• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Nihayet :13:
krem Contractubex mi? benim de başlamam gerekiyordu ama başlayamadım bi türlü, 3-6 ay arasında kullanmak gerekiyormuş üşenirim dedim onu hergün sürmeye :1: masaja da gerek yok demişti zaten bana..
elbet biraz yumuşayacak ama o silikonun diriliği bambaşka, ona bişey olmaz :nazar:

Contractubex ten daha etkili dedi Dermotix jel diye bi krem. henüz başlamadım doktor bir hafta daha bekleyelim dedi, haftaya başlarım artık. Şimdi daha iyi hissediyorum kendimi; :ssz: birde şu süslü, dantelli sütyenlere geçseydim daha iyi olacaktım :1: :21: :34:

canım çok sevindim ağrılarının geçtiğine. en uzun süre ağrı çekme rekoru bende sanırım. sabahları rahat kalkabiliyor musun.dokunabiliyor musun ya da üstünü giyip çıkarabiliyor musun rahat banyo yapabiliyor musun..çok sordum demi..ikimiz de ağrılı bir süreç atlattık geçmiş olsun:)

Sende en kısa zamanda iyileşirsin umarım. :94: Şu an bu yazıyı yazarken bile göğüsüm sızlıyor. arada böyle sızlamalar oluyor. Dokununca garip bir acı gibi bişey var tarif edemiyorum sen anlarsın o duyguyu :34: ilk zamanlar sabah uyanınca yataktan kalkmak işkenceydi çok ağrıyordu sızlıyordu şimdi sadece birkaç saniye sızlıyor o kadar hemen geçiyor. Dikişlerde iyiye gidiyor kremler kullanıyorum. ben 1 haftadır kollarımı rahat kullanıyorum kıyafet giyiyorum banyo yapıyorum ama benim kas üstü ondan olabilir yani daha çabuk iyileşmiş olabilir. :21:

Sende en kısa zamanda iyileşirsin umarım. :94: Şu an bu yazıyı yazarken bile göğüsüm sızlıyor. arada böyle sızlamalar oluyor. Dokununca garip bir acı gibi bişey var tarif edemiyorum sen anlarsın o duyguyu :34: ilk zamanlar sabah uyanınca yataktan kalkmak işkenceydi çok ağrıyordu sızlıyordu şimdi sadece birkaç saniye sızlıyor o kadar hemen geçiyor. Dikişlerde iyiye gidiyor kremler kullanıyorum. ben 1 haftadır kollarımı rahat kullanıyorum kıyafet giyiyorum banyo yapıyorum ama benim kas üstü ondan olabilir yani daha çabuk iyileşmiş olabilir. :21:

inşallah biran öncec sağlığımıza kavşur normal hayata döneriz canım...

Kızlar merhaba ben geldim...
Evet bildiğiniz gibi dün 1.hafta kotrolüm vardı.Artık sporcuyada geçtim.Dağçiçeği ve ben ağrılarla sızılarla devam diyoruz günlere.Ama sargılardan kurtulunca biraz rahatladım.Zaten doktor daha açmadan %30 rahatlıycaksın dedi.İhtimal vermedim o an ama dediği gibi de oldu.İnsanın doktorundan yana şanslı olması çok güzel ya.Odasına girer girmez acıdan ağlıyordum yani o derece kötüydüm.Ama hiç bir şekilde ters giden bi şey yok geçicek dedi.Artık moralman çok daha iyiyim.Şimdi yeni görüntüme bakıp bakıp gülümsüyorum.Keşke çok daha önceden yaptırsaymışım niye bu kadar bekledim ki diyorum.Ama sanırım ameliyat fikri insanı caydırıyor.Ama bu forum olmasaymış ne ben doktorumu bulabilirmişim ne de bu cesareti kendimde.

hastalık mı yoksa güzelleşme merağı mı inan bilmiyorum. benim köpek dişlerimden biri biraz öne doğruydu. fotoğraflarda kötü görünüyodu. bir diş olmazmış. gülüş mesafesi diye bişey varmış.derken 6 diş çöpe:( ben hangi akılla kabul ettim hangi akılla kestirdim dişlerimi bilmiyorum. nişanlım küstü bana konuşmuyor şimdi.kendi dişlerin varken mis gibi sormadan danışmadan gittin porselen yaptırdın diyor:( haklı...canım öndeyse eğer 6 diş toptan gider baştan söyleyeyim..

