Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Contractubex ten daha etkili dedi Dermotix jel diye bi krem. henüz başlamadım doktor bir hafta daha bekleyelim dedi, haftaya başlarım artık. Şimdi daha iyi hissediyorum kendimi; birde şu süslü, dantelli sütyenlere geçseydim daha iyi olacaktım

Sende en kısa zamanda iyileşirsin umarım. :94: Şu an bu yazıyı yazarken bile göğüsüm sızlıyor. arada böyle sızlamalar oluyor. Dokununca garip bir acı gibi bişey var tarif edemiyorum sen anlarsın o duyguyu ilk zamanlar sabah uyanınca yataktan kalkmak işkenceydi çok ağrıyordu sızlıyordu şimdi sadece birkaç saniye sızlıyor o kadar hemen geçiyor. Dikişlerde iyiye gidiyor kremler kullanıyorum. ben 1 haftadır kollarımı rahat kullanıyorum kıyafet giyiyorum banyo yapıyorum ama benim kas üstü ondan olabilir yani daha çabuk iyileşmiş olabilir.

inşallah biran öncec sağlığımıza kavşur normal hayata döneriz canım...

Kızlar merhaba ben geldim...
Evet bildiğiniz gibi dün 1.hafta kotrolüm vardı.Artık sporcuyada geçtim.Dağçiçeği ve ben ağrılarla sızılarla devam diyoruz günlere.Ama sargılardan kurtulunca biraz rahatladım.Zaten doktor daha açmadan %30 rahatlıycaksın dedi.İhtimal vermedim o an ama dediği gibi de oldu.İnsanın doktorundan yana şanslı olması çok güzel ya.Odasına girer girmez acıdan ağlıyordum yani o derece kötüydüm.Ama hiç bir şekilde ters giden bi şey yok geçicek dedi.Artık moralman çok daha iyiyim.Şimdi yeni görüntüme bakıp bakıp gülümsüyorum.Keşke çok daha önceden yaptırsaymışım niye bu kadar bekledim ki diyorum.Ama sanırım ameliyat fikri insanı caydırıyor.Ama bu forum olmasaymış ne ben doktorumu bulabilirmişim ne de bu cesareti kendimde.

Oooo dağçiceği bakıyorum aldın başını gidiyorsun.Diyosun ki tanrım beni baştan yarat.Daha memişlerinin acısı bitmeden dişçi düşüncesini aklım dahi almıyor.Bravo cesaretine ne diyim?
Bu arada arkadaş olarak ekledim neden kabul etmiyosun bakim(

doğru söylüyorsun canım cc olarak diretmek belki benim hatam oldu ama canlı canlı görmediğim için silikon bir tek ordan değerlendirdim ben de sanırım :) ne mutlu sana umarım ben de senin kadar mutlu ayrılırım :)

birde şimdi yeni bir yöntem çıktı amelşyatsız enjeksiyonla yapılan aquafilling diye 5 ila 8 yıl kalıcılığı varmış kızlar mantıklı geldi 1 saatte işlem tamam iz yok bişey yok ama işte fiyat biraz yüksek bir kaç doktorla görüştüm ama daha uygun yapan yerlerde vardır heraldee epiduralden vageçtim felç kalma riski varmışş omuriliğe iğne giriyomuş bu yöntem kafama yattı ama 5 yıl sonra bidaha yaptrmak var işlem kolay ama maddi açıdan sarsıcıı gerçi 5 yıl epey uzun süreee bişmiyorum karışığım çapraşığım dolaşığımm çözün beni uleeeeeeeennn :/

vallahi bu sefer fena faka bastım. akıl işi değl benim yaptığım tek derdim Allahtan karşı utanıyor olmak. fıstık gibi yaratmış beni . ben daha fazlasının peşine düştüm.bir bakan bir daha dönüp bakarken, gittiğim her okulda en güzel öğretmen diye lanse edilirken ben bildiğin nene konumuna gelmezsem iyi bu dişlerle. hemen ekliyorum tatlım ayıp ettin..
dişlerin dedinden hastalandım stres mideme vurdu ha bire kusma nöbetleri geçiriyordum nete giremedin o yüzden. inşallah güzel sonuç alırım bu dert ortadan kalkar dua edin bana. ama tövbe..büyük tövbe..daha da ellemicem kendime::)

