• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

dagcicegi öncelikle çok geçmiş olsun canım bence zor kısmını atlatmışsın en kısa zamanda toparlanacağını umuyuorum. bu konuya yazmıştım ömer ekine ameliayt olan arkadaşlarım yardımcı olmuştu sağolsunlar onun için gelişmeleri yazmak istedim kızlarrr ben ömer ekinle görüşmeye gittim öncelikle çok sıcakkanlı,güleryüzlü bir doktor olduğunu söyleyebilirm meme dokum oldğu için dual plan yapmayı uygun gördü natrelle kullanacak tetkiklerim yapıldı dün ama daha son görüşmemizi yapmadık boyut konusunda 225cc dedi çünkü bana küçük geldi açıkçası bakalım bugünlerde son haberleşmemizi yapıp eğer boyut konusunda da uzlaşabilirsek en kısa zamanda yaptıracağım :)

evet dimi canım ben de int.ten before after fotograflara baktım beğendiklerim hep 300 cc üstü ve dikkat ettim hep benim boylarımda acaba bende mi bir sorun var çok mu büyük istiyorum diye düşünmeye başlamıştım ben de tam :) senin boy-kilo ölçülerin neydi canım?

ben de anlamadım neden o kadar küçük düşündüğünü göğüs dokum var 163 boyunda 48 kiloyum ama öyle incecik değilim canım. senin ağrıların ne durumda

Merhaba, haftasonu biraz uzak kaldım kusura bakma üstüne baya konuşmuşsunuz ama kısaca ben de bi cevap vereyim..
öncelikle bu cc konusunu çok kez yazdım ama bi kere daha yazmak istiyorum herkesin vücudu ve protezi taşıyış şekli aynı değil. doktora sadece nasıl dolgunlukta istediğinizi anlatın kaç cc olabileceğini anca deneyerek ve duruşuna bakarak karar verebilir çünkü.
misal benim sıfır memeyken 255cc takıldı ve benim için gayet ideal oldu. Hem de 2-3 cm daha uzunum, 2-3 kilo daha fazlayım, eski bi sporcu olarak sırtım geniş ve hiç memem yoktu ve protez kas altına kondu. ama ben b cup'ın bana yeteceğini söylemiştim yani 1 beden büyüsün yeterli diyordum..
Bu arada ekleme talebini kabul ediyorum, albümümü de bakabilirsin :34:
yani küçük düşünme sebebi zaten memen olduğu için olabilir ki kasüstü olacagın için sıfır memesi olan bana taktığı cc ile sana önerdiği aynı gibi aslında, yoksa protez büyüdükçe doktorların sorumluluğu artmıyor sonrasında agrısını sızısını yine biz çekiyoruz :)
mesela "şuanda b cup'ım ama d cup olmak istiyorum 2 beden büyümesini istiyorum" dersen daha sağlıklı karar verebilirsiniz diye düşünüyorum. Bi de o yabancı sitelerdeki öncesi sonrası fotoğrafları çok enteresan bi şekilde 450 cc bile küçük görünüyor kaç aydır anlamadım neden öyle oldugunu :1: sen bizzat canlı kanlı örnek olarak bizim fotolarımıza bak sonra dediğim gibi bi şeyler oluştur kafanda ondan sonra Ömer Bey'e söyle büyük olmasından korkmuyorum de ameliyatta deneyerek en uygununu bulacaktır zaten..

Kızlar merhaba,bugün 5.günüm oldu.Ama hala ağrılarım azalmadı.Ağrı kesicilerle durabiliyorum.Özellikle ameliyat sonrası sıkıntı çeken ve atlatan arkadaşlardan yardım istiyorum.Benim iki göğüs arama sanki kaburga kemiğim kırıldı da o saplanmış gibi bir ağrı saplanıyor.Özellikle sağ göğsümde daha çok sıkıntı var.Sizinde ağrı diye yaşadığınız böyle bir şeymi?Yatarken kalkarken daha çok batma oluyor ve çok canım yanıyor.İnşallah ters giden bi şeyler yoktur geçeceğini bilsem ya da olağan şeyler herkesde olabiliyormuş diye emin olsam içim rahatlayacak.Çok korkuyorum.Çektiğiniz ağrıları biraz tarif ederseniz içim rahatlayacak belkide...

