Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arım balım peteğimm gizoşumm çok güzellerrrr güle güle kullan sonunda almışsınnn
Gizcim senin aldıgın pijama takımının markası neydi?
canım işler çok yoğundu bakamadım ben memnunum normaldede kullandığım bir markadır
giz almışsın english home yatak örtüsünü süpersin valla hayırlı olsun canım çeyizimin en güzel en sevdiğim parçaları english home aldıkça alasım geliyor sizler alınca bile mutlu oluyorum
gizim topine yazdm cvp da vermedn kaynadm arada((
bua rada bana limango çeki lnkini atsana kuzu ya evde deilm kendime bi cici beğednm onu alıcam
sen bana bunları yazarken bende senin topikine yazıyormuşum allla allla hemen geçmişe gidiyorum nasıl kaynadın yaaaa
aaaa gittim geldimmm aldıklarımı seversin tabe sana kek yapcam yok çay kaşıkları indirimde değil ama ben aşık oldum alcam vallla heee arkadaşmda alcam çaya bayılır ömür boyu hatırlasın beni die :))))))
nerdesin sen halanamı gittin
ama ama limango linki çalışmıyo bizde dün onu çalıştırmaya çalıştık olmadı kiii niloooo
küçük gize msj attm ondan bi mail adresi aldm giz son kalan 2 mailmdi sanırm..kullandm birini artk yeni çeklerimiz olmucak mı yaneeeee:26:
bugün aldığım cicilerim kalpppp kalppp kalpppppp
bu ara herşeyimi peşin alıyorum ay sonu param kalmıcak karta yüklenmiyorum hayde bakalım
Eki Görüntüle 361844 Eki Görüntüle 361845
canım çok saol daha güzelleri senin olsun
şimdik sorularım olcak yakaladım seni hisarı bile biri dahya
ben yol bilmem valla bakırköyün neresinde canım birde öyle oluyormu set sonuçta bu düdüklüyü çıkarınca çek veriyorlarmı istisna bir durummu heryer yaparmı, benim düdüklüm yok aslında tefalden almayı düşünüyorum annem fazla olsun 2 tane bişi olmaz dio ama gerek yok düdüklüyüde alırsam anneme veririm diyordum 330 tl çek çok iyimiş tearend çaydanlık alırım yahuuuuu o kadar ucuza nasıl aldın 1400 nasıl indi fabrika satış diemi