Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık benim de albümüm vaar
görebilir miyim???
geçmiş olsun.
ameliyatını iki doktor birden mi yaptı? bir memeni biri, diğerini öteki?
sorunsuz geçirdiğine sevindim.
ameliyatı özel hastanede olmak şart değil tabi ki. önemli olan iyi bir doktor bulabilmek.
bu arada, "ameliyat olanların bilgileri..." konu başlığında sayfanı tıklayınca forum ana sayfası açılıyor, senin konun değil.
canım fotolara baktım çok güzel görünüyorlar :)))
aa hoşgeldiiiinn yoksunuz ortalarda bi ben kaldım burda galiba :)
çok teşekkür ederiim
sen ne durumdasıın?
hoşbuldum canım.hala ankaradayım ben annemlerde ve orda net yok.buldukça girmeye çalışıyorum.bende gayet iyi ve mutluyum.şimdilik hiçbir şikayetim yok.kendimi böyle doğmuş gibi hissediyorum birde şu izler olmasa :)
öncelikli çok geçmiş olsun albümü inceledim gayet güzel doğal ve yakışmış.. bende minyonum denizlideyim ama burda devlettekilerde iş çıkmadı özellerede gidemedim malesef malum maddiyat umarım bende en yakın zamanda ameliyat olurum ve kendi konumu açarım.. acısını atlatmışsın güzel günler seni bekliyor yazın keyfini doya doya çıkarırsın artık :))
Çok teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda hayaline kavuşabilirsin. Mutluluğunu paylaşmayı çok isteriz burda.
Özellikle etrafındakiler de destek oluyorsa zaten ilk adımı atmış oluyorsun aslında..
Doktor bulmak tamamen şans işi bence, ben koskoca İstanbul'da bi sürü devlet hastanesi içinde bulamadım seninki garip değil yani :)
Ama baktın bulamıyosun bi cesaret şehirdışında yaptırmayı düşünmez misin? Kesin karar verip eşini de ikna edebilirsen neden olmasın? :)
Ben 1 gün hastanede kaldım 3.gün uçağa binip döndüm hiç bi zorluk yaşamadım..
ben çoktan olacaktım ist da özelde ama ev aldık tabi büyük bir masraf oldu bizim için öyle böyle derken şimdi ailevi bazı durumlarımız oldu yine erteledim ama şu zor günleri atlatıp en yakın zamanda olmak istiyorum bu ameliyatı artık denizli mi olur izmir mi ist mu bilemiyorum ama olsun istiyorum :))
izlerin geçmesi baya vakit alacakmış ama ben de iyice benimsedim artık silikonu hissetmiyorum bile.
ankaralı yaptınız beni de resmen
Bu ameliyat resmen hepimizi yeni bir doneme soktu hayatinda kendi icinde diyim daha dogrusu. Insanin kendine guveni geliyor doktorlarimiz da cok basarililar. Allahim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda:)) gizist bu arada izlerimi merak ediyosan foto koyabilirm canim