Oooo dağçiceği bakıyorum aldın başını gidiyorsun.Diyosun ki tanrım beni baştan yarat.Daha memişlerinin acısı bitmeden dişçi düşüncesini aklım dahi almıyor.Bravo cesaretine ne diyim?
Bu arada arkadaş olarak ekledim neden kabul etmiyosun bakim:((

teşekkürler :) önemli olan senin nasıl görünmesini istediğin zaten, daha büyük olmasını istiyorsan daha büyük olsun tabiki ama demek istediğim bunun kaç cc ile mümkün olacağına sen karar veremezsin. Yani kafandaki boyut, görüntü sağlandıktan sonra konan cc'yi düşünüp hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyorum ben bu şekilde düşünürsen. mesela 300 yetecektir belki ama 400 konmalıydı daha büyük olmalıydı diyeceksin gibi. çünkü okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu düşünceler içinde tatmin olmak mümkün değil. herkes daha büyük olmasını ister ama vücudunun hangisini kaldıracağı ve hangi boyutun istediğin büyüklükte duracağını doktor bile ameliyat esnasında deneyip bakarak, düşünerek, görerek karar verebiliyor.
Doktorun elindeki örnekleri görme ihtimalin varsa onları gör, ulaşmak istediğin bedeni söyle ve en çok kaç olabilrse deneyin diye ısrar et ona göre hesaplasınlar baksınlar.. Ömer Bey öyle randevuymuş mesai saatimiymiş pek önemsemeden ilgileniyor, tek sorun çok yoğun olması ve kolay ulaşılamaması. ama isteklerine ve düşüncelerine önem veriyor o yüzden rahatlıkla konuşabilirsin, yinede en son kararı onlara bırak en doğru kararı vereceklerdir :)
ben büyük olmasını istemiyorum dememe rağmen ameliyatta 300ü denemiş, sanırım çok çekimser olmasaydım 275 koyardı benim korkak yaklaşımımdan dolayı 255te karar kılmış.. ne istediğini anlatmak çok önemli o yüzden ama şimdi bakıyorumda sporumu yapıyorum, yüzüstü yatabiliyorum, çoğu kıyafeti sütyensiz giyiyorum yani eksiğimi çok çok uygun bi şekilde tamamlamışlar diyorum. bu da çok büyük olmamasından dolayı sanırım, ben silikon olduğunu unuttum bile. :)

ve son olarak o yabancı sitelerin görüntülerine aldanma gerçekten çok çok fark var..

doğru söylüyorsun canım cc olarak diretmek belki benim hatam oldu ama canlı canlı görmediğim için silikon bir tek ordan değerlendirdim ben de sanırım :) ne mutlu sana umarım ben de senin kadar mutlu ayrılırım :)

birde şimdi yeni bir yöntem çıktı amelşyatsız enjeksiyonla yapılan aquafilling diye 5 ila 8 yıl kalıcılığı varmış kızlar mantıklı geldi 1 saatte işlem tamam iz yok bişey yok ama işte fiyat biraz yüksek bir kaç doktorla görüştüm ama daha uygun yapan yerlerde vardır heraldee epiduralden vageçtim felç kalma riski varmışş omuriliğe iğne giriyomuş bu yöntem kafama yattı ama 5 yıl sonra bidaha yaptrmak var işlem kolay ama maddi açıdan sarsıcıı gerçi 5 yıl epey uzun süreee bişmiyorum karışığım çapraşığım dolaşığımm çözün beni uleeeeeeeennn :/

Oooo dağçiceği bakıyorum aldın başını gidiyorsun.Diyosun ki tanrım beni baştan yarat.Daha memişlerinin acısı bitmeden dişçi düşüncesini aklım dahi almıyor.Bravo cesaretine ne diyim?
Bu arada arkadaş olarak ekledim neden kabul etmiyosun bakim:((

vallahi bu sefer fena faka bastım. akıl işi değl benim yaptığım tek derdim Allahtan karşı utanıyor olmak. fıstık gibi yaratmış beni . ben daha fazlasının peşine düştüm.bir bakan bir daha dönüp bakarken, gittiğim her okulda en güzel öğretmen diye lanse edilirken ben bildiğin nene konumuna gelmezsem iyi bu dişlerle. hemen ekliyorum tatlım ayıp ettin..
dişlerin dedinden hastalandım stres mideme vurdu ha bire kusma nöbetleri geçiriyordum nete giremedin o yüzden. inşallah güzel sonuç alırım bu dert ortadan kalkar dua edin bana. ama tövbe..büyük tövbe..daha da ellemicem kendime::)

