gizin çeyizine aldıkları

pandalı pijilerim 24 tl ye geldi 20 tl hediye çekim vardı

$24 tl.jpg

canım brabantialarını nerden almıştın?
kuzum gizem su an topiğine bakamıo sanırm birlte almıstık ben söliyim torium avmden aldk istda bernardo kampanyasından 165tl tutmustu hepsi baya hesaplı bi alışveriş oldu ama kampanya biteli 3-4 ay oluo eğer yeniden öle bi kampanya olursa ben sana msj atarm:KK66:

kuzum gizem su an topiğine bakamıo sanırm birlte almıstık ben söliyim torium avmden aldk istda bernardo kampanyasından 165tl tutmustu hepsi baya hesaplı bi alışveriş oldu ama kampanya biteli 3-4 ay oluo eğer yeniden öle bi kampanya olursa ben sana msj atarm:KK66:

okadar bernordaya gittim hiç brabantia görmedim desem:)))) (ankamal alışeriş merkezindeki) valla canım haber verirsen pek bi sevindirik olurum:)

okadar bernordaya gittim hiç brabantia görmedim desem:)))) (ankamal alışeriş merkezindeki) valla canım haber verirsen pek bi sevindirik olurum:)

zaten sonradan öğrendikki sadece o mağazaya özgü bi indrmmiş cnm diğer çoğu mağazada bile brabantia satmıo bernardo..

canım kampanyadaydı nil sledi onun yanına hemen gittim ordan aldım nil zaten tüm kampanyaları yazıyor buraya muhakak haberin olur canım

Kızlar limango çeklerimle twigiy kampanyası ile ev botları aldım tanesi 8 tl ye geldi :KK4:

Çekleriiii seviyorum

attachment.php

attachment.php

Son düzenleme:
ay maasallh ne kadar seker herseyın:nazar: kıskandım ısteee:84::84: bende ewlenmek ıstıyoruuummmmm:KK64::KK66:saka bı yana cnm gule guule kullan

güle güle kullanalım kuzum botlarımızı..çok şekerler kiii:KK69:

aldıklarımızın hikayesi oluyor canım oysa bana tavayı hediyte ederken beni hatırla demiştin bunları hep beraber alıyoruz çoğunda hatırlıyacağım kişi olduğunu biliyorsun :KK4::KK4::KK4::KK4:

aldıklarımızın hikayesi oluyor canım oysa bana tavayı hediyte ederken beni hatırla demiştin bunları hep beraber alıyoruz çoğunda hatırlıyacağım kişi olduğunu biliyorsun :KK4::KK4::KK4::KK4:
:ayşimdinedesembilemedmkiçokmutluoldumsmiley:))
:bendehepsenihatırlıcamsendebunubiliosunadakızım:KK69:

Son düzenleme:
ay maasallh ne kadar seker herseyın:nazar: kıskandım ısteee:84::84: bende ewlenmek ıstıyoruuummmmm:KK64::KK66:saka bı yana cnm gule guule kullan

canım daha daha güzelleri senin olsun hepberaber mutlu olallım

:ayşimdinedesembilemedmkiçokmutluoldumsmiley:))
:bendehepsenihatırlıcamsendebunubiliosunadakızım:KK69:

ı love you baby herşeyimiz çok güzel ki

Yaşasın !!!!!! çeklerimiz süper, botlar süper :KK70:

bot kardeşliği yaptık canım yakında yemek takım çatal kaşık bıçakta gelir mutlu mesut yaşarız ama çok iyi oldu

kızlar malum yasadıgım yerde a101 yok sevglmden rica etmstm alırmsn die dün vazgectm yollar kardı ayrı sehrlerdeyiz benim blrtanem gitmiş almıs bana getirdiginde buraya fotolarını ekleyecegim

X