Çok geçmiş olsun..
Ben o ağrıları doktora "kramp giriyo" diye anlatmıştımda pek anlam verememişti, tarif edemediğin o ağrıyı hepimiz yaşadık maalesef. ben ilk 1 hafta evde gülmeyi yasaklamıştım :)) hapşırmaktan öksürmekten çok korkuyodum yine bi ağrı acı saplanacak diye, ama öyle aman ağrı girmesin diye hareket etmeden durmadım aksine üzerine gittimki bi noktada alışıp azaldı ve sonra bi anda kesildi.. benimde sağ tarafımda daha çok oluyodu, zaten iki taraf aynı anda iyileşmiyormuş yani hepsi olağan süreç merak etme :29:

canım sen yazınca katırladım. iki göğüs arası ama alt kemik kırılmış gibi ağrıyodu o geçti mesela.üstelik sol göğsüm sağa göre daha çok ödemli masaj yaparken hiç dokunamıyorum.yatarken demişsin canım. ben 3 yastık kullanıyordum ve oturur vaziyette uyuyordum 2 yastığa yeni geçti. yatma konusunda acele etme canın yanar. ben de ilk günlerde kesin amelyatta bi terslik oldu diye çok vesvese yaptım ama ne morarma ne başka bir belirti var.büyük ölçüde azaldı ağrılarım.senin de azalır merak etme. diğer arkadaşlar da yazsın tabi ağrılardan kaıncı günde kurtuldular tahmini. ben de merak ediyorum. daha nişan kıyafeti denicem bi sürü , bi sürü.

Benim o ağrılar 1 hafta sürdü, pek rahat durmuyodum ama 10.gün kendimi dışarı atmıştım kollarımı hiç kullanmadan yürümüştüm gezmiştim bol bol.. ağrıdıkça üstüne gittim yani :) 15.günümde de kıyafet, iç çamaşırı, bikini denemeye başlamıştım. kollarımı tam olarak tepeye kaldıramadığım zaman annem yardımcı oluyodu bi de henüz çok sertlerdi çok dik duruyorlardı ama deniyodum yinede. senin iyileşme sürecin biraz uzun sürdü ama umarım en kısa zamanda tamamen normale dönebilirsin, en zor kısımları atlattın artık :)

Merhaba, haftasonu biraz uzak kaldım kusura bakma üstüne baya konuşmuşsunuz ama kısaca ben de bi cevap vereyim..
öncelikle bu cc konusunu çok kez yazdım ama bi kere daha yazmak istiyorum herkesin vücudu ve protezi taşıyış şekli aynı değil. doktora sadece nasıl dolgunlukta istediğinizi anlatın kaç cc olabileceğini anca deneyerek ve duruşuna bakarak karar verebilir çünkü.
misal benim sıfır memeyken 255cc takıldı ve benim için gayet ideal oldu. Hem de 2-3 cm daha uzunum, 2-3 kilo daha fazlayım, eski bi sporcu olarak sırtım geniş ve hiç memem yoktu ve protez kas altına kondu. ama ben b cup'ın bana yeteceğini söylemiştim yani 1 beden büyüsün yeterli diyordum..
Bu arada ekleme talebini kabul ediyorum, albümümü de bakabilirsin :34:
yani küçük düşünme sebebi zaten memen olduğu için olabilir ki kasüstü olacagın için sıfır memesi olan bana taktığı cc ile sana önerdiği aynı gibi aslında, yoksa protez büyüdükçe doktorların sorumluluğu artmıyor sonrasında agrısını sızısını yine biz çekiyoruz :)
mesela "şuanda b cup'ım ama d cup olmak istiyorum 2 beden büyümesini istiyorum" dersen daha sağlıklı karar verebilirsiniz diye düşünüyorum. Bi de o yabancı sitelerdeki öncesi sonrası fotoğrafları çok enteresan bi şekilde 450 cc bile küçük görünüyor kaç aydır anlamadım neden öyle oldugunu :1: sen bizzat canlı kanlı örnek olarak bizim fotolarımıza bak sonra dediğim gibi bi şeyler oluştur kafanda ondan sonra Ömer Bey'e söyle büyük olmasından korkmuyorum de ameliyatta deneyerek en uygununu bulacaktır zaten..

