Gizem'li Muhabbet Topiği :)

ney ki bu muhabbett :44:

merhaba, topiğime hoşgeldinnn :3:

18 temmuz değil miydi sizin çıkış tarihii :53::44: hani 10 gün vardı aramızdaa :44:

Hayiir benimki 20 temmuzda cikacak biz 18i oldugunda safak adana diyecegiz 19 u oldugunda safak dogan gunes diyecegiz insallah :)

Evet evdeyim artık işler yoruyor insanı ya nasılsın bakayım:):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yorgubum yatiyom evde ama annem cagirip duruyo sarma sarcak ben ince sariyorum die beni cagiriyo puff

Hayiir benimki 20 temmuzda cikacak biz 18i oldugunda safak adana diyecegiz 19 u oldugunda safak dogan gunes diyecegiz insallah :)

eee nasıl oluyor o yaaa :44:

benimki 29 temmuzda çıkıcak, o zaman 9 gün var aramızda :44: ama niye çizelgeye göre 10 gün var :44:

kafam karıştııı :44:

eee nasıl oluyor o yaaa :44:

benimki 29 temmuzda çıkıcak, o zaman 9 gün var aramızda :44: ama niye çizelgeye göre 10 gün var :44:

kafam karıştııı :44:

9 gun var aramizda o da 19u oldugunda safak 0 oldugu icin biz o gun safak dogan gunes diyecegiz cunku. Sizin gibi saysam 19 u oldugunda safak adana demem gerekirdi o yuzden cizelgelerimiz farkli anlatabildimmi acaba karisik oldu :1:

9 gun var aramizda o da 19u oldugunda safak 0 oldugu icin biz o gun safak dogan gunes diyecegiz cunku. Sizin gibi saysam 19 u oldugunda safak adana demem gerekirdi o yuzden cizelgelerimiz farkli anlatabildimmi acaba karisik oldu :1:

sen bu çizelgede teskere tarihine, onun çıkacağı 20 temmuzu değil, 1 gün öncesini yazdın o zaman, öyle mi?:44:

hatta yakın zamanda 2 gün daha azalabilir :52::52:

bayramda terhis olacak bi iki kişi varmış orda benimkiyle beraber, onların teskeresini arife günü verme durumu varmış :52: bayramda zaten tatil ya, o yüzden :31:

belki çıkış tarihi 27 temmuz olur, ben de çizelgeye 26 temmuz yazarımm :32:

Back