• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

tatlımsın,kıymetlimsin.bu dur kızlar dayanışması.yardım yardım yazınca yüreğim ağzıma geldi msjı okuyana kadar.gülen yüzü sonra farkettim :)))

ahh çok az kalmışş doktorunu değiştirmedin o zaman? Hadi ol da gel canım bekliyoruz hadi mutlu mutlu dön :))

bugün başka doktorla da görüştüm. ama değiştirmeye değecek bir duruma rastlamadım. yola devam...memeler psikolojik midir nedir uçların dokunamıyorum ağrıyor şimdiden:) eeee yıllarca ben onlara katlandım.bi gelişemediler gitti...üç buçuk atıyolar şimdi sıra onlarda:)

bugün başka doktorla da görüştüm. ama değiştirmeye değecek bir duruma rastlamadım. yola devam...memeler psikolojik midir nedir uçların dokunamıyorum ağrıyor şimdiden:) eeee yıllarca ben onlara katlandım.bi gelişemediler gitti...üç buçuk atıyolar şimdi sıra onlarda:)

hahahh benim de öyleydi ama ben tam ameliyat günü regl olcaktım geciktirici kullanmıştım o yüzden agrıyodu tam ameliyat öncesi :))
şimdi sevmiyosun ya onları o yüzden tepki veriyolar, yakında çok seveceksin ama :1:

Amin valla elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum olmayanlara, ilk adımı attıktan sonrası geliyor zaten bütün o sıkıntılara değer :)
Fotoğraf yükleyebilirsen çok sevinirim, hem merak ediyorum hem izlerin kremsizde geçebileceğine kendimi ikna etmek istiyorum :))

merhaba Bayanlar günlerdir yazışmalarınızı okuyorum. sizler gibi bende meme büyütme ameliyatı olmayı çok istiyorum. Fakat benim hastane fobim var kalçadan iğne bile yaptıramıyorum psikolojik olarak korkuyorum. Ameliyat olmak istiyorum ama cesaretim yok çok mu acır şiddetli ağrım olur mu diye sürekli düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz ağrılarınız çok mu şiddetliydi ameliyattan çıkınca ve sonrasında.

Bütün kadınlara cesareeett, bütün kadınlara özgüveeeen !! :21:
hadi bekliyoruz :)

Gizist bana da destek olur musun rica etsem. bir önceki mesajımda da yazdığım gibi cesaret edemiyorum korku var fobimi yenemiyorum. Operasyon ve sonrası oluşan ağrı derecelerini merak ediyorum. İstanbul dayım hangi doktoru seçmeliyim kararsızım çok fazla seçenek var, hangisi doğru seçim olur, neye göre karar vermem gerekiyor bir sürü soru var kafamda. Net bildiğim tek şey var bu ameliyatı olmak ve çok daha güzel görünmek istiyorum :)

Gizist bana da destek olur musun rica etsem. bir önceki mesajımda da yazdığım gibi cesaret edemiyorum korku var fobimi yenemiyorum. Operasyon ve sonrası oluşan ağrı derecelerini merak ediyorum. İstanbul dayım hangi doktoru seçmeliyim kararsızım çok fazla seçenek var, hangisi doğru seçim olur, neye göre karar vermem gerekiyor bir sürü soru var kafamda. Net bildiğim tek şey var bu ameliyatı olmak ve çok daha güzel görünmek istiyorum :)

Burdaki yorumları iyice okursan kafanda bişeyler oluşur diye düşünüyorum, ondan sonra sormak istediğin olursa biz bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız destek oluruz tabiki :)
bi 25 mesajı doldur albümlerimize bak, bütçeni belirle, öncelikle muayene ücreti almayan doktorlarla git bi görüş kafanda bişey şekillensin..
Fobi kısmına gelince onu da kendin yenmelisin ben ne kadar korkulacak bişey yok desemde o senin kafanda bitiyor. Ben de bu operasyondan önce hastaneden nefret eden sürekli kaçan biriydim, zorunlu olmadıkça ziyarete bile gitmezdim ama karar verdikten sonra bu kısımları hiç gözüm görmedi. doktorum çok şekerdi bi de çocukları hemşireler kandırır ya hani onun gibi ben de doktorumu sevdiğim için hiç zor gelmedi kendimi emanet ediverdim. Ki ben kocaman hastanede olduğum için daha zordu bu kısımları atlatmak özellerde çok daha kolay oluyor prosedürlerle uğraşmıyorsun hatta hastanede olduğunu bile farkına varamadan anestezini veriyolar uyandığında bitmiş oluyor :) zaten en önemlisi doktorunu sevmek, güvenmek. sana güven veren doktor karşına çıktıktan sonrasını düşünmeyeceksin :)

Artık benim de albümüm vaar :nazar: :46:

Merhaba Gizist arkadaşlık gönderdim sana eğer kabul edersen albümüne bakabilir miyim? Senin gibi Ankara Hacettepe de düşünüyorum ameliyatımı. Sormak istediğim bir şey daha var. Kas üstü takılan protezlerde ağrı oranın daha düşük olduğunu duydum senin bilgin var mı konuyla ilgili.

