eğer hala ulaşamadıysan sana ömer beyin telefon numarasını verebilirim özelden.
canımcım ya ben gizistte ulaşamıyrum.ömer beyin tel verip ya da o araycaktı.ben 29 ağustosta da ankaraya gidyrm.ömer beye ulaşamıyrm.neolur banada ver özelden numara.sık gidemiyrm ankaraya.
gizist, ameliyatta sana dren takildi mi ?
Ben Hacettepe de dün sabah gogus buyutme ameliyati oldum. Docent Dr. Ali Emre Aksu ve Dr.Utku Nacak girdi ameliyata. Dren kullanilmamis bende de. Tesekkur ederim cevap icin :)13 Eylül de Ömer beye meme büyütme ameliyatı olacağım. Dren kullanmadığını koymayacağını söyledi bana.
Ben Hacettepe de dün sabah gogus buyutme ameliyati oldum. Docent Dr. Ali Emre Aksu ve Dr.Utku Nacak girdi ameliyata. Dren kullanilmamis bende de. Tesekkur ederim cevap icin :)
295 cc kas altı damla modeli kullanildi. 19 yasindayim 172 boy 51 kiloyum. Sandigimdan daha az agri oldu. Ben de ilk kez ameliyat oldum. Ameliyattan once hicbir sey hissetmiyorsun uyaninca biraz agri oluyor ama verilen ilaclarla cok da sorun olmuyor:) seninki kas ustu oldugu icin agrin daha az olacaktir. Suanda evdeyim hastanede bir gece kaldim. Hareketlerin cok kisitlaniyor ama yardim alabilcegin biri oldugu surece sorun degil. Umarim her sey cok guzel olr hepimiz icin. Hic korkma olup bitivericek :)Geçmiş olsun. Cicişlerinle mutluluklar dilerim :) Bende çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum hiç ameliyat olmadım daha önce ve ağrı eşiğim çok düşük acayip nazlıyımdırBana Ömer bey kas üstü yuvarlak 200 cc dedi. Senin ameliyatın nasıl oldu ? Kendini nasıl hissediyorsun :) Ağrı var mı ? detay verebilir misin rica etsem.
Hacettepe de mi olmayi dusunuyorsun? Suan biraz sislik var ve giydirdikleri sutyenden tam anlasilmiyor. Doktor yumusayip sekli degisecek dedi o zaman resimlerini paylasmayi dusunuyorum. Hemen hemen 3 bin lira odedimezgi18 senin de resimlerini görebilme şansım var mı acaba yasıtız bnde 19 yasındayım bnde olmak istiyorum sen ne kdr ödedin aynı fiyata mı denk geldi snn de :)hayırlı olsun canım bu arada
Hacettepe de mi olmayi dusunuyorsun? Suan biraz sislik var ve giydirdikleri sutyenden tam anlasilmiyor. Doktor yumusayip sekli degisecek dedi o zaman resimlerini paylasmayi dusunuyorum. Hemen hemen 3 bin lira odedim
evet hacettepe de düşünüyorum :) bnde yuvarlak olacağı için hesapladım büyük ihtimal 1 gece kalmayla 2200 olur
Ben de yuvarlak istiyordum ama doktor damla kullanicam dedi vucut yapina gore secim yapiyor belki sende de damla kullanmaliyiz diyebilir boy kilo kac senin
Tam bilmiyorum ama sanirim yapiyorlar :)
hımmya şu an 1600 lira biriktirdim daha fazla da var ama babamda malesef ve ondan da isteyemem malesf taksit olması iyi olur
295 cc kas altı damla modeli kullanildi. 19 yasindayim 172 boy 51 kiloyum. Sandigimdan daha az agri oldu. Ben de ilk kez ameliyat oldum. Ameliyattan once hicbir sey hissetmiyorsun uyaninca biraz agri oluyor ama verilen ilaclarla cok da sorun olmuyor:) seninki kas ustu oldugu icin agrin daha az olacaktir. Suanda evdeyim hastanede bir gece kaldim. Hareketlerin cok kisitlaniyor ama yardim alabilcegin biri oldugu surece sorun degil. Umarim her sey cok guzel olr hepimiz icin. Hic korkma olup bitivericek :)
Docent Dr. Ali Emre Aksu ve Dr. Utku Nacak yapti. Gogus alti kesisi ile yapildi dikisler normal gorunuyor uzerinde bantlar var suan dikislerin. Ama bence 1 hafta sonra iş yernde cok verimli olamayabilirsin canimÇok rahatladım yanımda yardımcı olacak çok insan olucak yeterki ağrım acım olmasın. Çalışıyorum sadece 1 hafta dinleyebileceğim sonra iş başı umarım çok zorlamaz beni. Ameliyat kesisini nerden yaptı ? Dikişlerin nasıl duruyor ? Ömer bey mi yapmıştı ameliyatını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?