyi bir doktor bulabilmek.

bu arada, "ameliyat olanların bilgileri..." konu başlığında sayfanı tıklayınca forum ana sayfası açılıyor, senin konun değil.

Son düzenleme:
geçmiş olsun.
ameliyatını iki doktor birden mi yaptı? bir memeni biri, diğerini öteki? :KK70:
sorunsuz geçirdiğine sevindim.
ameliyatı özel hastanede olmak şart değil tabi ki. önemli olan iyi bir doktor bulabilmek.

bu arada, "ameliyat olanların bilgileri..." konu başlığında sayfanı tıklayınca forum ana sayfası açılıyor, senin konun değil.

Öyle gibi anlaşılmış di mi :KK1:
Hayır aslında ameliyatımı Ömer Ekin yaptı, başından sonuna kadar o ilgilendi bütün süreçte. Ama Figen Hanım onun hocası, yani o da yanında oluyor ameliyatta, çizimler yapılırken de sonrasında muayene ederken de beraber hareket ediyorlardı ve ben Figen Hanımla irtibat kurarak gitmiştim İstanbul'dan Ankara'ya.
Sonrasında Ömer Bey'e emanettim, ilk görüşmemde güven duydum zaten.. Süreci anlatırken 2'sini de doktorum olarak anlatmak istedim o yüzden :) Doktorunu bulabilmek, güven duyabilmek çok önemli gerçekten..

Bu arada uyarı için teşekkürler, linkin düzeltilmesi için yazdım tekrar :)

aa hoşgeldiiiinn yoksunuz ortalarda bi ben kaldım burda galiba :)
çok teşekkür ederiim :KK16:
sen ne durumdasıın?

hoşbuldum canım.hala ankaradayım ben annemlerde ve orda net yok.buldukça girmeye çalışıyorum.bende gayet iyi ve mutluyum.şimdilik hiçbir şikayetim yok.kendimi böyle doğmuş gibi hissediyorum birde şu izler olmasa :)

hoşbuldum canım.hala ankaradayım ben annemlerde ve orda net yok.buldukça girmeye çalışıyorum.bende gayet iyi ve mutluyum.şimdilik hiçbir şikayetim yok.kendimi böyle doğmuş gibi hissediyorum birde şu izler olmasa :)

izlerin geçmesi baya vakit alacakmış ama ben de iyice benimsedim artık silikonu hissetmiyorum bile.
ankaralı yaptınız beni de resmen :KK1:

öncelikli çok geçmiş olsun albümü inceledim gayet güzel doğal ve yakışmış.. bende minyonum denizlideyim ama burda devlettekilerde iş çıkmadı özellerede gidemedim malesef malum maddiyat umarım bende en yakın zamanda ameliyat olurum ve kendi konumu açarım.. acısını atlatmışsın güzel günler seni bekliyor yazın keyfini doya doya çıkarırsın artık :))

öncelikli çok geçmiş olsun albümü inceledim gayet güzel doğal ve yakışmış.. bende minyonum denizlideyim ama burda devlettekilerde iş çıkmadı özellerede gidemedim malesef malum maddiyat umarım bende en yakın zamanda ameliyat olurum ve kendi konumu açarım.. acısını atlatmışsın güzel günler seni bekliyor yazın keyfini doya doya çıkarırsın artık :))

Çok teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda hayaline kavuşabilirsin. Mutluluğunu paylaşmayı çok isteriz burda.
Özellikle etrafındakiler de destek oluyorsa zaten ilk adımı atmış oluyorsun aslında..
Doktor bulmak tamamen şans işi bence, ben koskoca İstanbul'da bi sürü devlet hastanesi içinde bulamadım seninki garip değil yani :)
Ama baktın bulamıyosun bi cesaret şehirdışında yaptırmayı düşünmez misin? Kesin karar verip eşini de ikna edebilirsen neden olmasın? :)
Ben 1 gün hastanede kaldım 3.gün uçağa binip döndüm hiç bi zorluk yaşamadım..

Çok teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda hayaline kavuşabilirsin. Mutluluğunu paylaşmayı çok isteriz burda.
Özellikle etrafındakiler de destek oluyorsa zaten ilk adımı atmış oluyorsun aslında..
Doktor bulmak tamamen şans işi bence, ben koskoca İstanbul'da bi sürü devlet hastanesi içinde bulamadım seninki garip değil yani :)
Ama baktın bulamıyosun bi cesaret şehirdışında yaptırmayı düşünmez misin? Kesin karar verip eşini de ikna edebilirsen neden olmasın? :)
Ben 1 gün hastanede kaldım 3.gün uçağa binip döndüm hiç bi zorluk yaşamadım..

