markafoni bana 10 tl kupon vermişte haberim yokmuş taa 12 martta son günüde yarınmış hemen gördüm ve çoktandır gözümün olduğu şeleride aldım benden mutlusu yok
kızlar herkes hesaplarını kontrol etsinnnn
bu ciciler bugünden
Eki Görüntüle 367580 Eki Görüntüle 367581
Chiccy Déco Life kampanyasından aldım anahtarlığı canım şu anda var kap hemen
markafoni bana 10 tl kupon vermişte haberim yokmuş taa 12 martta son günüde yarınmış hemen gördüm ve çoktandır gözümün olduğu şeleride aldım benden mutlusu yok
kızlar herkes hesaplarını kontrol etsinnnn
bu ciciler bugünden
Eki Görüntüle 367580 Eki Görüntüle 367581
pelommm canım sağolasun bende sabah annemle baktım battaniye beğendik mürdüm bide havlu bunları alcam herhaldee
Eki Görüntüle 368072 Eki Görüntüle 368073
kızlar bide yardım edin bana nilom siz hepinizin aldığı minimali beğendi annem kareli olanı bende 2 adet arasında kaldı mdekarasyon.com dan çekimle alcam belki
Eki Görüntüle 368074 Eki Görüntüle 368075
Battaniyekolikk oldum gizommmm:)
hep aynı ve benzer seyleri beğeniorz ya bu aradaa:))
canım ben 2. nevresim diorummm
pelom bence biz burda paylaşmadan aynı anda ne beğenceğimizi anlıyoruz canım
kızlar sizi seviyorum duygucum annem 1 ve kardeşim 1 dio bayıldılar ayyy bende onu istiyorum ama morlu bişiyim yok ikisinimi alsammı ki bilemedim :)))))bu arada sana baskı yapıyorum aç şu topikiniiiiii:)
pelommmmmmmm bende 2 alcam herhalde bu aylık limitlermi zorlayıp dahada almam bişi
bugünkü cicilerimde almış bulunuyorm madam cocco çift kişilik trendyoldan yine kuponum varimiş çok ucuza geldi saygılar trendyol
ilk pikemide almış bulunuyorum an itibariyle 2 adet beğendiğim battaniye ve 2 adette pikem kalmış bulunuyor :)))) alacağım
Eki Görüntüle 368165 Eki Görüntüle 368166 Eki Görüntüle 368167
bugünkü cicilerimde almış bulunuyorm madam cocco çift kişilik trendyoldan yine kuponum varimiş çok ucuza geldi saygılar trendyol
ilk pikemide almış bulunuyorum an itibariyle 2 adet beğendiğim battaniye ve 2 adette pikem kalmış bulunuyor :)))) alacağım
Eki Görüntüle 368165 Eki Görüntüle 368166 Eki Görüntüle 368167