- 22 Ocak 2014
- 2.343
- 248
- 173
- 29
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #1.101
İnşallah becerebilirsem sanada öğretirim :) hadi yaa nasıl yapıyosunn :44: hiç boş durmuyosun vallahii
Aa canım birşey soracağım,yağmur yağarken dua edince Yüce Allah kabul mü ediyor az önce mesajında gördüm daha önce hiç böyle birşey duymamıştım da :)
kızlarrr bakınnnn kendime yeni hobii buldummm hemen resim atım de öylee gösterimmm :)) ama resim bana ait değil şuan benimkileri atamıyorum
Eki Görüntüle 1141361
bunlardann yaptımmmmmm
evet canım yağmur yağarken edilen dua çok makbulmüş, tabi Allah bilir de..
nette de şöyle bişey yazıyor:
1- İmam Sadık (a.s) şöyle buyuruyor: ‘Dört zamanda dua edin: Rüzgar eserken, zeval vakti (öğle namazının girdiği vakit), yağmur yağdığında ve şehidin ilk kanının döküldüğü anda. Çünkü bu zamanlarda göğün kapıları açılmaktadır.’[5]
etmiştim ki senin içinde dua
oyy küçükmüş daha olacağı varmış işte..çok vermişsin ya tamir için keşke direk ana merkeze gönderseymişsn düzelmemişte tam olarak..paranın yarısını git geri al
hoş geldinnnn
niye neyi var ki hangisini kullanıyorsun :26::26:
ben s3 mini kullanıyorum çok memnunum şimdiye kadar hiç bir sorun olmadı
gerçi tam kararlı değilim ya iş konusunda off kafam yine karıştı neysee biz yine gezerizz
evett dedikoduuu da yaparızzmersinden sen :26:
Aa şaka gibi saol canım Allah razı olsun,peki kar yağdığında falan?
çok panik oldum bir an telefon suya düşüncebide bu telefonlar metal kasa, bataryası ayrılmıyor, telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başladı, bataryayı da çıkartamadım içinbde çok korktum direk adapazarındaki bi telefoncuya götürdüm işte 1 2 ay daha idare etsin de o zaman gönderirim servise, sıkıntı olmaz inşallah
hoşbuldumm
htc one kullanıyorum bende. çok memnunum aslında da suya düştü telefon, şimdi arada arıza çıkartıyor yineyeni modası da kendi kendine reset atıyor neyse ki biraz düzeldi gibi, 1 2 ay daha idare eder inşallah beni
aa nasıl yapıyorsunsu yeşili tabağa bayıldım.
Olurİstanbul ama şimdi Rizedeyim bir kaç günlüğüne geldim yarın döneceğim evimi özledim adın ne? :26:
hımm anladımm iyi bari düzelmiş biraz
kızlarrr bakınnnn kendime yeni hobii buldummm hemen resim atım de öylee gösterimmm :)) ama resim bana ait değil şuan benimkileri atamıyorum
Eki Görüntüle 1141361
bunlardann yaptımmmmmm
o kadar bilgim yok..biz içten dua edelim de Allah kabul eder..
bizim kızlaarrrr neredesinizçalışkan topikk burası maşallah
oo şekerim gelmişsin dün topiğe sonunda
bizde durum bugün belli olacak canım, annesi arayacak annemi ne zaman müsaitsiniz gibilerinden konuşma yapacak, pazar diyecek annemde tabi babamda tamam derse çok heyecanlıyım :18:
ayrıca şu beraber uyuma işi de pek güzel olmuş, arkadaşınızda kalmayacak mıydınız ki
oyy ağzından bal damlıyor canım
inşalah yakın zamanda yardımlarınızı bekliyor olacağım
ayyy bunlar çok güzeelll
hımm anladımm iyi bari düzelmiş biraz
hazır çay tabağı satılıyor canım boyasından da aldım boyadımm basit bişe çeyizimee kaldırcamm
bir de bunların tepsiside var çok hoş bir şey bayıldım yaa
geçerken bana da uğragökçe senin adın ne :26:
evlende çeyizinee daha güzellerini yapimm
Rize'den İstanbul'a geçerken Mersin'e uğrayayım uçaktan atlarım artık nasıl olacaksaElif bende memnun oldum
ayy amin inşalaahhhtez zamanda hatta bide inşallahh
Evet canımçok çok çok teşekkürler Allah razı olsun,Allah'a emanet ol :)
Ben burdayımmmm
Hahah benim söylediğim gibi olmuş canım annesi arasın demiştim ben sana aklın yolu bir işteÇok sevindim canım hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?