Kızlar merhaba ben geldim...
Evet bildiğiniz gibi dün 1.hafta kotrolüm vardı.Artık sporcuyada geçtim.Dağçiçeği ve ben ağrılarla sızılarla devam diyoruz günlere.Ama sargılardan kurtulunca biraz rahatladım.Zaten doktor daha açmadan %30 rahatlıycaksın dedi.İhtimal vermedim o an ama dediği gibi de oldu.İnsanın doktorundan yana şanslı olması çok güzel ya.Odasına girer girmez acıdan ağlıyordum yani o derece kötüydüm.Ama hiç bir şekilde ters giden bi şey yok geçicek dedi.Artık moralman çok daha iyiyim.Şimdi yeni görüntüme bakıp bakıp gülümsüyorum.Keşke çok daha önceden yaptırsaymışım niye bu kadar bekledim ki diyorum.Ama sanırım ameliyat fikri insanı caydırıyor.Ama bu forum olmasaymış ne ben doktorumu bulabilirmişim ne de bu cesareti kendimde.

canım çok sevindim çabucak kendini toparladın bak. benden daha azimlisin vesselam:)
kollarını hareket ettir ve yürüyüşlere çık akşamları benim gibi tembellik edersen uzun sürer iyileşme sürecin . kan dolaşımı herşeyin lacı inan bana. ben bu ara göğüslerimi kendi haline bıraktım düşünecek halim yok onlaıı aptal dşçinin derdine düştüm, gariplerimden ses çıkmıyor. demekki çok dinlemeyecekmişsin kendini onu anladım:)

benim şu an srtım çok ağrıyor..oturdukça yürüdükçe. memelerimde gerginlik hissi azaldı ama arkadaşlar bu sırt ağrısı bu kadar uzun sürüyor muydu

Eveeet bütçesi devlet hastanesine yeten, cesaret edipte devlet hastanesinde ameliyat olanlardan biriyim.
Aslında ameliyat olalı 43 gün oldu, soranlara tek tek cevapta verdim ancak konu açmaya ancak fırsat bulabildim.
Ben burdan daha önce Hacettepe'de ameliyat olan 2 arkadaşın (ebruli26 ve goles) yorumları ve referansları sayesinde kalkıp İstanbul'dan Ankaraya gittim öncelikle onlara teşekkür ederim bana verdikleri cesaretten dolayı kk üyelerine ayrıca teşekkürler :)

26 Nisan'da Prof. Dr. Figen Özgür ve Dr. Ömer Ekin'e ameliyat oldum.

Boyum 1.65 kilom 50 veee 255cc mentor marka damla protez (Moderate plus profile - medium height - Koheziv III) takıldı. Meme altı kesisi ile kas altına konmuş. Şuanda çok memnunum zaten mümkün olduğunca dogal olmasını istiyorum büyük olmasını istemiyorum demiştim daha yaşım 22 ve önceden göğsüm yok denecek şekildeydi. 1 ay bittikten sonra iyice yumuşayıp şekle girmeye de başladılar :)

Devlet hastanesine güvenilir mi gibi sorular çok aldım şahsen ben çok memnun kaldım. Bu yüzden bütçesi yetmeyip bu ameliyatı olamayan ve mutsuz olmaya devam edenlere belki yardımı olur diye yazmak istedim. Özellikle Ömer Bey'in ilgisi özelleri aratmayacak şekildeydi sagolsun öncesinde sonrasında bütün sorularımı tek tek cevapladı Figen Hanımla beraber ameliyatıma girdiler, onun haricinde hastanede 1 gece geçirdim ücretli hasta olduğumuz için zaten tek kişilik özel odaya aldılar.
diren takılmadığı için ertesi sabah bandajlarım açılıp sporcu sütyenimi giydirdiler 3 gün sonrada dikişlerin üzerindeki bandajlar açıldı ve uçağa binip İstanbul'a evime dönebildim. Zaten ilk muayeneye gidip karar verip ameliyatı olup dönmem 10gün içinde olup bitti..
O ilk 3 gün agrısı efsanesine hiç girmeyeyim burda herkes anlatıyor zaten ama çok şükür atlattım :)

Ve maddi kısmına gelecek olursak, ki bu sanırım hepimiz için en büyük sorun yaratan kısmı.. Damla protez 1800tl , yuvarlak protez 1200 tl + 700 tl ameliyat ücreti + 300 tl civarında hastane kalış ücreti.. Ortalama 2500 ile 3000 tl arasında masrafla çıkıyorsunuz yani.. Hatta hastane ödemelerini kredi kartı ile yapabiliyorsunuz ancak protezi firmadan aldıkları için ödemeyi nakit olarak yapıyorsunuz.

