Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 aydır güncellleme yapmıyomuşum çeyizme hemen yapıyorm
Eki Görüntüle 625413 Eki Görüntüle 625414 Eki Görüntüle 625415 Eki Görüntüle 625416 Eki Görüntüle 625417 Eki Görüntüle 625418 Eki Görüntüle 625419 Eki Görüntüle 625420 Eki Görüntüle 625421 Eki Görüntüle 625422 Eki Görüntüle 625423 Eki Görüntüle 625424 Eki Görüntüle 625425
hepsi çok güzel canım :))
Popcorn kaseleri harika, nerden aldın? yeni mi aldın acaba , bende alsam diyorum :)
canım ben eskiden kargosuz almıştım ama nasıl oldğnu unuttum kodmu ne vardı vallla aldım hediye evrecem görümceciğime birkaç bişi daha alırım
Giizzzzzzzzzzzz aldım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mükemmel bir takım bşka alternatife gerek yok bence :) Yeni aldıklarınıda güle güle kullankütahya porselende MİTTERTEİCH marka porselenler satılıyordu çokta uygundu almadığıma pişman oldum bu haftasonu silvia sateni alacağım 6 kişilik nasıl kızlarrrr açelya istiyordum belki oda olabilir
Eki Görüntüle 626314 Eki Görüntüle 626315
kütahya porselende MİTTERTEİCH marka porselenler satılıyordu çokta uygundu almadığıma pişman oldum bu haftasonu silvia sateni alacağım 6 kişilik nasıl kızlarrrr açelya istiyordum belki oda olabilir
Eki Görüntüle 626314 Eki Görüntüle 626315
Mükemmel bir takım bşka alternatife gerek yok bence :) Yeni aldıklarınıda güle güle kullan
çok şık bence canım bununla ne güzel sofralar kurarsın fiyatı ne kadar bu arada
loadedguncum sağolasın canım günlük takım budur diyorum bide barnardodan laıp kahvaltı parçaları felan alırım o yani :)))))))) beyaz hep asildir
ayşegülcüm 75 tl 100 tl arasındaydı fiyatı 6 kişilik indirim vardı viaport outlette gördüm kütahya porselende satılıyormuş yani çorbalığa felan gerek yok bu 6 kişi kahvaltıda bile kullanır yine bernardodan bir takım alıcam günlük yemek takımı onunda kahvaltı parçalaırnı alıcam çünkü renk renk olanları önermiyorlarrr ((((
fiyatı çok uygunmuş viaport da bize yakın değil ya biraz paralanayım bende yazın giderim bi ara artık:)) bencede günlüğe o kadar çok parça almaya gerek yok bende bi kaç ay önce aldım aynı model değilde buna benziyor 6 kişilik günlük 30 parça 60 tl ye geldi birde bir altı kişilik daha alıcam ama onu daha renkli bir takım almayı düşünüyorum. renkli niye önermiyorlar bu arada
çeyizeeee devam cupcake havlular, kalpli çerçeve, cupcake sarımsak saklama kesesi vee çok isteidğim standlı kurabiyeliğim ki bunun pastalığındanda alıcam standlııı
bu aldıklaırm gereklimi gereksizmi içinden çıkamıyorum ama alıyorumda alıyorum
Eki Görüntüle 631549 Eki Görüntüle 631550 Eki Görüntüle 631551 Eki Görüntüle 631552
canım yeni çeyizlerin gene her zamanki gibi çok güzel o stantlardan bende istiyorum ama bakalım ne zaman alıcam:) güle güle aşkla kullan
Canım son aldıklarına bayıldım, güzel günlerde kullan inşallah
Standını ve cupcake havlularını nerden aldığını sorabilir miyim canım :26:
cupcake havlulaırm relax mode canım internet mağazasından kek standımda paşabahçeee beğenin için sağol canım