canım çok sevindim çabucak kendini toparladın bak. benden daha azimlisin vesselam:)
kollarını hareket ettir ve yürüyüşlere çık akşamları benim gibi tembellik edersen uzun sürer iyileşme sürecin . kan dolaşımı herşeyin lacı inan bana. ben bu ara göğüslerimi kendi haline bıraktım düşünecek halim yok onlaıı aptal dşçinin derdine düştüm, gariplerimden ses çıkmıyor. demekki çok dinlemeyecekmişsin kendini onu anladım:)

benim şu an srtım çok ağrıyor..oturdukça yürüdükçe. memelerimde gerginlik hissi azaldı ama arkadaşlar bu sırt ağrısı bu kadar uzun sürüyor muydu

Dr. Ömer Beyin tam bilgi ve ilitişim bilgilerini paylaşır mısınız lütfen teşekkürler.

Gizist merhaba! sana bir sorum olacaktı bir hafta sonra ameliyatım var da moderate plus porfil damla protezin 275cc'si yok mu acaba doktorum bana 255 ve 300 gösterdi arası üretilmiyor mu bir bilgin var mı

Gizist merhaba! sana bir sorum olacaktı bir hafta sonra ameliyatım var da moderate plus porfil damla protezin 275cc'si yok mu acaba doktorum bana 255 ve 300 gösterdi arası üretilmiyor mu bir bilgin var mı

tam emin değilim ama şimdi biraz baktım moderate plus profil, orta yükseklikte 255, 295, 330 diye gidiyo boyutlar.. elektronmedikal diye bi site var ordan bakabilirsin bütün hepsi ayrıntılarıyla yazıyo :)

benim şu an srtım çok ağrıyor..oturdukça yürüdükçe. memelerimde gerginlik hissi azaldı ama arkadaşlar bu sırt ağrısı bu kadar uzun sürüyor muydu

o sırt agrısı biraz uzun sürüyo evet.. hareketsizlikten, protezin agırlığından, sürekli sırtüstü yatmaktan, kambur durmaktan vs. proteze alıştıkça geçiyor zamanla ama

umarım istediğin gibi olur gelişmeleri bizimle paylaş mutlaka :)

tam emin değilim ama şimdi biraz baktım moderate plus profil, orta yükseklikte 255, 295, 330 diye gidiyo boyutlar.. elektronmedikal diye bi site var ordan bakabilirsin bütün hepsi ayrıntılarıyla yazıyo :)

çok ama çok teşekkür ederim gizist! inanılmaz rahatladım şu an:) çoook teşekkürler bayıldım bu siteye:)

Gizist özelden msj yollamaya çalıştım fakat oldumu bilmiyorum bide burdan yazıyım dedim resimlerine bakabilirmiyim

o sırt agrısı biraz uzun sürüyo evet.. hareketsizlikten, protezin agırlığından, sürekli sırtüstü yatmaktan, kambur durmaktan vs. proteze alıştıkça geçiyor zamanla ama

merhaba cnım ben de artık 4. haftayı devirdim. hareketlerim hala kısıtlı ama büyük oranda rahatlamış durumdayım. protezlerim yumuşamaya başladı ve iyi haber artık yan yatabiliyorum:) yüzüstü yatmaya başladığım günlerin iple çekiyorum şu an. çok zahmetli bir amliyattı ama Allah kadın ve erkeği farklı yaratmışsa eğer biz bu göğüs kısmından nasibimizi alamamışsak ve imkanımız da varsa yapmaya forumdaki belki de acı eşiği en düşük kişi olarak söylüyorum kimse kendini bundan mahrum etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…