gizin çeyizine aldıkları

markafoni bana 10 tl kupon vermişte haberim yokmuş taa 12 martta son günüde yarınmış hemen gördüm ve çoktandır gözümün olduğu şeleride aldım benden mutlusu yok

kızlar herkes hesaplarını kontrol etsinnnn

bu ciciler bugünden
Eki Görüntüle 367580

Chiccy Déco Life kampanyasından aldım anahtarlığı canım şu anda var kap hemen

topiğin hayırlı olsun....çok zevklisin ...çok cici şeylerin var...

1.ilk resimdeki kalpli özdilek çirt kişilik nevresim takımını kaça aldın?

2.salep vs şekillendiricisi aparatını 2 lüydu nerden kaça aldın?

3. indirim çeki veren sitelerin adreslerini veriri misin?

limango kaç gündür bana 7 tl kids ürünlerinde, 10 tl limango ürünlerinde 1 saatlik çek veriyo alacak bişey bulamıyorum....kargo bedava ürünse çeki kullanınca kargo ucretı eklıyo 7 tl bende almadan çıkıyorum....

...............................

testt testt testtt

Eklentiler

• $1.jpg
    224,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $5.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Gizmmmm günaydınnn:)
bugün trendyol tamm bizlikk hem madame coco hemm tepe home yıkılırrr diormmmm

pelommm canım sağolasun bende sabah annemle baktım battaniye beğendik mürdüm bide havlu bunları alcam herhaldee

kızlar bide yardım edin bana nilom siz hepinizin aldığı minimali beğendi annem kareli olanı bende 2 adet arasında kaldı mdekarasyon.com dan çekimle alcam belki

Eki Görüntüle 368074 Eki Görüntüle 368075

Battaniyekolikk oldum gizommmm:)
hep aynı ve benzer seyleri beğeniorz ya bu aradaa:))

canım ben 2. nevresim diorummm

Battaniyekolikk oldum gizommmm:)
hep aynı ve benzer seyleri beğeniorz ya bu aradaa:))

canım ben 2. nevresim diorummm

Canım 2. nevresimde çok güzel bence.Diğer nevresime erkek arkadasım ve kız kardesım bayılmıslardı.O yüzden onu aldım ben.İkisi de güzel.Karar senin :)

pelom bence biz burda paylaşmadan aynı anda ne beğenceğimizi anlıyoruz canım

kızlar sizi seviyorum duygucum annem 1 ve kardeşim 1 dio bayıldılar ayyy bende onu istiyorum ama morlu bişiyim yok ikisinimi alsammı ki bilemedim :)))))bu arada sana baskı yapıyorum aç şu topikiniiiiii:)

pelommmmmmmm bende 2 alcam herhalde bu aylık limitlermi zorlayıp dahada almam bişi

Canım ben 2 yi de çok begeniyordum emin ol.Senin tarzına iki daha çok uyuyor onu al bence.Ben minimalden kesin 1 tane daha alırım desenler bana hitap ediyor.Söz canım açacagım bende topik ama bir şeyim yok pek.Artık siz acıyıp alırsınız bana

bugünkü cicilerimde almış bulunuyorm madam cocco çift kişilik trendyoldan yine kuponum varimiş çok ucuza geldi saygılar trendyol

ilk pikemide almış bulunuyorum an itibariyle 2 adet beğendiğim battaniye ve 2 adette pikem kalmış bulunuyor :)))) alacağım

Eki Görüntüle 368165 Eki Görüntüle 368166

Gizoşmmmm süpersnn sennn harikasınn yaaaaaaaaaaaaa
İşteee hepsi beğendiklerimmm.. minimall pikenn, madame battaniyenn ve cici nevresiminnnn:)))
güleee gülleeee kullannnn giz'mmmmmmmm

duygum yanar döner oldum ayyy varya sonunda alabildim bişiler gerçi bu ay çok kullanabilceğim şelerimi aldım bakalım hastayım ama alışverişten geri kalmıyorum

pelommm balım sağolasun bugün ikimizde aldık bakalım ay sonu gelcekmi :)

kızlar phota scapede düzelneyebilmişmiyim uff beceremiyorum çerçeve yapıyorum üçlü beceriyormuyum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…