- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
an itibaiyle aldım çok kaliteli bir marka inşallah internetten aldığıma pişman olmama dahada netten elektirkli ürün almıcam alacağım ürünlerin hepsini boyner ykm gibi yerlerden ailemle gidip alıcam onlar artık büyük parçalar :)
Çok iyi yaptın canım narenciye sıkacagında çok güzel ikisinide güle güle kullanHiç internetten alışveriş yapmadım ama herkes alıyor sorun çıkmaz canım tabi en iyisi görerek almak
çeyizimde herşeyimi paylaştım çok yakın zamanda söz ve nişan bir arada olacak yüüzklerimizi aldık belki fikir olur beyaz altın alıcaktık komple ama son dakika aşkım beyaz ve pembe dedikleri rose die geçiyormuş o modeli beğendi ve bende farklı buldum aldıkEki Görüntüle 709883
Harikaymış gerçekten giz mutluluklar dilerimm :))
Giz canım Allah tamamına erdirir inşallah..
Yüzükleriniz çok hoş
Canımm arkadaşımmm gizimmmmm bunlar ne güzel yüzüklerdir böyleee bayıldımm isimleriniz nasıl da yakışmış içine öylee çok duygulandımm çokk
Sen öyle güzel bi insansın ki bana öyle çok yardımın dokundu ki şimdi sanki çok yakınımdan biri nişanlanıcakmış gibi hissediyorum.Çok mutlu ol gizimm sevdiğinlee çok ama çokk mutlu ol
canım mutluluklar dilerim yüzükleriniz çok tatlıymış zaman ne kadar da çabuk geçmiş diyorum sizleri gördükçe
çeyizimde herşeyimi paylaştım çok yakın zamanda söz ve nişan bir arada olacak yüüzklerimizi aldık belki fikir olur beyaz altın alıcaktık komple ama son dakika aşkım beyaz ve pembe dedikleri rose die geçiyormuş o modeli beğendi ve bende farklı buldum aldıkEki Görüntüle 709883
zehram cnaım çok saol
gülin minik kelebek sende çok saf temiz iyi niyetli bir insansın çok saolasın canım benim varlığını hissedebildiğim birisin benim için teşekkürler
günnur canım çok saol çok heyecanlı telaşlar bunlar allah banada nasip ettti
inanmıyorumm gizzbunlarr çok hoşş nişan ne zaman canım tarih belli mi?
Allah bir ömür mutlu etsin sizi kuzumm
hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin:):) yüzükleriniz de güzelmiş iyi günlerde takın inşallah..
Canım benimmm hazırlığının her aşamasında tüm kalbimle yanında olucam varlığımı hep hissediceksin
Az kaldı sıra bize de gelicek kısmetse o zaman tüm detaylarla başını yicem inşallah
Hepsi birbirinden güzel.
İyi günlerde kullan hepsini :)
güle güle aşkla huzurla mutlulukla kullanın
isimlerinizde çok güzel durmuş
bu arada hayırlı kandiller. banada dua edermisin
çok az kalmışş kuzummhızlı gelişmeler olmuş sizde de
bi ömür aşkla kalın canım benimm