- 22 Ocak 2014
- 2.343
- 248
- 173
- 29
- Konu Sahibi MissGamzeli
- #1.161
Hımm anladım canımm seninkileride ggörmek istiyorumm mümkünse :)
gösteririm bende bebek pembesiyle bebek mavisi renginden yaptım çok şeker oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm anladım canımm seninkileride ggörmek istiyorumm mümkünse :)
kızım benm doğum yerim orası senin mıntıkan nasıl oluyor
sen hangi bölümü okuyordun :26::26:
sözelden anlıyorum diye o bölümü hedefledim sayısalım hiç yok
lisedeee başladıı
türkçe öğretmenliğine hazırlanıyorum ben inşallah 3. senede olacakk
ilk sene ve ikinci sene çalışmadan sınavlara girdim ama pişman oldum 3. sene hazırlanıp girecemm
gösteririm bende bebek pembesiyle bebek mavisi renginden yaptım çok şeker oldu
kimin burada yaşadığı önemli
ben 2yıl bilgisayar okudum. şuan açıköğretim 4.sınıftayım işletme.
seneyede DGS yni dikey geçişle pc mühendisliğini düşünüyorum
olsun canım hayırlısı kazanırsın inş çalışınca elden kaçmaz bişey..
önce okulunu kazan bitir evlilik illa ki olur
kimin burada yaşadığı önemli
Cok guzel bunlar. Boyle el isleri ile ugrasmak guzel oluyor
Ben de dekopaj yapiyorum
ben normalde bunların hazırnı alacaktım internetten baktım çok pahalı tepsisiyle biraz araştırma yaptım ve kendim yapabilirim dedim ve oldu
Peki puruzsuz boyayabiliyor musun?
Bak benim dekopaj sabunlarima
2 hafta sonra ben de orada yaşamaya başlayacagım ve bu durumdan hiç memnun degilim asmu
bende lisede bilgisayar okudum ordan mezun oldum direk geçiş hakkım var aslında okuyup bende dgs ile mühendisliğe geçebilirim ama sayısalım yok işte hiç anlamam açıktan da adalet okuyordum ilk dönem bitti ikinci dönem kayıt yenilemedim onuda yenilicem
zaten erken yaşta evliliğe karşıyım ben geleceğimi sağlama almadan olmaz kendi ayaklarımın üzerinde durmalıyım
mmm güzelmişş nasıl oluyorr bunlar :26:
ben 2 kat boya sürdüm ilk denememde onda bile puruzsuz oldu ama aslında 3 4 kat sürülüyor daha güzel oluyor
bende memnun değilim hani ya orada yaşa. iyi bir işte iyi bir gelirle. yada burada yaşa..
hani bir şekilde yoluna bakıp, çizgini çizmen gerekiyor..
hakkında hayırlısı.. abla tavsiyesi sana yaşın küçükken fırsatlarını tepke.. kendi ayakların üstünde durmak için mücadele et
Huhhuuuu ben geldim kimse yokmuuuuuuu
Hm anladim kendi yaptiklarini da paylas gorelim :)
Dekopaj tutkalı diye bir şey var desenli pecetelerden desenler kesip tutkalla sabuna yapistiriyorsun
Sonra fiyonk filan susluyorun
bende memnun değilim hani ya orada yaşa. iyi bir işte iyi bir gelirle. yada burada yaşa..
hani bir şekilde yoluna bakıp, çizgini çizmen gerekiyor..
bende öyle düşünüyorum abla hatta işten çıkmayı düşündüm bugün ama hem çalışıp hem de ders çalışabilirim diye düşünüyorum
hoş geldinnnn
bende öyle düşünüyorum abla hatta işten çıkmayı düşündüm bugün ama hem çalışıp hem de ders çalışabilirim diye düşünüyorum
hoş geldinnnn