Gizist çok fazla doktor gezmek istemiyorum. Hacettepe büyük bir hastane ve Ömer bey hakkında yazdıklarınız da çok olumlu referanslar. Hastaneyle görüştüm İstanbul dan geleceğimi doktorla görüştükten sonra hemen ameliyata alabilir mi diye sordum pazartesi telefonda doktorla görüştürebileceklerini söylediler. Fiyat 2500 bir hafta sonra zam geleceğini söylediler.

Gizist çok fazla doktor gezmek istemiyorum. Hacettepe büyük bir hastane ve Ömer bey hakkında yazdıklarınız da çok olumlu referanslar. Hastaneyle görüştüm İstanbul dan geleceğimi doktorla görüştükten sonra hemen ameliyata alabilir mi diye sordum pazartesi telefonda doktorla görüştürebileceklerini söylediler. Fiyat 2500 bir hafta sonra zam geleceğini söylediler.

Hadi hayırlı olsun diyelim.umarım memnun kalırsın:)

Merhaba Gizist arkadaşlık gönderdim sana eğer kabul edersen albümüne bakabilir miyim? Senin gibi Ankara Hacettepe de düşünüyorum ameliyatımı. Sormak istediğim bir şey daha var. Kas üstü takılan protezlerde ağrı oranın daha düşük olduğunu duydum senin bilgin var mı konuyla ilgili.

Merhaba, arkadaşlık isteğin gelmemiş ama ben ekledim kabul ettiğin zaman bakabilirsin :34:
Kas üstü takılan protezle kas altı takılan protezde çok çok fark var. Şöyle bi örnek vereyim; annem 4 sene önce kasüstü ameliyat olmuştu ve ameliyattan 4-5 saat sonra ayağa kalkıp yürümüştü hatta sigara içmişti 2-3 gün içinde de tamamen normale dönmüştü sadece yatıp kalkarken yardımcı oluyorduk hatta ananemlerin haberi yoktu 2.gün eve dönmüştü kimse farketmemişti :)
Ben de onu görüp benimde öyle geçecek diye düşünüyordum arada çok fark olduğunu bilmiyordum hatta annemde çok şaşırmıştı..

meme dokusu olmayanlarda kasaltı yapıyorlar hem doğal durduğu için hem de yaşında gençse ilerde çocuk doğurduğunda sarkmasın vs diye ve evet ağrılı bir süreç oluyor kasının altına yabancı bişey konuyor sonuçta kasların alışana kadar tepki veriyor..
ama dayanılmayacak ağrılar değil tabi ağrı kesiciler ile 2-3 günü geçirdikten sonra normale dönüyorsun yine korkulacak bişey yok :)

Korkmaya başladım artık burdan böyle okuyup gidip memnun kalmayacaksınız diye, çok yönlendirici olmak istemiyorum.. :)

ben de öyle karar verip gitmiştim umarım senin içinde hayırlısı olur, memnun kalırsın..
Ben yine yardımcı olmaya çalışırım sana, madem burdan oraya gideceksin özelden mailimi gönderiyorum konuşalım Ömer Bey'e ulaşman konusunda da yardım ederim.
Zam konusu kaos haline geldi orda zaten, kime denk gelecek merak ediyorum.

Merhaba, arkadaşlık isteğin gelmemiş ama ben ekledim kabul ettiğin zaman bakabilirsin :34:
Kas üstü takılan protezle kas altı takılan protezde çok çok fark var. Şöyle bi örnek vereyim; annem 4 sene önce kasüstü ameliyat olmuştu ve ameliyattan 4-5 saat sonra ayağa kalkıp yürümüştü hatta sigara içmişti 2-3 gün içinde de tamamen normale dönmüştü sadece yatıp kalkarken yardımcı oluyorduk hatta ananemlerin haberi yoktu 2.gün eve dönmüştü kimse farketmemişti :)
Ben de onu görüp benimde öyle geçecek diye düşünüyordum arada çok fark olduğunu bilmiyordum hatta annemde çok şaşırmıştı..

