gizin çeyizine aldıkları

valla tam piyasasını bilmiorm ama biz pazarda en dandiklerini sordk cnm annemle 20-25 dediler valla:)

yarn gelir büyük ihtimal tavam mrk ediorm bende

valla tam piyasasını bilmiorm ama biz pazarda en dandiklerini sordk cnm annemle 20-25 dediler valla:)

yarn gelir büyük ihtimal tavam mrk ediorm bende

canım tavan geldiğinde söle emi çizik felan varmı diye merak ediyorum çünkü

bende 2 adet kupon alabilirim heran

kütahya porselenden açelya serisini alcam ben onu taaa haziran ayından beri istiyorum almazsam çatlarım dediğim şelerden mart maaşımı alayım kart borcumu ödeyip almayı düşünüyorum bide şu korkmazlarıda şimdi almak çok istiyorum inanki çok güzel ve kaliteliler

bıçakları çelik mesela iz bırakmadı sağları iyikide almışım diyorum canım günlük tencerelerimide alcam korkmazdan

korkmazn hangimodelini alıosn cnm günlk olarak...3lü minikler var onlardn mı?

Shadow yada dora arkadaşlarımda o ikisini çok beğendiler annemlerde inşallah görüp dokunurda öyle alırım bide açelyayı alsam benden mutlusu olmaz artık tencere tava alasım geliyor nilim

eski kırkbeşlikleri dinliyorum nilim bayılıyorum o şarkılara nilüfer başıma gelenler fonda çalıyor ben yarın ne yapacağımı düşünüyorum cumartesi nasıl gidicem sevdiceğin yanına die fırtına olcakmış adadan çıkamazsam yüzerim ne ederim ben yarın karşıdamı kalsam şans zorlayıp offf bilmiyorum ağlarım ama o gün ağlarım zaten karnım ağrıyor hastayım 2 gündür bugün eve geldim bide sabah uyurgezerlik yaptım görüştüğümüzde anlatırım canım

ayy çok hoşsun gizzz:))
valla uyarıolar çıkmayn die allahtan tatilm..bnde bakıym bakalm senin su açelya nasıl bişimiş mrk ettm..sen uyumuomusun cnm yan iş yokmu

ayy çok hoşsun gizzz:))
valla uyarıolar çıkmayn die allahtan tatilm..bnde bakıym bakalm senin su açelya nasıl bişimiş mrk ettm..sen uyumuomusun cnm yan iş yokmu

bunu almak istiyorum günlük için bide bernardodakini nilim şimdi sevdicekte aynı soruyu sordu varda belki kar yağar fırtına kopar ben gidemem felan bir rahatım o yüzden yoksa rüyalar alemine dalışa geçicem birazdan pijilerleyim

tam da senin tarzınmıs gizim benm diğer gnlkler bunun daha modern hali sanırm sen yine eski modellere kaymıssın bakıorm:)
böle seyler görünce direk sen geliosn aklıma ne hikmetse
bncede uyumalısın gizim valla baya yol çekiosn allah kolaylık versn kuzum

niloşum araf gibi ya sıkışıp kalmışım modern tarzda severim bu modellerdede severim evim ortaya karışık olcak dinledğim müzik bile eskiler hep yabancıda türkçede eski

evet bunu çok beğendim nilim iş yerinden arkadaşımla haziranda beğenmiştik o aldı çok şirinler sade herşekilde kullanılır bide bir blogda rastladım kadın sunumlar yapıyordu aslında herbirşeyle uyumlu olur, hımm evet seninki daha modern sanırsam aqualityinde çeyizinde var hattaha 4 5 çeyizde gördüm kalın porselen ama olsun o benim olsun niliiiiiiiiii

giz kaçar öperim yanaklarından canım benim

Güle güle kullanın çok güzel hepsi
Bisey sormak istiyorum mudodan aldığınız buz torbasını netten mı sipariş verdiniz ben göremedim çünkü

Güle güle kullanın çok güzel hepsi
Bisey sormak istiyorum mudodan aldığınız buz torbasını netten mı sipariş verdiniz ben göremedim çünkü

Canım saol

Aslına bakarsan bende ilk gittigmde görememstm sonra banyo standının orada hasır bir sepette duruyordu ama nettende sipariş verebilrsn canım mudo güvenilir bir marka ve site

sarev nevresim takımım gelmiş çok mutluyum akşam koşarak eve gideceğim umarım birşey yoktur sağ salim gelmiştir inşallah

sarev nevresim takımım gelmiş çok mutluyum akşam koşarak eve gideceğim umarım birşey yoktur sağ salim gelmiştir inşallah

Canım bugün sabah benimde geldi şöyle bir açıp baktım ama bir şeyi yok gibiydi merak etme çok güzel paketlenmiş geliyor.

Canım bugün sabah benimde geldi şöyle bir açıp baktım ama bir şeyi yok gibiydi merak etme çok güzel paketlenmiş geliyor.

o zaman koşa koşa eve gideceğim merak ediyorum vallla

bişi dicem canım korkmazın seramiklerini alcam bide şu kalpli tavayı alayımmı acaba 9 tl ye düşmüş

o zaman koşa koşa eve gideceğim merak ediyorum vallla

bişi dicem canım korkmazın seramiklerini alcam bide şu kalpli tavayı alayımmı acaba 9 tl ye düşmüş

Canım ben casa si marka olanını almıstım evimisterden geldi ve annem kullandı(ona da almıstım) , hoşumuza gitti.Sende al gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…