- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
- Konu Sahibi MissGamzeli
Ankara da kalamaz mısın peki?
çok iyi bir iş bulmam lazım, yada kpss ile atanmam lazım, yada buraya evlenmem lazım ve şuan bunların hiç biri yok malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara da kalamaz mısın peki?
Sözlü müydün olsun sen bu azimle tekrar verirsin
Cok guzel gorunuyooo canim cekti yaa bunu yapmiycaktinn ((
sanırım o yuzden ankarayı seviyorum bu ara :26: bikaç ay önce en büyük nefretimdi halbuki bu şehir, ve ben 2 hafta sonra bırakıp gitmek zorundayım
orda benim hiç arkaDAŞIM yokki canım sıkılıyor hep
çok iyi bir iş bulmam lazım, yada kpss ile atanmam lazım, yada buraya evlenmem lazım ve şuan bunların hiç biri yok malesef
evet 2 haftalık sözlüyüm Azim yok ki canım bende tel taktırdım ondan yiyemedim ilk zamanlar öyle verdim
bence sen ordayken iş falan bakın yaaaa
ben varım ki gebzedeee çıkar gelirsinnn ya da izmitte buluşuruz orta noktaa
Ne güzel mutlu olursun umarım sevdiceğinle haha ilahi benimde annem dişlerini yaptırıyor o da verdi baya bu kilo işlerinde dişinde amma payı varmış
Olsun belki atanırsın ya da biriyle evlenir Ankaraya dönersin kader bu belli mi olur
Amin canım inşallah Olmaz mı onlar ağrıyınca yemek yiyemiyorsun Yoksa başka türlü engellenmez bende ki bu yemek sevdası
valla her ikisini de kabul ederim şuan
kuzum iş varda benim kredi ödemem telefon borcum vs var, o yuzden iyi bi para almam lazım o işi bulamıyorum işte malesef
ama gebzeye gelirim bak yanına izmitte de buluşuruzi, seni bizim oralarda da misafri ederiz
1 2 seneye de evlenip ankaraya yerleşirsem benden iyisi olmaz
Aman boşver ye gitsin bu arada adını sordum mu hatırlamıyorum ya da unuttum bir daha söyler misin?
Allah gönlüne göre verir inşallah
Ceren adım Senin Elifmiydi:26::26: hafızam iyi değildir ama:26:
2 sene çooook
seneye diyelim biz onaaa
falcı 2 sene dedi, bekleyecem mecbur
hımmmmmm
Evet Elif unutmamışsın
Sevdiğim isimlerdendir ondan sanırım