• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

27 yaşındayım ilerde sarkma olur mu bilemiyorum. doktor kas üstü yapalım derse mutluluktan havalara uçucam hatta hemen yatış işlemleri yapabilirim :)

o biraz senin tercihinle alakalı aslında, öyle dokununca anlaşılmasın doğal olsun protez ele gelmesin falan dersen kas üstü önermez ama büyük protez istersen zaten kas altına yapamıyorlar belli bi kapasitesi var sonuçta oraya sığabilecek.. :)
onu konuşup karar verebilirsiniz diye düşünüyorum bu senin istediğin boyutla alakalı çünkü..

o biraz senin tercihinle alakalı aslında, öyle dokununca anlaşılmasın doğal olsun protez ele gelmesin falan dersen kas üstü önermez ama büyük protez istersen zaten kas altına yapamıyorlar belli bi kapasitesi var sonuçta oraya sığabilecek.. :)
onu konuşup karar verebilirsiniz diye düşünüyorum bu senin istediğin boyutla alakalı çünkü..

canım çok sağol cevapların için. dokununca anlaşılacak diye çok acı çekmek istemiyorum :)) bu mankenlerin kocaman protezleri kas üstü demek ki :)) doktorla görüşeyim en iyisine karar verecektir. 1 hafta içerisinde inşallah hastaneyi doktoru detayları netleştirmiş ameliyat günü almış olurum. ;)

canım çok sağol cevapların için. dokununca anlaşılacak diye çok acı çekmek istemiyorum :)) bu mankenlerin kocaman protezleri kas üstü demek ki :)) doktorla görüşeyim en iyisine karar verecektir. 1 hafta içerisinde inşallah hastaneyi doktoru detayları netleştirmiş ameliyat günü almış olurum. ;)

Benim kasüstünde (kas zarı altı) dokununca hissetmiyorum canım

dün kasaltı 320 cc nagor takılldı bana. ağrılar yüzünden henüz memem var diye sevinemiyorum. nagoru yumuşak olsun diye özelikle istedim. 1.5 yıl önce mentor takmış sekreterin memelerine baktım çok sertti.füze gibiydi bi de. beğenmedim. umarım doğru tercih yapmışımdır

dün kasaltı 320 cc nagor takılldı bana. ağrılar yüzünden henüz memem var diye sevinemiyorum. nagoru yumuşak olsun diye özelikle istedim. 1.5 yıl önce mentor takmış sekreterin memelerine baktım çok sertti.füze gibiydi bi de. beğenmedim. umarım doğru tercih yapmışımdır

Kas altı olduğu için o kadar ağrı yaşıyosundur kaslar gerildi tabi ağrı olması çok normal. 320 cc de gayet iyi olmuştur diye düşünüyorum, eski halin nasıldı tabi o da önemli. Umarım istediğin gibi olmuştur:)

Protezden kaynaklı bir durum değil canım o..bendede Mentor var ama gayet kıvamı iyi..Ayrıca hangi sertlikte protez tercih edilmiş acaba,sıvı silikonmu,jel silikonmu,yöntemi nedir,meme dokusu ne kadar vardı veya yoktu..Bunlar proteziniz ne marka olursa olsun sertliğini yumuşaklığını etkiler..

Protezden kaynaklı bir durum değil canım o..bendede Mentor var ama gayet kıvamı iyi..Ayrıca hangi sertlikte protez tercih edilmiş acaba,sıvı silikonmu,jel silikonmu,yöntemi nedir,meme dokusu ne kadar vardı veya yoktu..Bunlar proteziniz ne marka olursa olsun sertliğini yumuşaklığını etkiler..

hiç meme dokusu yokmuş. ve sert olması onun tercihiymiş. ömür boyu desteksiz sütyenlere son. bu bile mutlu olmak için başlı başına sebep. canım ben evleneceğim kısmetse 2 aya kadar. bir an önce yumuşamasını istediğim için nagor kendi tercihimdi.sırf evliliğime gölge düşmesin diye ameliyat oldum. beraber banyoya giremeyecektik. hep ışığı kapatıp soyunacaktım.seksi gecelikler giyemeyecektim. nişanlım rahatsız oluyosan bakmam falan dese de bir ömür öyle geçmezdi. evet şimdi çok canım yanıyor.katlanılmaz hal alında çıkarıp atasım geliyor.ama bu geçici bir durum.belki cinsellikte çok işlevi olmyan ama karşıdan bakınca kendini kadın gibi hissettiren bir organ. bu arada ne çok varmış göğüssüz kadın.ben yıllarca kendimi tek sanırdım.aneme bile söyleyememiştim bir günh gibi taşıyordum saklıyordum resmen.erkelerde de göğüs küçültme ameliyatı çok artmış.gdo lu ürünler erkeklerde göğüs oluştururken kadınlarda tersi etki mi yaratıyor acaba?

