canım kan olayını kafanda çok büyütme bence.için rahat etsin diye dahiliye polikliniğine gider durumu anlatırsın. midene de ciğerlerine de bakarlar. ben daha dikişlerimi hiç açıkta bırakmadım.hep bantlı.ne durumda bilmiyorum henüz.senin dikişler ne zamndır açıkta duruyor.belki benmkiler de kötüdür.aklıma takılda. ablama söyleyyeim de baksın.ben bakamam:) banyo da doktordan doktora değişiyo.benim arkadaşım 2. gün banyo yapmış. benim kas altı oldu çünkü meme dokum yoktu. 320cc takıldı. şekli damla mı yuvarlak mı hep unutuyorum sormayı.ben de anlamıyorum bakınca. alt bedenim biraz geniş diye üstü geniş yayvan yapmış doktor..vücudum epey bi orantılı olmuş.kollarım mememe değiyor tabi şimdilik acı veriy yumuşayınca belki rahatsız etmez. sen masaja başladın mı canım?
Canım dikişler yaklaşık 10 gün bantlı kalması gerekiyormuş ama ben çok fazla terledim 5.gün banyo yaptım dikişlerdeki bant ıslandi diye çıkardım batikon sürdüm.Doktor biraz kızdı ama bişey olmaz ağır kaldırma, yan yatma dedi.Masaj hakkında bişey demedi henüz ama cumartesi kontrole gideceğim sanırım söyler. Bence sen dikişlerine bak hala banyo yapmadın mı? batikon sürersin hemen kurutuyor zaten. Bn hala dokunamıyorum sızlıyor sanırım masaj için erken....