valla tam piyasasını bilmiorm ama biz pazarda en dandiklerini sordk cnm annemle 20-25 dediler valla:)şimcik bişi düşündüm anne baba abla abi yengesi ve babanesi bunlara bohça hazırlamak çok isterim minik minik şeler koyarak bide küçük gizem var bebek abisinin kızı onada süslü içinde seveceği şeyler çok hazırlamak istiyorum bu bohçalarıda beğendim 7 adet alabilirimailedeki önemli kişilere yapcam annem beni öldürmez herhalde
babanesinede seccade eşarp vb şeler koyarım seccadeyi annemler hallederde bohçalar uyguna gelirken alsammı bunun piyasasını biliyonmu nilimmm
valla tam piyasasını bilmiorm ama biz pazarda en dandiklerini sordk cnm annemle 20-25 dediler valla:)
yarn gelir büyük ihtimal tavam mrk ediorm bende
korkmazn hangimodelini alıosn cnm günlk olarak...3lü minikler var onlardn mı?
ayy çok hoşsun gizzz:))
valla uyarıolar çıkmayn die allahtan tatilm..bnde bakıym bakalm senin su açelya nasıl bişimiş mrk ettm..sen uyumuomusun cnm yan iş yokmu
tam da senin tarzınmıs gizim benm diğer gnlkler bunun daha modern hali sanırm sen yine eski modellere kaymıssın bakıorm:)
böle seyler görünce direk sen geliosn aklıma ne hikmetse
bncede uyumalısın gizim valla baya yol çekiosn allah kolaylık versn kuzum
Güle güle kullanın çok güzel hepsi
Bisey sormak istiyorum mudodan aldığınız buz torbasını netten mı sipariş verdiniz ben göremedim çünkü
sarev nevresim takımım gelmiş çok mutluyum akşam koşarak eve gideceğim umarım birşey yoktur sağ salim gelmiştir inşallah
Canım bugün sabah benimde geldi şöyle bir açıp baktım ama bir şeyi yok gibiydi merak etme çok güzel paketlenmiş geliyor.
o zaman koşa koşa eve gideceğim merak ediyorum vallla
bişi dicem canım korkmazın seramiklerini alcam bide şu kalpli tavayı alayımmı acaba 9 tl ye düşmüş
kucak tepsimide kuponlarımla aldım çok mutluyum şimdi sıra havlularda
bu çok güzelll ne kadara ve nerden aldın desemm :)
bu arada güzel günlerde kullanmanı dilerim aldıklarınııı
bugün aldım limango cats by luano kampanyasıyla 24 tl idi benim indirim çekim vardı ucuza mal ettim canım