gizin çeyizine aldıkları

Gizemm çokkk sağol öylen gidiyom almaya çerezlikleri

hepsi yok amma

4 tane varmışş senin 7 farklı sanırım

ama kaya maya çok pahalı
ve çerezliği varmıydı ki :44:

doğru canım çok pahalı bilmiyorum porlanda bir baksana kuzum

Gizemm çokkk sağol öylen gidiyom almaya çerezlikleri

hepsi yok amma

4 tane varmışş senin 7 farklı sanırım

git canım muhakak al kaldıysa sevindim senin adına

bayıldım bayıldımmmm bende istiyorummmmmmmmmmmmmm :2::2:

a101 de satılıyolar canım

Evet canım 4 parça kalımış ama

çoook sağol çerezliğimde yoktu yawwwwwwwwwww

çok sevinidmmm:))))))

Evet canım 4 parça kalımış ama

çoook sağol çerezliğimde yoktu yawwwwwwwwwww

çok sevinidmmm:))))))

kupalarıda al canım

daha sonra porlandın kaya maya serisinden tabaklar alır 2 kişilik kahvaltılık ve yemek takımı yaparsın çok iyi olur forumda çoğu arkadaşımız böyle yapcaklar

ne alıyosunuz kıpadan cancanlar

Giz Limangoda Pijamalar ve Paşabahçeler indirimde ihtiyacın varsa kaçırma çekimizle koşşş ben bir tane şortlu takım aldım :)

Giz Limangoda Pijamalar ve Paşabahçeler indirimde ihtiyacın varsa kaçırma çekimizle koşşş ben bir tane şortlu takım aldım :)

canım paşabahçeleri gördüm 1 adet karafa alabilirim teşekkür ederim

bu arada yenidendoğdum sana cevap veremedim caım çöp kız ve adamlı çerezlikler kipada varidi de onu diyorduk canım

selam kızlar bir konuda yardım istiyorum çeyizime alcağım misafir için çkb takımı jumbo yada hisar olcak ama tam karar veremedim buraya ekliyorum

ilk olaraj ana takımlarımdan birini sunarım jumbo 8100, hisar miami ve milanyum aralarında öyle bir farkta yok

Eki Görüntüle 346288 Eki Görüntüle 346289 Eki Görüntüle 346290

gelelim 2. alacağım setlerde korkmazınkiler çok hoş korkmaz almak mantıklı gibi hattaha alsammı die düşüncelerdeyim korkmaz dora,lara,ora, şile en çok dorayı beğendim aralarında öyle çok fark yok ama ben çok sade seviyorum işlemeli sevmiyorum çkb sizce nasıl kızlar

Eki Görüntüle 346292 Eki Görüntüle 346293 Eki Görüntüle 346294 Eki Görüntüle 346295

2013 gelinlrindende yardım istedim topikimizde kendi topikimdende çeyiz yapanlardan yardım istiyorum nasıllar

güle güle kullan hepsini özellikle istanbul nevresim takımı harika :)

çatal-bıçak seti içinse 1. takım misafir için güzel duruyor..

korkmazda ise 3 veya 4 olabilir..

hisarın günlük setlerine de bakabilirsin.. 300-400 lira civarı olmalı..

bende bugün bernardodan bir set aldım.. sade bir model.. Eki Görüntüle 346302

hisardan da bunu almıştım günlük olarak..

Son düzenleme:

canm çok saol paylaşımın için fikir oluyor banada jumbo 8100 çok istiyorum

korkmazdan paylaştığım 1 . setle jumbo benziyor galib a ama o iki setide çok beğendim bir araştırayım hangisini alacağıma karar vereyim

Canım bence 1. model çok asil.

canım bu yorumun misafirlik içinmi yoksa aşağıda paylaştığım korkmazlarmı ne zor birşeymiş bunlar artık büyük parçalara geçtim kafam çok kötü valla hepsi birinemi benziyor bunların anlayamıyorum canım ne etcem çok uzun yolumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…