Canm teşekkür ederim kabul ettiğin için baktım albümüne hep yorumlari okumuştum çok doğal diye gerçekten çok doğal çıtır bi görüntü olmuş hatta bikinili fotoğraflardaki dolgunluk çok iyi dedim bu 255se benim baktiklarim ne :D ama ben yine de daha buyuk istiyorum sanirim biraz once yine konustuk omer beyle ben ona mail atmistim istedigim goruntuleri hepsi 350-375 flndı.o da sen gibi int.teki goruntulerin gecerliligi yok inan ben geliince gosteririm sana dedi belki de sutyen icinde deneme yapamadigimizdan veya ornek bakamadigimizdan ben bi turlu ikna olamadim cunku sehir disindan gelmistim onun da butungun ameliyati vardi ameliyat arasinda ilgilendi randevusuz olmama ragmen. 300 kadar denerim dedi artik vardir bir bildigi deyip ona birakiyorum :)

Günaydın canım, ağrılı bir gün daha başladı bakalım benim için. Bugün izmire geldim az önce. Birazdan kontrolüm var. Sağolsun doktorum sık sık kontrole çağırıyor ama ben ızmir dışında oturduğum için zor oluyo bu gidiş gelişler.Ee iyi bir hekim olsun gerekirse il dışıda olabilir diyoruz.böyle sıkıntılar uzayınca da süreç zor geçiyor.kontrolden sonra tekrar yazarım.

Geçmiş olsun canım.Yeni ameliyat olmuş biri olarak seni anlıyorum.Bende 2 gün önce oldum.Zaten ameliyattan çok ameliyattan sonra geçen süreçten çok korkmuştum.Korktuğum gibi de oldu.Ayılmam için bana ilk seslendiklerinde hiç bir acı ve ağrı yoktu.Herhalde ilaçların etkisiyle.Ama odaya geldikten 1-2 saat sonra kabus dolu saatler başladı.İlk farkettiğim boğazımdaki dayanılmaz acı oldu.Allah Allah ne oldu ya dedim.Benim hiç birşeyim yoktu ya dedim.Sanırım ameliyat esnasında bir şey mi takıyorlar nedir anlamadım.Sonrasında dayanılmaz ağrılar başladı.Serumdan iğne yaptılar çok güçlü bir ağrı kesici sizi hemen rahatlatırlar dediler ama ben ilaç vücuduma girdikten sadece 1-2 dakika sonra fenalaştım.Ben evliyim canım eşim yanımdaydı.Bana bir şey oluyor çok kötüyüm dedim oda telaşlandı.İnan şimdi sana yazarken dahi o korku dolu anları tekrar yaşıyorum.Hemşire biz bunu genelde her hastaya yapıyoruz hiç böyle bişey olmadı daha önce dedi.Anlıycan herkesin tepkisi farklı oluyor. Eşime telefonumu uzatmasını söyledim.Aaa ne olsun bide.Hiç bir şeyi okuyamıyorum.Ellerimi yaklaştırdım yüzüme bulanık görüyorum.Biz tekrar telaşlandık hemen doktorumu aradı eşim.O da narkozun etkisi korkmayın dedi.Bence seninde narkozdan kaynaklandı diye düşünüyorum,korkma bence hemen.Ama bir doktorada yine danış tabii.İçin rahat etsin.Senin ne güzel bak yaklaşık 10 gün geçmiş,benim daha 2 gün geçti.Benimde tansiyon yerlerde.Hiçbirşey doğru dürüst yiyemiyorum.Sürekli bir terleme ,üşüme geliyor.Yarın doktora gidicem.İnşallah bu zor günler bir an önce geride kalır.

Canım çok geçmiş olsun sanada; çok üzüldüm şimdi nasılsın peki biraz düzeldin mi :94: evet sonrası gerçekten zor geçiyor. Umarım çektiğimiz sıkıntılara değer. Ben ameliyat olduğumda reglimin son günleriydi, bir hafta sonra tekrar regl oldum. ilk defa böyle bişey başıma geldi. dün doktora gittim ameliyattan dolayı hormonların değişiminden olduğunu söyledi. Tekrar ederse gel hap vereyım dedi yani vücudun düzeni bozuluyor bi şekilde umarım herşey yoluna girer :44: :ssz: :50:

Günaydın canım, ağrılı bir gün daha başladı bakalım benim için. Bugün izmire geldim az önce. Birazdan kontrolüm var. Sağolsun doktorum sık sık kontrole çağırıyor ama ben ızmir dışında oturduğum için zor oluyo bu gidiş gelişler.Ee iyi bir hekim olsun gerekirse il dışıda olabilir diyoruz.böyle sıkıntılar uzayınca da süreç zor geçiyor.kontrolden sonra tekrar yazarım.

