teşekkürler öncelikle, darısı senin de başına.
yanında destek olan biri olmayınca bu operasyon çok zor, benim annem çok anlayışlıydı çok destek oldu bana sağolsun. yoksa bu kadar cesaretli olamazdım, cesaret vermesini geçtim zaten onlara muhtaç oluyoruz hareket edemeyince..
yani şuan için korkundan daha çok sanırım bu kısım önemli, umarım ön yargıları kırmayı başarabilirsin. zaten çok istiyorsan o korkuları da gözün görmez bi zaman sonra. :)
hangi şehirdesin bilmiyorum ama burdan okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla Dr.Eser Aydoğdu vardı İstanbuldaysan eğer gidip bi muayene olabilirsin bayanlardan oluşan bi ekibi varmış diyorlardı en azından muayene olup bütün kafandaki soruları sorabilirsin senin için fikir olur. biz burda yaşadıklarımızı yazıyoruz tabi ama herkesin farklı süreçleri oluyor sonuçta.. ama korkulacak hiç bi şey yok onu biliyorum :)
ilerde seni anlayacak biriyle karşılaşırsın umarım, bunu ben de yaşımdan dolayı çok kez düşündüm. ama sen ve senin hislerin herkesten daha önemli..
soruna gelince, benim bildiğim lokal anestezi ile bu işlem yapılmıyor. hatta arzumla bu konu hakkında dalga geçmiştik keşke öyle yapsalarda boyutu kendimiz görüp karar versek diye :) ama gerçek olduğunu sanmıyorum hatta imkansız diyorum yinede daha bilgili olan birileri varsa yorum yapar belki..