gizin çeyizine aldıkları

canım mağazaya gidip bakarsan daha rahat karar verirsin. ben korkmazdan perge ya da şileydi birini beğenip sipariş verdim sürekli alışveriş yaptığım bi züccaciyeye adam da getirdi sağolsun çatal bıçak takımı sanki demir gibiydi. nasıl desem tamamen mat ama saten değil sanki işlenmemiş ham bi metal gibiydi. yani kötü diyemem öyle sevenler de elbet vardır ama benim hayalimde öyle bi çatal bıçak takımı olmadığı için almadım. adam da bi şe demedi sağolsun :KK70:

bu da böyle bi maceramdı yani :KK70:

sen en iyisi jumbodan 8100ü al ilerde..günlklerde de rivadan 2 düzine al olsn bitsn giz hemde farklı 2 modelin olur aynı olduktan sonra ayrı takımlar almanın ne anlamı varki

canım mağazaya gidip bakarsan daha rahat karar verirsin. ben korkmazdan perge ya da şileydi birini beğenip sipariş verdim sürekli alışveriş yaptığım bi züccaciyeye adam da getirdi sağolsun çatal bıçak takımı sanki demir gibiydi. nasıl desem tamamen mat ama saten değil sanki işlenmemiş ham bi metal gibiydi. yani kötü diyemem öyle sevenler de elbet vardır ama benim hayalimde öyle bi çatal bıçak takımı olmadığı için almadım. adam da bi şe demedi sağolsun :KK70:

bu da böyle bi maceramdı yani :KK70:

bende hiç görmedim nerede vardı bunun çkb diyede düşünüyorum yaşadığım yerde çeyiz mağazası yok haftaiçide çalışıyorum olmadı öğle aramda boynerlere bakayım var ise göreyim netten alayım çok doğru söledin canım hadi hisar ve jumboyu gördüm ama bunları görmedim bilemiyorum o yüzden saol canım

sen en iyisi jumbodan 8100ü al ilerde..günlklerde de rivadan 2 düzine al olsn bitsn giz hemde farklı 2 modelin olur aynı olduktan sonra ayrı takımlar almanın ne anlamı varki

canım doğru sölüyorsun valla ama ben işte hep öyle beğeniyorum jumbodan 8100 haftasonu gezerken bakarım ne kadarmış annem fiyat öğren tencere vb şelerle ne kadara geliyor die söledi

2. de korkmazdan dediğin gibi yaparım korkmazları görmemde lazım bu arada görebilceğim yer varmıdır ki diede araştırcam boynerlerde vardı gerçi

ben kötü olucanı sanmıorm ama takip görüp alman daha ii olur dokunarak fln ne geliceni bilirsn en azından

canım bu yorumun misafirlik içinmi yoksa aşağıda paylaştığım korkmazlarmı ne zor birşeymiş bunlar artık büyük parçalara geçtim kafam çok kötü valla hepsi birinemi benziyor bunların anlayamıyorum canım ne etcem çok uzun yolumuz var :emir_bebek:

Jumbolardan 1. model ben korkmazın shadow modelini çok beğeniyorum günlük olarak koydukların arasında yok sanırım o da çok sade ve şık :)

Jumbolardan 1. model ben korkmazın shadow modelini çok beğeniyorum günlük olarak koydukların arasında yok sanırım o da çok sade ve şık :)

aaaa baktım hemen nasıl görmemişim güzel ve doradan daha ucuz sen gördünmü bunu canım nasıl acaba gidip bakmak lazım saol canım fikrin için

aaaa baktım hemen nasıl görmemişim güzel ve doradan daha ucuz sen gördünmü bunu canım nasıl acaba gidip bakmak lazım saol canım fikrin için

Ben Boynerde görmüştüm çok güzel 6 kişilik kutuda satılıyor ve çok şık bence :)

genelde reklanlarda daçıkan model shadow kızlar ordada rastlayabilirsniz..güzel bi model bencede en çok satanıdır heralde

kızlar dün çok yardımcı oldunuz bugün korkmaz satan boyner vb yerlere gidip dora ve Shadow bakmaya gidicem arkadaşlarımda o 2 modeli beğendiler ve onlarda misafir için jumbo 8100 al kesinlikle çok şık dediler 8100 hiç bitmez senelerin modeli onu bekeleyeceğim ama 2 adet 12 kişiliğimin olması lazım benim o yüzden korkmazları kaçırmıyayım diyorum

Bakınca yorumlarını yaz canım bende alsam mı diyorum. Şu dekorasyon.com dan çek aldınız mı kızlar bu arada.ben çok kararsız kaldım 15 marta kadar olması kötü 1 aylık sadece, bir de fiyatları sanki şişirmişler. yine de royal bone art 720 tl ya geliyor ama kart limitim müsait değil bu ay için...

