- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi MissGamzeli
- #2.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldumseni ilk kez görüyorum tanışalım
![]()
Evett yeni katıldım bende bundan sonra burdayım bol bol muhabbet ederiz inş.![]()
![]()
eğlenceli ya burasıkaç yaşındasın nerdensin?
![]()
İyiyim ama bir yorgunluk var ki sorma gitsinsen nasılsın?
![]()
Evet öyle kesinlikleİstanbuldayım yaş 21 sen neredensin yaş kaç
![]()
canımcıımmmmmm:16:
nabersin güzellik?
kız luna napıyon
merhaba memnun oldum. iyiyim ben de teşekkürler. sen nslsın?![]()
Bende İstanbuldayım 18 yaşındayım okuyor musun?böyle soru sorarak tanıyacağız birbirimizi
![]()
Görüşmeyeli napıyorsun?![]()
evet öyle canım başka türlü nasıl olsunOkul bitti 2 sene önce İstanbul nerden bakaym sen okuyo musun peki
![]()
İstanbul başakşehir sen? üniversite sınavına hazırlanıyorum bende oh senin okul bitmiş![]()
Napiyim evde oturuyorum yemek yapiyorum geziyorum oyle yani sen neler yapiyosun hazirmisin lysye :))
Pendik tarafndayım bendeÇok şükür ki bitti İnşallah sende çabucak bitirirsin o stres insanı bitiriyor
İstediğin bölüm var mı peki merak ettimmm![]()
Bende hep evdeyim işte iş güçsen böyle sorunca heyecanlandım hazır hissetmiyorum kendimi
![]()
Heyecanlanma yapicaksin insallah :) kendine guvenn :)))gun dogmadan neler dogar :))
Bi kazanayımda sosyoloji ya da psikoloji istiyorum pek hazırda hissetmiyorum kendimi :18: sen ne mezunusun?
İnşallah ya güveniyorum ama eksik hissediyorum matematik özürlüsü olunca![]()
Çok güzel bölümler düşünüyorsunBen bilgisayar programcılığı okudum açıköğretim kpss Allah ne verdiyse devam etmeye çalışıyoruz
![]()
Deme oyle yaparsinn kendine guven :)