Gittiğimde şaşırmışlardı İstanbul'da doktor mu kalmadı demişlerdi ama samimiyetle söyleyebilirim iyiki gitmişim diyorum, zaten daha ilk görüşmede o güveni hissedip karar vermiştim. İstanbul'da gittiğim devlet hastanelerinde aynı ilgiyi göremedim bugün git yarın gel muamelesi yapmaları çok sinirimi bozmuştu. Herşeyden önce karşımızda bunun bizim için ne kadar önemli olduğunu, hassasiyetimizi ve psikolojimizi anlayan birinin olması hepsinden önemli.. Umarım herkesin gönlüne göre olur :)

Dr. Ömer Beyin tam bilgi ve ilitişim bilgilerini paylaşır mısınız lütfen teşekkürler.

Gizist merhaba! sana bir sorum olacaktı bir hafta sonra ameliyatım var da moderate plus porfil damla protezin 275cc'si yok mu acaba doktorum bana 255 ve 300 gösterdi arası üretilmiyor mu bir bilgin var mı

Gizist merhaba! sana bir sorum olacaktı bir hafta sonra ameliyatım var da moderate plus porfil damla protezin 275cc'si yok mu acaba doktorum bana 255 ve 300 gösterdi arası üretilmiyor mu bir bilgin var mı

tam emin değilim ama şimdi biraz baktım moderate plus profil, orta yükseklikte 255, 295, 330 diye gidiyo boyutlar.. elektronmedikal diye bi site var ordan bakabilirsin bütün hepsi ayrıntılarıyla yazıyo :)

benim şu an srtım çok ağrıyor..oturdukça yürüdükçe. memelerimde gerginlik hissi azaldı ama arkadaşlar bu sırt ağrısı bu kadar uzun sürüyor muydu

o sırt agrısı biraz uzun sürüyo evet.. hareketsizlikten, protezin agırlığından, sürekli sırtüstü yatmaktan, kambur durmaktan vs. proteze alıştıkça geçiyor zamanla ama

doğru söylüyorsun canım cc olarak diretmek belki benim hatam oldu ama canlı canlı görmediğim için silikon bir tek ordan değerlendirdim ben de sanırım :) ne mutlu sana umarım ben de senin kadar mutlu ayrılırım :)

umarım istediğin gibi olur :16: gelişmeleri bizimle paylaş mutlaka :)

tam emin değilim ama şimdi biraz baktım moderate plus profil, orta yükseklikte 255, 295, 330 diye gidiyo boyutlar.. elektronmedikal diye bi site var ordan bakabilirsin bütün hepsi ayrıntılarıyla yazıyo :)

çok ama çok teşekkür ederim gizist! inanılmaz rahatladım şu an:) çoook teşekkürler bayıldım bu siteye:)

Gizist özelden msj yollamaya çalıştım fakat oldumu bilmiyorum bide burdan yazıyım dedim resimlerine bakabilirmiyim

o sırt agrısı biraz uzun sürüyo evet.. hareketsizlikten, protezin agırlığından, sürekli sırtüstü yatmaktan, kambur durmaktan vs. proteze alıştıkça geçiyor zamanla ama

merhaba cnım ben de artık 4. haftayı devirdim. hareketlerim hala kısıtlı ama büyük oranda rahatlamış durumdayım. protezlerim yumuşamaya başladı ve iyi haber artık yan yatabiliyorum:) yüzüstü yatmaya başladığım günlerin iple çekiyorum şu an. çok zahmetli bir amliyattı ama Allah kadın ve erkeği farklı yaratmışsa eğer biz bu göğüs kısmından nasibimizi alamamışsak ve imkanımız da varsa yapmaya forumdaki belki de acı eşiği en düşük kişi olarak söylüyorum kimse kendini bundan mahrum etmesin...

Back
X