dagcicegi öncelikle çok geçmiş olsun canım bence zor kısmını atlatmışsın en kısa zamanda toparlanacağını umuyuorum. bu konuya yazmıştım ömer ekine ameliayt olan arkadaşlarım yardımcı olmuştu sağolsunlar onun için gelişmeleri yazmak istedim kızlarrr ben ömer ekinle görüşmeye gittim öncelikle çok sıcakkanlı,güleryüzlü bir doktor olduğunu söyleyebilirm meme dokum oldğu için dual plan yapmayı uygun gördü natrelle kullanacak tetkiklerim yapıldı dün ama daha son görüşmemizi yapmadık boyut konusunda 225cc dedi çünkü bana küçük geldi açıkçası bakalım bugünlerde son haberleşmemizi yapıp eğer boyut konusunda da uzlaşabilirsek en kısa zamanda yaptıracağım :)
evet dimi canım ben de int.ten before after fotograflara baktım beğendiklerim hep 300 cc üstü ve dikkat ettim hep benim boylarımda acaba bende mi bir sorun var çok mu büyük istiyorum diye düşünmeye başlamıştım ben de tam :) senin boy-kilo ölçülerin neydi canım?
ben de anlamadım neden o kadar küçük düşündüğünü göğüs dokum var 163 boyunda 48 kiloyum ama öyle incecik değilim canım. senin ağrıların ne durumda
Merhaba, haftasonu biraz uzak kaldım kusura bakma üstüne baya konuşmuşsunuz ama kısaca ben de bi cevap vereyim..
öncelikle bu cc konusunu çok kez yazdım ama bi kere daha yazmak istiyorum herkesin vücudu ve protezi taşıyış şekli aynı değil. doktora sadece nasıl dolgunlukta istediğinizi anlatın kaç cc olabileceğini anca deneyerek ve duruşuna bakarak karar verebilir çünkü.
misal benim sıfır memeyken 255cc takıldı ve benim için gayet ideal oldu. Hem de 2-3 cm daha uzunum, 2-3 kilo daha fazlayım, eski bi sporcu olarak sırtım geniş ve hiç memem yoktu ve protez kas altına kondu. ama ben b cup'ın bana yeteceğini söylemiştim yani 1 beden büyüsün yeterli diyordum..
Bu arada ekleme talebini kabul ediyorum, albümümü de bakabilirsin
yani küçük düşünme sebebi zaten memen olduğu için olabilir ki kasüstü olacagın için sıfır memesi olan bana taktığı cc ile sana önerdiği aynı gibi aslında, yoksa protez büyüdükçe doktorların sorumluluğu artmıyor sonrasında agrısını sızısını yine biz çekiyoruz :)
mesela "şuanda b cup'ım ama d cup olmak istiyorum 2 beden büyümesini istiyorum" dersen daha sağlıklı karar verebilirsiniz diye düşünüyorum. Bi de o yabancı sitelerdeki öncesi sonrası fotoğrafları çok enteresan bi şekilde 450 cc bile küçük görünüyor kaç aydır anlamadım neden öyle oldugunu sen bizzat canlı kanlı örnek olarak bizim fotolarımıza bak sonra dediğim gibi bi şeyler oluştur kafanda ondan sonra Ömer Bey'e söyle büyük olmasından korkmuyorum de ameliyatta deneyerek en uygununu bulacaktır zaten..