ben çoktan olacaktım ist da özelde ama ev aldık tabi büyük bir masraf oldu bizim için öyle böyle derken şimdi ailevi bazı durumlarımız oldu yine erteledim ama şu zor günleri atlatıp en yakın zamanda olmak istiyorum bu ameliyatı artık denizli mi olur izmir mi ist mu bilemiyorum ama olsun istiyorum :))

ben çoktan olacaktım ist da özelde ama ev aldık tabi büyük bir masraf oldu bizim için öyle böyle derken şimdi ailevi bazı durumlarımız oldu yine erteledim ama şu zor günleri atlatıp en yakın zamanda olmak istiyorum bu ameliyatı artık denizli mi olur izmir mi ist mu bilemiyorum ama olsun istiyorum :))

Hayırlısı neyse o olsun diyelim o zaman, daha fazla hasretini çekmeden olur inşallah :)

Bu ameliyat resmen hepimizi yeni bir doneme soktu hayatinda kendi icinde diyim daha dogrusu. Insanin kendine guveni geliyor doktorlarimiz da cok basarililar. Allahim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda:)) gizist bu arada izlerimi merak ediyosan foto koyabilirm canim

Merhaba arkadaşlar :) Bende gizist sayesinde Ankara Hacettepe Hastanesi'nde Ömer Bey'e ameliyat oldum ve dün tam bir hafta oldu :)) Buradan bana verdiği cesaretten dolayı kendisine çok teşekkür ederim :)) En ufak bi soruma cevap vererek beni hiç yalnız bırakmadı ve adeta doktorum gibi saolsun :) Gerçekten Ömer Bey çok ilgili sempatik canayakın ve acayip cesaret veren bir doktor. Her an kendisine ulaşıp tüm sıkıntılarınızı anlatmanıza da olanak tanıyor, yani ameliyatı özel hastanede olmuş gibi oluyorsunuz. Daha önce hiç ameliyat olmayan biri olarak süreç nasıl gelişti nasıl oldum hala hayal gibi geliyor. Hep istiyordum bu istek cesaret veriyordu ama iş ciddiye binince vazgeçerim cesaret edip olamam sözde kalır diyordum ve sonunda hayallerim gerçek oldu. Daha önce başka hiç kimse ile görüşmeden direk Ömer Bey'e gittim ve en ufak bir şüphe duymadan ameliyat olmaya karar verdim :KK70: Nasıl oldu halen inanamıyorum :) Evet ilk üç dört gün ağrılarım baya vardı ağrıdan ziyade bi ağırlık hissediyorsunuz öyle can alıcı bir ağrı olmuyor. Sadece düz yatma konusu sırtınızı ağrıtıyor ve yatıp kalkarken desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Ankara'da olup ameliyat olmak isteyen ve bütçesi özele yetmeyen herekese Hacettepe de Ömer Ekin'i tavsiye ederim gözünüz kapalı gidip ameliyatınızı hiç tereddütsüz olup hayalinize kavuşabilirsiniz :)))

fotoğraflarına baktım arkadaş :KK66:
güzel fiziğine uygun memelere kavuşturmuş doktorun seni. bunun üstüne söylenecek söz olmaz sanırım. değil mi?

kesiler uzun ve eğri değil. bu da ayrıca mutlu etsin seni.

Son düzenleme:
izlerin geçmesi baya vakit alacakmış ama ben de iyice benimsedim artık silikonu hissetmiyorum bile.
ankaralı yaptınız beni de resmen :KK1:

ya aslında izlerinde çok bi önemi yok.o yepyeni desteksiz iç çamaşırlarını ilk denemeye beşladığım günün mutluluğunu hiçbirşeye değişmem.varsın iz olsun hiç önemli değil.artık banyo yapmaktan bile daha büyük keyif alıyorum tatile çıkmak için sabırsızlanıyorum.herşeye değerdi bence :) yaşamayan anlamayaz bilemez.çevremdeki biçok insan bana sen delimisin iki meme için bunca acı çekilirmi nasıl kestirdin kendini falan filan bisürü şey saydılar ama umrumda değil dedimya beni anlamalarını beklemiyordum zaten.ayrıca sanada cesaret verip bi yol göstermiş olmaktanda çok mutluyum.ben sana sende başkalarına yol göstererek bizim gibi az imkana sahip ama aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımıza yardımcı olduk.bizi bizden başka anlayan olamazdı zaten.umarım bundan sonrada herşey gönlümüzce olur.kendine iyi bak canım.umarım tekrar girebildiğimde yine burda olursun çok öpüyorum seni ANKARALIIIIII :)

Bu ameliyat resmen hepimizi yeni bir doneme soktu hayatinda kendi icinde diyim daha dogrusu. Insanin kendine guveni geliyor doktorlarimiz da cok basarililar. Allahim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda:)) gizist bu arada izlerimi merak ediyosan foto koyabilirm canim

Amin valla elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum olmayanlara, ilk adımı attıktan sonrası geliyor zaten bütün o sıkıntılara değer :)
Fotoğraf yükleyebilirsen çok sevinirim, hem merak ediyorum hem izlerin kremsizde geçebileceğine kendimi ikna etmek istiyorum :))

X