Nasıl geçti kontrolün?
Doktorun şehirdışında olması çok zor, kendini doktoruna yakınken daha bi güvende hissediyorsun nedense :) en kısa zamanda tamamen normale dönersin umarım, ben artık tamamen unuttum onlar hep benimdi sanki diyorum :31:

canım benim de 15. gün ve hala evden çıkamıyorum. kollarımı kısıtlı kullanıyorum. hala evde hiç bi işe yaramaz halde dolanıyorum. uzanarak yatamadım hala yarı oturarak uyumaya devam canım. eh bir desırt ağrıları vs. göğüslerimi görünce iyi ki olmuşum diyorum. öyle tahta gibi yaşadım yıllarca . ama iyileşme sürecimin yavaşlığı korkutuyo beni de.

Canım artık zoru gitti azı kaldı diyelim :21: en kısa zamanda dekolteli ve seksi sütyenler giyince bu acıların hepsini unutman dilrğiylee:16: :54: :54: :54: :34: :34: :34:

Kızlar ben dün doktora kontrole gittim bu arada bugün 17. günüm :nazar: :nazar: :nazar: Hala iki yastıkta yarı oturarak yatıyorum ama kalkınca eskısı kadar sızlamıyor. Doktorum artık masaja geçebiliriz dedi. Yavaş yavaş masaj yapmaya başladım ama yumuşar diye korkuyorum böyle sert sert hoşuma gidiyor :17: Ve bana dikiş izleri için bir krem önerdi bende aldım. artık bu kremi süreceğim. İzlerin geçmesinde etkisi oluyormuş. İsteyen olursa adını verebilirim:34: Şunu söyleyebilirim gün geçtikçe daha iyiyim. Darısı sizlerin başına :16: :16: :16: :16:

Canm teşekkür ederim kabul ettiğin için baktım albümüne hep yorumlari okumuştum çok doğal diye gerçekten çok doğal çıtır bi görüntü olmuş hatta bikinili fotoğraflardaki dolgunluk çok iyi dedim bu 255se benim baktiklarim ne :D ama ben yine de daha buyuk istiyorum sanirim biraz once yine konustuk omer beyle ben ona mail atmistim istedigim goruntuleri hepsi 350-375 flndı.o da sen gibi int.teki goruntulerin gecerliligi yok inan ben geliince gosteririm sana dedi belki de sutyen icinde deneme yapamadigimizdan veya ornek bakamadigimizdan ben bi turlu ikna olamadim cunku sehir disindan gelmistim onun da butungun ameliyati vardi ameliyat arasinda ilgilendi randevusuz olmama ragmen. 300 kadar denerim dedi artik vardir bir bildigi deyip ona birakiyorum :)

teşekkürler :) önemli olan senin nasıl görünmesini istediğin zaten, daha büyük olmasını istiyorsan daha büyük olsun tabiki ama demek istediğim bunun kaç cc ile mümkün olacağına sen karar veremezsin. Yani kafandaki boyut, görüntü sağlandıktan sonra konan cc'yi düşünüp hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyorum ben bu şekilde düşünürsen. mesela 300 yetecektir belki ama 400 konmalıydı daha büyük olmalıydı diyeceksin gibi. çünkü okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu düşünceler içinde tatmin olmak mümkün değil. herkes daha büyük olmasını ister ama vücudunun hangisini kaldıracağı ve hangi boyutun istediğin büyüklükte duracağını doktor bile ameliyat esnasında deneyip bakarak, düşünerek, görerek karar verebiliyor.
Doktorun elindeki örnekleri görme ihtimalin varsa onları gör, ulaşmak istediğin bedeni söyle ve en çok kaç olabilrse deneyin diye ısrar et ona göre hesaplasınlar baksınlar.. Ömer Bey öyle randevuymuş mesai saatimiymiş pek önemsemeden ilgileniyor, tek sorun çok yoğun olması ve kolay ulaşılamaması. ama isteklerine ve düşüncelerine önem veriyor o yüzden rahatlıkla konuşabilirsin, yinede en son kararı onlara bırak en doğru kararı vereceklerdir :)
ben büyük olmasını istemiyorum dememe rağmen ameliyatta 300ü denemiş, sanırım çok çekimser olmasaydım 275 koyardı benim korkak yaklaşımımdan dolayı 255te karar kılmış.. ne istediğini anlatmak çok önemli o yüzden ama şimdi bakıyorumda sporumu yapıyorum, yüzüstü yatabiliyorum, çoğu kıyafeti sütyensiz giyiyorum yani eksiğimi çok çok uygun bi şekilde tamamlamışlar diyorum. bu da çok büyük olmamasından dolayı sanırım, ben silikon olduğunu unuttum bile. :)

