gizin çeyizine aldıkları

canım yeni cicilerin çok güzel çok şirinler musmutlu günlerde kullanırsınız inş:nazar:

ooo giz cok guzellll bnm ıstedgm takımdı bu ama bnm aldgm yerde kalmamıstı bende aynı serıden kırmızı olan bı model aldm o d atektı bnm aldgm yerde ama bunun bardaklarıda varmıs bnmkının yok gule gule kullan cok seker ayrıca bnm bu topıkten nıe haberım yok kızım bende bu kız nereye kayboluo dıorum dıer topıklerde fınk atıomus bızım nısanlı guzel almım ayagmn altına:KK9:

ooo giz cok guzellll bnm ıstedgm takımdı bu ama bnm aldgm yerde kalmamıstı bende aynı serıden kırmızı olan bı model aldm o d atektı bnm aldgm yerde ama bunun bardaklarıda varmıs bnmkının yok gule gule kullan cok seker ayrıca bnm bu topıkten nıe haberım yok kızım bende bu kız nereye kayboluo dıorum dıer topıklerde fınk atıomus bızım nısanlı guzel almım ayagmn altına:KK9:

oyy nenam sen benim çeyiz dopikimi daha yenimi gördün kız, ay senin aldığın daha çok pembe çiçekli olanmı ben onuda çok istiyordum ama artık nişanlım pembe pembe die bakıverdi bende hep country rose istiyordum çok ciciler ama güle güle kullanalım

Bernardo'dan aldıkların çok şık gizcim özellikle alacağın bardak setine bayıldım yemek takımıyla çok uyumlu mutlu günlerde kullan inşallah. :KK16:

çok teşekkür ederim canım sağolasın

canım yeni cicilerin çok güzel çok şirinler musmutlu günlerde kullanırsınız inş:nazar:

canım sağolasın mutlu mutlu kullanalım

Harikalar canımmmm:KK16: Güle güle kullan :nazar:

canım çok teşekkür ederim

Giz harikasın en güzellerini toplamışsın bayıldım güle güle kullan :) Bende boschdan alıcam sen hangi modelleri alıcaksın karar verdin mi:44:

Giz harikasın en güzellerini toplamışsın bayıldım güle güle kullan :) Bende boschdan alıcam sen hangi modelleri alıcaksın karar verdin mi:44:

canım çok sağol beyaz eşyalara karar verdik yakın zamanda alacağım almadan önce açıklarım akşam bir bakayım ben not defterime en uygun ve kullanışlıları tercih ettik canım biz büyük ihtimal onları alacağız

canım çok sağol beyaz eşyalara karar verdik yakın zamanda alacağım almadan önce açıklarım akşam bir bakayım ben not defterime en uygun ve kullanışlıları tercih ettik canım biz büyük ihtimal onları alacağız

bende karar verdim hangi modelleri istediğime siyah alıcaktım griye döndüm bakalım nolucak :44: büyük ihtimalle aynı modelleri beğenmişizdir bulaşık makinesinde 3 sepetli olanı tercih et derim Almanya üretimli oluyo buzdolabında da ben alttan dondurucu olanı istedim birde çamaşır makinesi 8 kg lık olucak oraya gidincede fikrimin değişeceğini pek sanmıyorum ama yinede belli olmaz

bende karar verdim hangi modelleri istediğime siyah alıcaktım griye döndüm bakalım nolucak :44: büyük ihtimalle aynı modelleri beğenmişizdir bulaşık makinesinde 3 sepetli olanı tercih et derim Almanya üretimli oluyo buzdolabında da ben alttan dondurucu olanı istedim birde çamaşır makinesi 8 kg lık olucak oraya gidincede fikrimin değişeceğini pek sanmıyorum ama yinede belli olmaz

büyük ihtimal aynı modeller ben ekliyim gri istiyoruz bizde bayram gelmeden alacağız dur ekliyorum modelleri

çamaşıor makinesi 7 kg alıcam çünkü 4 kişilik ailemde bile annem 7 kg kullanıyor gayet tatmin ediyor 8 kg bana nedense gereksiz geliyor canım

şu anda fiyatların arttığını gözlemliyorum biz baktığımızda daha uygundu

biz bunları beğendik fazla uçmaya gerek yok diye düşündük:KK1::KK1::KK1:

mutfağımız belli bembeyaz acaba nasıl durur diye düşünüyorum gözümde gri ile beyaz mutfak cnalandırmaya çalışıyorum yeni yapıldı mutfağımız üstü beyaz altı krem renkli hattaha buraya banyo ve mutfağımın fotolaırnı ekliyimde bana yardımcı olun seçimlerde

Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - WAQ2041STR

Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost Kombi - KGN57P72NE

Ürünler - Bulaşık Makineleri - 60 cm genişliğinde - SMS53L08TR

Ürünler - Pişirme Grubu - Fırınlar - HBN331E2T

Ürünler - Pişirme Grubu - Ocaklar - NGU4155DT

büyük ihtimal aynı modeller ben ekliyim gri istiyoruz bizde bayram gelmeden alacağız dur ekliyorum modelleri

çamaşıor makinesi 7 kg alıcam çünkü 4 kişilik ailemde bile annem 7 kg kullanıyor gayet tatmin ediyor 8 kg bana nedense gereksiz geliyor canım

şu anda fiyatların arttığını gözlemliyorum biz baktığımızda daha uygundu

biz bunları beğendik fazla uçmaya gerek yok diye düşündük:KK1::KK1::KK1:

mutfağımız belli bembeyaz acaba nasıl durur diye düşünüyorum gözümde gri ile beyaz mutfak cnalandırmaya çalışıyorum yeni yapıldı mutfağımız üstü beyaz altı krem renkli hattaha buraya banyo ve mutfağımın fotolaırnı ekliyimde bana yardımcı olun seçimlerde

Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - WAQ2041STR

Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost Kombi - KGN57P72NE

Ürünler - Bulaşık Makineleri - 60 cm genişliğinde - SMS53L08TR

Ürünler - Pişirme Grubu - Fırınlar - HBN331E2T

Ürünler - Pişirme Grubu - Ocaklar - NGU4155DT
Giz çok güzeller cnm ama beyaz mı alsan acaba :26:

canım buzdolabı aynı çamaşır makinesi bunun bir kg fazlası ön görseli biraz farklı aynı yani sonuçta :) bulaşık makinesi yine 1 üst modeli aslında bende senin gibi alıcaktım ama sırf 3. sepeti yok diye 6 programlı almaya karar verdim :) arçeliğe baktım 400 500 daha fazla ödemem gerekiyordu dedim bosch istiyorum zaten uzatmaya gerek yok bosch olsun :) ama 7 8 kg olarak kafam karıştı aslında fazla fiyat farkıda yok ama bakalım oraya gidince değişebilir fikrim belli olmaz yani hiç

:KK31:
canım buzdolabı aynı çamaşır makinesi bunun bir kg fazlası ön görseli biraz farklı aynı yani sonuçta :) bulaşık makinesi yine 1 üst modeli aslında bende senin gibi alıcaktım ama sırf 3. sepeti yok diye 6 programlı almaya karar verdim :) arçeliğe baktım 400 500 daha fazla ödemem gerekiyordu dedim bosch istiyorum zaten uzatmaya gerek yok bosch olsun :) ama 7 8 kg olarak kafam karıştı aslında fazla fiyat farkıda yok ama bakalım oraya gidince değişebilir fikrim belli olmaz yani hiç

Canım öncelikle bulaşık makinesi bununnüst modelide olabilir bir fiyat farkı yok aslında ben modeli karıştırdım benimkide 3 çekmeceli olucak çünkü sitesinden direk baktım canım

Çamaşır makinesinde ise tambur hacmi 7 kg nin 8 kg sinden fazla sanırım 63 litre kapasite tambur hacmi varken seninki 57 litre herhalde eve gidince bakıcam

Forum donanım. Haberde okudum benim dediğim makine çoktavsiye ediliyor canım çok iyi araştır eve gidince link atacağım şu anda yoldayımda

yeni cupcake tuzluk ve biberliğim ve twigy ev babetlerim ben bunları geçen hafta aldım bugün geldiler ve şu anda twigy markafonide kampanyada
$twýgy 2.JPG $cupcake.jpg

Son düzenleme:
çok güzel herseyin canım. Allah hep ağıztadıyla kullanmayı nasip etsin. çok çok mutluluklar diliyorum.

hızımı alamadım aşkla ikimiz için ikramlı 2 kişilik kalp kahve bardağı ve havan bambu setimizi markafoniden alıverdim

$bambu.JPG $kahve keyfi.JPG

X