- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
genel kültür - genel yetenekten girecegim sadece canım, düz memurluk yanibunda bile zorlanıyorum yani düşün
ben hala devlet isteyip istemedigimden de emin degilim de işte bi şansımı deneyim baakyım :26: en olmadı adapazarından kurtulmak için kullanırım kpss kozunu diyorum :26: ankaraya evlenip gelemezsem diye yani
e süpermiş sadece düz memurluk kısmıysa, ben bide onların yanında muhasebe, hukuk, iktisat ve maliye
de çalışıyorum pofff yapamayacağım sanırsamama maaşı düşündükçe :111:
devlet iste canım iste en azından dene dediğin gibi bakarsın oluverir
he heee
burhan sana iyi bi iş bulsun ordan söyle de
geçen benim kpss ye çalışamam için uğraşırken başına kalırım dedim diye tamam ben sana iş bulacaz söz demişti
de ben torpil olaylarına sıcak bakmam, kendi çabamla olursa olur, olmazsa elbet bi yerde rıskımız vardır, aç kalmam sanırım :26:
sende bendensinşu torpiller yüzünden bu haldeyiz zaten
Ne kaynatıyosunuz bakalımm
hoşgeldin yavrumm
hoşbuldukk canım uzun zamndırr görüşemiyozz naptınızz bakalımmmm
ben hep aynı canım, proje yetiştirmeye çalışıyorum :126: sen nerelerdesin, neler yapıyorsun
napıyımm canımm oturuyomm bi ödevvv yapcazzz krizee girdikkk sormaaa yaa herkess birbirine soruyoo seninn hayatınn nasıl bir gelişme varmıı
ayy grup işlerindden nefret ederim yaamutlaka sinir edecek birileri çıkar
yok bende bi gelişmehaftaya doğum günüm var onun şımarıklıgını yaşıyorum sadece
adayımızaa nolduu sesii çıkmıyomuuu ahanndaa partii kokusu alıyorum desenee
aday çok yoğun çalışıyortabiki kutlama olacakk ben doğumuşum yaa kutlamadan olur mu
yogun diye sana vakit ayırmıyor muu
pekiii şükür dyosannn sorun yok o zamannnnarada görüştük canımmama işleri gerçekten yogun, biliyorum yani, o yuzden bu kadarına şükür diyorum
pekiii şükür dyosannn sorun yok o zamannnn
ee sen de ne var ne yok anlat bakalım
aynıı canımmm tek basımaa hayatımaa devamm ediyorummm sürünüyorumm yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?