ve son olarak o yabancı sitelerin görüntülerine aldanma gerçekten çok çok fark var..

Kızlar ben dün doktora kontrole gittim bu arada bugün 17. günüm :nazar: :nazar: :nazar: Hala iki yastıkta yarı oturarak yatıyorum ama kalkınca eskısı kadar sızlamıyor. Doktorum artık masaja geçebiliriz dedi. Yavaş yavaş masaj yapmaya başladım ama yumuşar diye korkuyorum böyle sert sert hoşuma gidiyor :17: Ve bana dikiş izleri için bir krem önerdi bende aldım. artık bu kremi süreceğim. İzlerin geçmesinde etkisi oluyormuş. İsteyen olursa adını verebilirim:34: Şunu söyleyebilirim gün geçtikçe daha iyiyim. Darısı sizlerin başına :16: :16: :16: :16:

Nihayet :13:
krem Contractubex mi? benim de başlamam gerekiyordu ama başlayamadım bi türlü, 3-6 ay arasında kullanmak gerekiyormuş üşenirim dedim onu hergün sürmeye :1: masaja da gerek yok demişti zaten bana..
elbet biraz yumuşayacak ama o silikonun diriliği bambaşka, ona bişey olmaz :nazar:

Benim o ağrılar 1 hafta sürdü, pek rahat durmuyodum ama 10.gün kendimi dışarı atmıştım kollarımı hiç kullanmadan yürümüştüm gezmiştim bol bol.. ağrıdıkça üstüne gittim yani :) 15.günümde de kıyafet, iç çamaşırı, bikini denemeye başlamıştım. kollarımı tam olarak tepeye kaldıramadığım zaman annem yardımcı oluyodu bi de henüz çok sertlerdi çok dik duruyorlardı ama deniyodum yinede. senin iyileşme sürecin biraz uzun sürdü ama umarım en kısa zamanda tamamen normale dönebilirsin, en zor kısımları atlattın artık :)

canım senin göğüslerin ne zaman yumuşamay başladı peki? şu an gerçekten çok sert ve kıyafet deneyemiyorum

canım senin göğüslerin ne zaman yumuşamay başladı peki? şu an gerçekten çok sert ve kıyafet deneyemiyorum

1.aydan sonra yumuşamaya başladı ama bikini ve sütyen alışverişini 2.ayımda yaptım ondan önceki denemelerimde hemen anlıyorlardı silikon olduğunu, artık anlamıyorlar anca şekli oturmaya başladı..

1.aydan sonra yumuşamaya başladı ama bikini ve sütyen alışverişini 2.ayımda yaptım ondan önceki denemelerimde hemen anlıyorlardı silikon olduğunu, artık anlamıyorlar anca şekli oturmaya başladı..

tüm hareketleri serbest yapıyorsun değil mi şu an. ben kolumla geriye uzanamıyorum mesela. 3. haftaya girdiğim halde. ağır kaldırabiliyor musun artık?

tüm hareketleri serbest yapıyorsun değil mi şu an. ben kolumla geriye uzanamıyorum mesela. 3. haftaya girdiğim halde. ağır kaldırabiliyor musun artık?

ağır kaldırabiliyorum, spor yapıyorum, bol bol kulaç atarak yüzüyorum, yüzüstü yatıyorum.. hiç bi sıkıntım yok, zaten ilk denize gideceğim zaman doktora sormuştumda artık ne istiyosan yapabilirsin demişti. sanırım tek yapamayacagım şey şu lunaparklardaki bol bol takla atan ani hareket yaptıran aletler :1:
hatta son 15 gündür nerdeyse hiç sütyen giymedim, hep bol bol gömlekler straplezler vs.. ilk zamanlarımda sütyensizken sanki aşağı ağırlık yapacak ağrıyacak gibi geliyordu artık o da geçti..

