gizin çeyizine aldıkları

gözdecim saol şafak azalımış depük gecenizde depicem sizi yediniz bitrdiniz helal olsun sizlere

sağol bitaneem teşekkür ederiiiiiiiiiiiz inşallah yarın sağ salim yanımda olucak askerim çalışıyorum da ben zor oluyor girmek kk ya artık e askerimlede olucam 5 gün , balayı yapcaz artık

çoktandır çeyiz almıyordum bugün şeytanın bacağını kırdım aşkım masa örtüsü hediye etti englısh homeden 2 tanesinin görüntüsünü buldum diğeri çok güzel ama siteden resim göremedim fotolayıp ekleyeceğim

tea time runner ve masa örtüsü 150 x220

bohçada bana gelen bornoz takımı taç simple onuda koyuyorum topikime

nehir can canan sürekli alıp eşe dosta hediye ediyordum en son çeyizimde kalmadı ve an itibariyle aldım

Eki Görüntüle 756184

markafoniden cupcakeli servislikler ve termos aldım termos çok hoşuma gitti rengi özellikle ilerde ihtiyaç olabilir diye düşündüm

bide arkadaşımada hediye bugün bunu aldım trendyoldan cupcakeli şeyleri oda çok seviyor çok para harcadım ben bugün ama olsun nişandan sonra ilk alışverişim oldu uzun aradan sonra burdayım

ben de tea time masa örtüsü alsam mı almasam mı diye çok kararsızım :) Aldıkların hepsi zevkli seçimler. :) Bu arada arkadaşın da çok şanslıymış ^^
hayırlısı olsun nişanın da. :) Allah tamamına erdirsin.

çok hoşuma gitti.nerden buldun böyle güzel şeyleri.gerçekten bir evleneyim.bende böyle güzel şeyler bulurum.

canım yeni cicilerin çok şeker bende masa örtüsü aldım ama ben alırken seninkilerden kalmamıştı yemişler resmen güle güle aşkla kullan

canım yeni cicilerin çok şeker bende masa örtüsü aldım ama ben alırken seninkilerden kalmamıştı yemişler resmen güle güle aşkla kullan

canım çok çok teşekkür ederim evet malesef yemişler bitmiş hiç kalmamıştı vallla güle güle kullanalım

çok hoşuma gitti.nerden buldun böyle güzel şeyleri.gerçekten bir evleneyim.bende böyle güzel şeyler bulurum.

canım yoğun araştırmalar sonucu buldum valla bide sıkılmıyorum yeni bişey çıkınca bile onları alasım gelmiyor çok seviyorum çeyizlerimi darısı başına

ben çok sevdim tea time yi bide ramo modeli vardo onu alduk oda çok güzeldi :)))))))))çok sağolaısn canım

emglısh home serisini çok beğendim ve 12 kişilik servisliğini ayrıca 3 kupasını almak istedim çok kalabalık misafir grupları gelebilir evime o yüzden dayanamadım kargoda bedava iken aldım

bide masa örtülerine taktım nedense tea time seriyi nişanmlım hediye almıştı çok masa örtüm oldu çeyizimde ama dün dayanamadım sitesinde olmayan ramo modelini aldım mağzadan runner vemasa örtüsü

bugünde alessa modelinin sitesinde runner ve peçetesi varmış aldım masa örtüsünüde artık haftaiçi mağaza mağaza dolaşırım bulamazsamda sorun yok pembiş masa örtülerim var idi onların üstünde çok harika duracaktır

yalnız bu ay bu kadar babamın kartını bombalamam yetti borclarını ödesin ki beyaz eşyalarım alınsın artık bu ara dahada çeyiz almam

işte aldığım ciciler

12 adet servis tabağı

3 adet kupa

1 adet alessa 50x150 runner

12 adet peçete

Eki Görüntüle 761136 Eki Görüntüle 761137

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…