gizin çeyizine aldıkları

Canım herşeyin çok güsell çok beğendim
zevkle ve özenle alındıkları belli

şamdanın ve pembe nevresimi nerden aldın sorabilir miyim?

Canım herşeyin çok güsell çok beğendim
zevkle ve özenle alındıkları belli

şamdanın ve pembe nevresimi nerden aldın sorabilir miyim?

beğenmene sevindim canım pembe çiçekli linens kampanyadan 120 tl ye aldık canım

şamdanlar ikeadan25 tl felandı sitesindende bakabilirsin beyazlarıda mevcut

Canım çok sağolasın çok beğendim çeyislerini

bide bişey sorcam a101 demissin de porlan dimi onlar?

Canım çok sağolasın çok beğendim çeyislerini

bide bişey sorcam a101 demissin de porlan dimi onlar?

porland değil markasını iblmiyorum ama forumdaki kızlar kütahya diyen oldu keramika diyen oldu bunlar daha ucuz canım porland değil

İstanbul takımını ben de çok beğeniyorum ne kadara aldın sorabilir miyim_?

İstanbul nevresimi linensin sitesinden 163 tl ye aldım canım internet sitesinden

Canım sen bunları a101 den mi aldın ben de bulabilir miyim acabaaa

İstanbulu ben 400 TL olarak biliyodum baya iyi almıssın indirimden mi yakın zamanda mı canım

kusura bakma cok sordummm((((((

Canım sen bunları a101 den mi aldın ben de bulabilir miyim acabaaa

İstanbulu ben 400 TL olarak biliyodum baya iyi almıssın indirimden mi yakın zamanda mı canım

kusura bakma cok sordummm((((((

canım linensin internet sitesine gir arzu kaprole tıkla nevresimler bölümnde dediğin gibi o civarlardaydı 163 tl ye düştü

hayırlı olsunnn :))

bende aldım aynı mutluluk bendede var :)))

teşekkür ederim canım çok ilginç sevgilime al dedim sonra çok kar yağdı kıyamadım alma dedim dün gecede ben çok istiyorm bugün a101 bulcam dedim sevgilimde ben aldım ama gelince verip yüüzndeki mutluğu görmek istiyodum diyince çocuklar gibi sevindim bide a101 deki kadınlar tuaf tuaf bakmışlar sevgilime

:)) güzel jest olmuş gerçektendee :)

bende dün sabahtan gittim kalmaz korkusuyla yalnız alıp kasaya geldikten sonra kasadaki kız heyecanımı anlamış olacak ki soru sorma gereğinde bulundu :)) hediye mi alıyosun sorusuna yok kendi evime inşaAllah nişanlıyım deyince maşaallah mutluluklar dilerim demesi felan :))) demekki dedim dışarıdan heyecanım bayaaa anlaşılıyormuş :)))

ayyyy maşallah çok güzel heycanlar bunlar gözleirmiz ışıl ışıl oluyor inşallah ışıltımız sönmez

Gecelik ve iç çamaşırlarınız çok güzelmiş

canım çok teşekkürler daha güzelleri senin olsun inşallah

gizem takımmıymış kaç tanesi ne kadardı onların???

canım fiyat bilmiyorum sevdicğeim çok almış zaten ilk giden o olmuş ama 2 tl idi tanesi, kipayada gelcekmiş bu haftasonu bunlar

aaaaa kipa hiç yokki buralarda ufffffff ne bahtsızım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…