Bakınca yorumlarını yaz canım bende alsam mı diyorum. Şu dekorasyon.com dan çek aldınız mı kızlar bu arada.ben çok kararsız kaldım 15 marta kadar olması kötü 1 aylık sadece, bir de fiyatları sanki şişirmişler. yine de royal bone art 720 tl ya geliyor ama kart limitim müsait değil bu ay için...

Canım evet fiyatları inanaılmaz şişirmişler,, 74 tl'ye alacağım iki katlı kurabiyelik vardı 96 tl yapmışlarr.. eğer şişirmemiş olsalar alacaktım bende...

Canım evet fiyatları inanaılmaz şişirmişler,, 74 tl'ye alacağım iki katlı kurabiyelik vardı 96 tl yapmışlarr.. eğer şişirmemiş olsalar alacaktım bende...

mağazalarında indirimli ürünlerin indirimsiz fiyatlarını sunmuşlar. Armada da baktığım yemek takımı 155 TL di sitesinde 208 TL (yanılmıyorsam ) yazıyor

Arkadaşlar tamam da zaten yarı yarıya fiyat ödüyorsunuz.Bırakın da biraz arttırsınlar hem indirimli hem kuponla alışveriş yapılırsa nasıl para kazanacaklar :) Ben bir tane aldım 200 tl lik.Nevresim takımı alacağım.Zaten normal fiyatı 165 tl.Sitede 154 tl.İndirimli 120-130 tl ye de oluyor ama ben yanında 50 tl lik daha bir şey alıp 100 lira ödeyecegım.Sizce zarar mı etmiş olacagım???

Arkadaşlar tamam da zaten yarı yarıya fiyat ödüyorsunuz.Bırakın da biraz arttırsınlar hem indirimli hem kuponla alışveriş yapılırsa nasıl para kazanacaklar :) Ben bir tane aldım 200 tl lik.Nevresim takımı alacağım.Zaten normal fiyatı 165 tl.Sitede 154 tl.İndirimli 120-130 tl ye de oluyor ama ben yanında 50 tl lik daha bir şey alıp 100 lira ödeyecegım.Sizce zarar mı etmiş olacagım???

eğer çekler aktif olmadan siteden indmrleri ve ürünleri kaldırmazlarsa sen zarar etmiş olmazsn cnm yada son zamna kdr bekliceksn o zman alıcaksn yine stoklara girdiğinde fln ama süresi çok az bence

royalin yemek takımlarına bende baktm ama ne benigni görebildiğim ne de art modelini ben mi bulamıorm acaba..720 iyi fiyatmıs bencede ama yemek takımını netten almak ne kdr mantklı onu bilemicem..hep kırık gelr eksik gelir gibi gelio bana

yaa kızlar sitede baktm modelin adına art dio ama bu benign modeli kii..resmdekileri mi göndericekler acaba ben anlamdm kii..öyleyse çok uyguna gelirr
$art1.jpg $art3.jpg $art2.jpg
benmi karıştırıorm acaba bilemedmm:s meğersem art da ne gselmişşşşş:KK69:

Son düzenleme:
eğer çekler aktif olmadan siteden indmrleri ve ürünleri kaldırmazlarsa sen zarar etmiş olmazsn cnm yada son zamna kdr bekliceksn o zman alıcaksn yine stoklara girdiğinde fln ama süresi çok az bence

Canım kaldırırlarsa da almam illa almak zorunda değilim ki.Minimal nevresim alacağım kaldıracaklarını sanmıyorum.Kaldırırlarsa da kendileri bilirler :KK33:

X