Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo giz cok guzellll bnm ıstedgm takımdı bu ama bnm aldgm yerde kalmamıstı bende aynı serıden kırmızı olan bı model aldm o d atektı bnm aldgm yerde ama bunun bardaklarıda varmıs bnmkının yok gule gule kullan cok seker ayrıca bnm bu topıkten nıe haberım yok kızım bende bu kız nereye kayboluo dıorum dıer topıklerde fınk atıomus bızım nısanlı guzel almım ayagmn altına
Bernardo'dan aldıkların çok şık gizcim özellikle alacağın bardak setine bayıldım yemek takımıyla çok uyumlu mutlu günlerde kullan inşallah.
canım yeni cicilerin çok güzel çok şirinler musmutlu günlerde kullanırsınız inş
Harikalar canımmmm Güle güle kullan
Giz harikasın en güzellerini toplamışsın bayıldım güle güle kullan :) Bende boschdan alıcam sen hangi modelleri alıcaksın karar verdin mi:44:
canım çok sağol beyaz eşyalara karar verdik yakın zamanda alacağım almadan önce açıklarım akşam bir bakayım ben not defterime en uygun ve kullanışlıları tercih ettik canım biz büyük ihtimal onları alacağız
bende karar verdim hangi modelleri istediğime siyah alıcaktım griye döndüm bakalım nolucak :44: büyük ihtimalle aynı modelleri beğenmişizdir bulaşık makinesinde 3 sepetli olanı tercih et derim Almanya üretimli oluyo buzdolabında da ben alttan dondurucu olanı istedim birde çamaşır makinesi 8 kg lık olucak oraya gidincede fikrimin değişeceğini pek sanmıyorum ama yinede belli olmaz
Giz çok güzeller cnm ama beyaz mı alsan acaba :26:büyük ihtimal aynı modeller ben ekliyim gri istiyoruz bizde bayram gelmeden alacağız dur ekliyorum modelleri
çamaşıor makinesi 7 kg alıcam çünkü 4 kişilik ailemde bile annem 7 kg kullanıyor gayet tatmin ediyor 8 kg bana nedense gereksiz geliyor canım
şu anda fiyatların arttığını gözlemliyorum biz baktığımızda daha uygundu
biz bunları beğendik fazla uçmaya gerek yok diye düşündük
mutfağımız belli bembeyaz acaba nasıl durur diye düşünüyorum gözümde gri ile beyaz mutfak cnalandırmaya çalışıyorum yeni yapıldı mutfağımız üstü beyaz altı krem renkli hattaha buraya banyo ve mutfağımın fotolaırnı ekliyimde bana yardımcı olun seçimlerde
Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - WAQ2041STR
Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost Kombi - KGN57P72NE
Ürünler - Bulaşık Makineleri - 60 cm genişliğinde - SMS53L08TR
Ürünler - Pişirme Grubu - Fırınlar - HBN331E2T
Ürünler - Pişirme Grubu - Ocaklar - NGU4155DT
canım buzdolabı aynı çamaşır makinesi bunun bir kg fazlası ön görseli biraz farklı aynı yani sonuçta :) bulaşık makinesi yine 1 üst modeli aslında bende senin gibi alıcaktım ama sırf 3. sepeti yok diye 6 programlı almaya karar verdim :) arçeliğe baktım 400 500 daha fazla ödemem gerekiyordu dedim bosch istiyorum zaten uzatmaya gerek yok bosch olsun :) ama 7 8 kg olarak kafam karıştı aslında fazla fiyat farkıda yok ama bakalım oraya gidince değişebilir fikrim belli olmaz yani hiç
Giz çok güzeller cnm ama beyaz mı alsan acaba :26:
çok güzel herseyin canım. Allah hep ağıztadıyla kullanmayı nasip etsin. çok çok mutluluklar diliyorum.
Güle güle kullan bebişim , çok güzeller