- 5 Aralık 2010
- 118
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım herşeyin çok güsell çok beğendim
zevkle ve özenle alındıkları belli
şamdanın ve pembe nevresimi nerden aldın sorabilir miyim?
Canım çok sağolasın çok beğendim çeyislerini
bide bişey sorcam a101 demissin de porlan dimi onlar?
İstanbul takımını ben de çok beğeniyorum ne kadara aldın sorabilir miyim_?
Canım sen bunları a101 den mi aldın ben de bulabilir miyim acabaaa
İstanbulu ben 400 TL olarak biliyodum baya iyi almıssın indirimden mi yakın zamanda mı canım
kusura bakma cok sordummm((((((
a101 ganimetlerim sevgilim aldı çok mutluyum çok
hayırlı olsunnn :))
bende aldım aynı mutluluk bendede var :)))
ya gizemmmmmmmmmm ben unuttum onu yaaaaaaaaaaa
kalmıştır belkide canım sevdiceğim almış sağolsun
teşekkür ederim canım çok ilginç sevgilime al dedim sonra çok kar yağdı kıyamadım alma dedim dün gecede ben çok istiyorm bugün a101 bulcam dedim sevgilimde ben aldım ama gelince verip yüüzndeki mutluğu görmek istiyodum diyince çocuklar gibi sevindim bide a101 deki kadınlar tuaf tuaf bakmışlar sevgilime
:)) güzel jest olmuş gerçektendee :)
bende dün sabahtan gittim kalmaz korkusuyla yalnız alıp kasaya geldikten sonra kasadaki kız heyecanımı anlamış olacak ki soru sorma gereğinde bulundu :)) hediye mi alıyosun sorusuna yok kendi evime inşaAllah nişanlıyım deyince maşaallah mutluluklar dilerim demesi felan :))) demekki dedim dışarıdan heyecanım bayaaa anlaşılıyormuş :)))
Gecelik ve iç çamaşırlarınız çok güzelmiş
gizem takımmıymış kaç tanesi ne kadardı onların???
ayyyy maşallah çok güzel heycanlar bunlar gözleirmiz ışıl ışıl oluyor inşallah ışıltımız sönmez
canım çok teşekkürler daha güzelleri senin olsun inşallah
canım fiyat bilmiyorum sevdicğeim çok almış zaten ilk giden o olmuş ama 2 tl idi tanesi, kipayada gelcekmiş bu haftasonu bunlar
aaaaa kipa hiç yokki buralarda ufffffff ne bahtsızım yaaaaa
a101 ganimetlerim sevgilim aldı çok mutluyum çok