Benim kasüstünde (kas zarı altı) dokununca hissetmiyorum canım

kas üstü ile kas zarı altı farklı mı acaba? benim anneminde kas üstü ama pek ayrıntı bilmiyo o bi anda karar verip gidip olmuştu kaç cc konduğunu bile hatırlamıyo bi ara protez'in kutusunu bulursam ögrenicem merak ediyorum :)
onda dokununca baya hissediyorum. Bi de onun dikleştirme yapılması gerekiyordu aynı zamanda, istememişti şimdi bi operasyon daha olması gerekiyor ilk operasyonun üstünden 4 sene geçti.. Bi de doğum sonrası esneyen göğüsü doldurmak için büyük bi protez kullanışmış sanırım..
ama bildiğim tek bişey var, ameliyattan 4-5 saat sonra gayet normal ayağa kalkmıştı, sigara içmişti, gezmişti.. nasıl bu kadar fark olabiliyor bilmiyorum onun tek yaşadığı sıkıntı protezin agırlık yapmasıyla çektiği ağrıydı :)

75 A yanlış bilmiyorsam :)

Merhabaaaa yarın ilk görüşme olacak di mi? :) Umarım güzel geçer, en kısa zamanda karar verip ol ve kurtul.. ben de 75a giyiyordum, tabi içi boş kalıyordu.. Şimdi dolu dolu 75b hatta bazı modellerde 75c oldu ama sanırım biraz daha oturunca tam bedenim 75b olarak kalacak..

Haberlerini bekliyoruz :34:
bu senin kararın tabi, sen nasıl istiyorsan doktorunda o yönde karar verecektir.. ama çekeceğin ağrılarda 3-4 gün sonra geçecek iyiki diyeceksin bütün bunları düşün lütfen sonra keşkelerin olmasın. ama doktorunla en doğru kararı vereceğine inanıyorum, hayırlısı olsun :)

Çok teşekkür ederim bayanlar :) sabah doktorda olucam çok sakinim garip :)) bir ara şuan ki haliyle fotograf koyucam nsl yaptırmam konusunda yorum yaparsınız belki ;)

aaa büyük gün gelmiş miydiiii en son 4te bırakmıştım ben :)
canım hayırlı olsun mutlusundur umarım, çok çok geçmiş olsun. çok değil 4-5 gün sonra mutlu mutlu yorumlar yapıyo olacaksın eminim :)
sertlik konusundaysa, annemde de mentor var 4.senesi ve kıvam çok çok iyi ben arada gidip mıncıklıyorumda :1:
yani benim daha 2.ayında olduğu için çok net bişey diyemiyorum ama şuan benimkiler bile yumuşaklığı ideal geliyor. Ama doktorun zaten senin için uygun olanını biliyodur, markalar arasında pek fark olduğunuda sanmıyorum zaten..
hadi bakalım geçti gitti, cicilerle mutluluklar :nazar: :16:

Çok teşekkür ederim bayanlar :) sabah doktorda olucam çok sakinim garip :)) bir ara şuan ki haliyle fotograf koyucam nsl yaptırmam konusunda yorum yaparsınız belki ;)

yani fikrimizi söyleriz tabi ama buna yine sen doktorunla karar versen daha iyi olur diye düşünüyorum, sakin ol tabi canım ne istediğini daha iyi anlatırsın heyecanını ameliyattan sonraya sakla zaten :)

yani fikrimizi söyleriz tabi ama buna yine sen doktorunla karar versen daha iyi olur diye düşünüyorum, sakin ol tabi canım ne istediğini daha iyi anlatırsın heyecanını ameliyattan sonraya sakla zaten :)

:) yrn güzel bir görüşme olucak inşallah doktorla.dediğin gibi heyecanı ameliyata saklıyorum ;)

Back