meme dokusu olmayanlarda kasaltı yapıyorlar hem doğal durduğu için hem de yaşında gençse ilerde çocuk doğurduğunda sarkmasın vs diye ve evet ağrılı bir süreç oluyor kasının altına yabancı bişey konuyor sonuçta kasların alışana kadar tepki veriyor..
ama dayanılmayacak ağrılar değil tabi ağrı kesiciler ile 2-3 günü geçirdikten sonra normale dönüyorsun yine korkulacak bişey yok :)

canım tabi doktor ne der bilmiyorum bende meme dokusu vardır herhalde göğüslerim var ama küçük geliyor bana herkes gerek yok diyor ama biraz daha büyük dolgun ve dik dursa daha çok memnun olacağım. korksam da olucam bu ameliyatı :) bu arada resimlerini gördüm çok hoşlar hemde çamaşır giymeden muhteşem ;)

27 yaşındayım ilerde sarkma olur mu bilemiyorum. doktor kas üstü yapalım derse mutluluktan havalara uçucam hatta hemen yatış işlemleri yapabilirim :)

bmcrazy bende sizin gıbı ankaraya gdııp orda amelıyatımı olmayı dusunuyorum ve yuzde 99 bır ıhtımal gıdıcemde :) gizist ile konustum senınde amelıyatını omeer bey gerceklestırmıs sanırım.rıca etsem bana resımlerını gonderebılrımsıın.gizemkinilerini gordum bayıldım harıka olmuslar.bırde senınkılerı gorsem :) cunku kararımı verdım fakat onun yaptıgı memısler nasıl merak edıyorum :)

Merhaba yorumunuzu yeni gördüm bikaç gündür yoğunum nete giremiyorum. Evet bende gizist sayesinde Ömer Bey'e ameliyatımı oldum. Gerçekten çok ilgili bir doktor. Resim konusunda burdan resim gönderilebiliyor mu bilmiyorum msj hakkım dolmadı özelden msj atamıyorum atabilsemde resim yollanıyor mu bilmiyorum. Sizin msj hakkınız varsa özelden mailinizi bana atın oradan resim yollayayım. Benim ayın 7 sinde bir ay olacak hatta cmt Ömer Bey muayene edecek. Şu an çok yumuşamadılar gizistinkiler gibi durmuyolar biraz daha ayrık duruyor belki yapımla ilgilidir onu bilmiyorum ama gizist ile ameliyat sonrası ilk halleri aynı duruyordu. Ameliyat öncesi halide benimkine çok yakın. Bir aydan sonra yumuşamaya şekil almaya başlıyormuş bakalım nasıl olacaklar :))

Merhaba yorumunuzu yeni gördüm bikaç gündür yoğunum nete giremiyorum. Evet bende gizist sayesinde Ömer Bey'e ameliyatımı oldum. Gerçekten çok ilgili bir doktor. Resim konusunda burdan resim gönderilebiliyor mu bilmiyorum msj hakkım dolmadı özelden msj atamıyorum atabilsemde resim yollanıyor mu bilmiyorum. Sizin msj hakkınız varsa özelden mailinizi bana atın oradan resim yollayayım. Benim ayın 7 sinde bir ay olacak hatta cmt Ömer Bey muayene edecek. Şu an çok yumuşamadılar gizistinkiler gibi durmuyolar biraz daha ayrık duruyor belki yapımla ilgilidir onu bilmiyorum ama gizist ile ameliyat sonrası ilk halleri aynı duruyordu. Ameliyat öncesi halide benimkine çok yakın. Bir aydan sonra yumuşamaya şekil almaya başlıyormuş bakalım nasıl olacaklar :))

güzel olcak güzel :)
gamze'nin de mesaj sayısı yeterli değil canım ben sana onun mailini vereyim konuşun isterseniz ben baya bilgi verdim zaten..

canım tabi doktor ne der bilmiyorum bende meme dokusu vardır herhalde göğüslerim var ama küçük geliyor bana herkes gerek yok diyor ama biraz daha büyük dolgun ve dik dursa daha çok memnun olacağım. korksam da olucam bu ameliyatı :) bu arada resimlerini gördüm çok hoşlar hemde çamaşır giymeden muhteşem ;)

teşekkürler :)
o korku vs doktoruna güvendikten sonra pek kalmıyor ya umarım en kısa zamanda atlatırsın zaten önemli olan senin ne istediğin ve nasıl hissettiğin..

güzel olcak güzel :)
gamze'nin de mesaj sayısı yeterli değil canım ben sana onun mailini vereyim konuşun isterseniz ben baya bilgi verdim zaten..

artık ebnde ozelden msj aabılıyorum yaza yaza doldurdum hakkımı cok tesekkurler gızıst benmle baya ılgılendın yardımların ıcın cok saol :)

Back
X