bu arada benim de 3. haftamda henüz hareketlerim kısıtlıydı, çok yan yattığımda sabah ağrıyordu mesela. çok fazla kollarımı zorlamıyordum, çok gerilmiyordum.. dediğim gibi 1.aydan sonra çok hızlı bir şekilde iyileşiyorsun, benim protezimin küçük olmasıyla alakalı bir durumda olabilir tabi ama 1 aya seninde gayet sağlıklı olacağını düşünüyorum artık :)

bu arada benim de 3. haftamda henüz hareketlerim kısıtlıydı, çok yan yattığımda sabah ağrıyordu mesela. çok fazla kollarımı zorlamıyordum, çok gerilmiyordum.. dediğim gibi 1.aydan sonra çok hızlı bir şekilde iyileşiyorsun, benim protezimin küçük olmasıyla alakalı bir durumda olabilir tabi ama 1 aya seninde gayet sağlıklı olacağını düşünüyorum artık :)

inan sendeki gelişmeleri duyunca çok mutlu oluyorum. ohh bee artık ben de hayata kaldığım yerden devam edebilirim diyorum. bu arada sporcu südyenler için bana 3 hafta demişlerdi. ben takarım gerçi daha ama penye südyen numaramı öğrenip geçsem iyi olacak galiba. kıyafetlerimin orasından burasından askılarım görünüyor rahatsız oluyorum:(
meme ağrısı halletmeden tek bir dişim için 6 dişimi feda ettim. ağrı çekiyorken aradan çıksın dedim. güzel haberlerle dönerim inşallah bekleyin beni:)

inan sendeki gelişmeleri duyunca çok mutlu oluyorum. ohh bee artık ben de hayata kaldığım yerden devam edebilirim diyorum. bu arada sporcu südyenler için bana 3 hafta demişlerdi. ben takarım gerçi daha ama penye südyen numaramı öğrenip geçsem iyi olacak galiba. kıyafetlerimin orasından burasından askılarım görünüyor rahatsız oluyorum:(
meme ağrısı halletmeden tek bir dişim için 6 dişimi feda ettim. ağrı çekiyorken aradan çıksın dedim. güzel haberlerle dönerim inşallah bekleyin beni:)

Ciddi misin? bende maddi durumumu düzeltebilirsem kışa dişlerime geçicem benim de öndeki 2 dişi düzelttirmem gerekiyor ama dişlerimi feda edemem sanırım öyle :/ çok geçmiş olsun.. baya inat ettin evlenmeden önce dibine kadar güzelleşmeye yemin ettin di mii :1:
hakkın valla ya yap, umarım istediğin gibi olur her şey :nazar:

bu arada bu sıcakta o sütyenle devam etme bence de iyi bile dayandın..

Ciddi misin? bende maddi durumumu düzeltebilirsem kışa dişlerime geçicem benim de öndeki 2 dişi düzelttirmem gerekiyor ama dişlerimi feda edemem sanırım öyle :/ çok geçmiş olsun.. baya inat ettin evlenmeden önce dibine kadar güzelleşmeye yemin ettin di mii :1:
hakkın valla ya yap, umarım istediğin gibi olur her şey :nazar:

bu arada bu sıcakta o sütyenle devam etme bence de iyi bile dayandın..

hastalık mı yoksa güzelleşme merağı mı inan bilmiyorum. benim köpek dişlerimden biri biraz öne doğruydu. fotoğraflarda kötü görünüyodu. bir diş olmazmış. gülüş mesafesi diye bişey varmış.derken 6 diş çöpe:( ben hangi akılla kabul ettim hangi akılla kestirdim dişlerimi bilmiyorum. nişanlım küstü bana konuşmuyor şimdi.kendi dişlerin varken mis gibi sormadan danışmadan gittin porselen yaptırdın diyor:( haklı...canım öndeyse eğer 6 diş toptan gider baştan söyleyeyim..

canım çok sevindim ağrılarının geçtiğine. en uzun süre ağrı çekme rekoru bende sanırım. sabahları rahat kalkabiliyor musun.dokunabiliyor musun ya da üstünü giyip çıkarabiliyor musun rahat banyo yapabiliyor musun..çok sordum demi..ikimiz de ağrılı bir süreç atlattık geçmiş olsun:)

Back