farklı adresn sifresini aynı tel no ile aktifleştiremiosn denedm olmuo
benim 2 hattım var sevgiliminde öle burdakileride verirrim başka çare yok yani o kuponları kullancam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farklı adresn sifresini aynı tel no ile aktifleştiremiosn denedm olmuo
kuzum gizem su an topiğine bakamıo sanırm birlte almıstık ben söliyim torium avmden aldk istda bernardo kampanyasından 165tl tutmustu hepsi baya hesaplı bi alışveriş oldu ama kampanya biteli 3-4 ay oluo eğer yeniden öle bi kampanya olursa ben sana msj atarmcanım brabantialarını nerden almıştın?
kuzum gizem su an topiğine bakamıo sanırm birlte almıstık ben söliyim torium avmden aldk istda bernardo kampanyasından 165tl tutmustu hepsi baya hesaplı bi alışveriş oldu ama kampanya biteli 3-4 ay oluo eğer yeniden öle bi kampanya olursa ben sana msj atarm
okadar bernordaya gittim hiç brabantia görmedim desem:)))) (ankamal alışeriş merkezindeki) valla canım haber verirsen pek bi sevindirik olurum:)
okadar bernordaya gittim hiç brabantia görmedim desem:)))) (ankamal alışeriş merkezindeki) valla canım haber verirsen pek bi sevindirik olurum:)
güle güle kullanalım kuzum botlarımızı..çok şekerler kiii
:ayşimdinedesembilemedmkiçokmutluoldumsmiley:))aldıklarımızın hikayesi oluyor canım oysa bana tavayı hediyte ederken beni hatırla demiştin bunları hep beraber alıyoruz çoğunda hatırlıyacağım kişi olduğunu biliyorsun
ay maasallh ne kadar seker herseyın kıskandım ısteee:84::84: bende ewlenmek ıstıyoruuummmmmsaka bı yana cnm gule guule kullan
:ayşimdinedesembilemedmkiçokmutluoldumsmiley:))
:bendehepsenihatırlıcamsendebunubiliosunadakızım
Yaşasın !!!!!! çeklerimiz süper, botlar süper
çok güzeller güle güle kullan :)
çok şekerlermiş botların çok beğendim güle güle kullan