- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #1.061
Olurrrr :)))))
İzmirli miydin yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
İzmirrrrrrr
bizim kızlaarrrr neredesinizçalışkan topikk burası maşallah
oyy ağzından bal damlıyor canım
inşalah yakın zamanda yardımlarınızı bekliyor olacağım
geldim ben geldimmm
sabah sabah yine koştura koştura telefonu yetiştirdim tamire, sonra adamla konuşunca da vermekten vazgeçtimneden yüzüm gülmedi benm telefon konusunda yaa
ayyyy pek bilmem bu işleri ama yine de elimden gelen yardımı yaparım canımaz kaldı azzz
ayyyy pek bilmem bu işleri ama yine de elimden gelen yardımı yaparım canımaz kaldı azzz
İzmirlibende aslen Rize doğma büyüme İstanbul hiç gelmedim ama akrabalarım var güzel diyorlar
Hoşgeldin sefalar getirdin
inşallah şu tanışma günü pazar olurda sonrası zaten kolay o akşam isteme günü konuşulur benimde çabalama görevim biterbabam onlara da sessiz kalamaz ya
buna da sessiz kalamz artık canım yok daha nelerbundan sonrası tıkır tıkır işler artık
Evet ben çok seviyorum izmiri ayrılmak hiç istemiyorumm :) karadenize gitmeyide çok isterim oralarada çok güzel diyorlar :)
inşallah tatlım
ee sen nasılsın, neler oluyor ankarada, telefonun düzeldi mi :26:
Nasılsınız hatunlaarr muhabbetiniz bol olsunnn
inşallah şu tanışma günü pazar olurda sonrası zaten kolay o akşam isteme günü konuşulur benimde çabalama görevim biterbabam onlara da sessiz kalamaz ya
hoşgeldinnn benim güzel katilimmbu arada hala hediyesini alamayanları falan görnce bi kez daha teşekürlerimi gönderiyim sana burdan hem vaktinde hem de süper süper ötesi şeyler gönderdin bana
ayyy, hadi bakalımm
önce seni sözleyelim, sonra da sıra bana gelsin inşalaaah
ankarada bir yagmur yagıyor bir güneş açıyor :26: bütün ankarada toplanmış benm doğum günümü bekliyor sanırım pek havalardayım bu ara
telefon da cumartesi günü tamirden aldıgımda düzeldi gibiydi, dün yine kapanıp açılmaya başladı, eskisine nazaran daha seyrek olarak :26: bugun sabah götürdüm yine ama adam en az 3 gün burda kalması lazım diyor, bide telefonu açıp bakacakmış içine. benm telefon metal kasa, resmini de koyayım hemen Eki Görüntüle 1141181
adam diyor ki metal kasa oldugu için açarken kenarları aşınabilir, yani ben elimden geleni yaparım ama çizikler falan olursa sorumluluk alamam şu buuya zaten tel in canına okudum 3 ayda, ee bide çizik de olacaksa kasada at çöpe yani
ben de düşündüm, hele bi şu işlerim bitsin de maddi durumu düzelttigim bi zaman direk htc nin istanbuldaki ana servisine yollarım. onlarda en azından çizilme şu bu sıkıntısı olamaz yanihem de adam gibi tamir edilir, yoksa ziyan olup gidecek canım telefonum çok da severek almıştım kıyamıyorum
sıkıcıı bir dersss
ankarada bir yagmur yagıyor bir güneş açıyor :26: bütün ankarada toplanmış benm doğum günümü bekliyor sanırım pek havalardayım bu ara
telefon da cumartesi günü tamirden aldıgımda düzeldi gibiydi, dün yine kapanıp açılmaya başladı, eskisine nazaran daha seyrek olarak :26: bugun sabah götürdüm yine ama adam en az 3 gün burda kalması lazım diyor, bide telefonu açıp bakacakmış içine. benm telefon metal kasa, resmini de koyayım hemen Eki Görüntüle 1141181
adam diyor ki metal kasa oldugu için açarken kenarları aşınabilir, yani ben elimden geleni yaparım ama çizikler falan olursa sorumluluk alamam şu buuya zaten tel in canına okudum 3 ayda, ee bide çizik de olacaksa kasada at çöpe yani
ben de düşündüm, hele bi şu işlerim bitsin de maddi durumu düzelttigim bi zaman direk htc nin istanbuldaki ana servisine yollarım. onlarda en azından çizilme şu bu sıkıntısı olamaz yanihem de adam gibi tamir edilir, yoksa ziyan olup gidecek canım telefonum çok da severek almıştım kıyamıyorum
ayyy, hadi bakalımm
önce seni sözleyelim, sonra da sıra bana gelsin inşalaaah
hoşgeldinnnn
Cnm telefonunu gönder tabi.Belki temelli sorun var telinde hem yenisini yollarlar belki kasasınıda açtırtma garantisi gider yoksa
hmm telefonun güzelmiş benimkide bi ara htc kullanıyordu memnundu, bende sen ana servise yolla bide bazıları içini açınca parça falan alıyorlarmış ne haberin olacak..baksan adam şimdiden demiş çizerim diye
bursada da hava patladı şuan bi yağmur ki sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?