- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #2.041
2 sezonu izledim ben, sonra biriksin de öyle izleyim dedim kalbim dayanmadıyazın hepsi bitecek artık tabi tek başıma
bende çok severim yabancı dizleri takip ederim hep bu aralar carie diaries i izliyuorum ama sırf kıyafetleri için ha barbie bebek gibi
ben de izliyorum onuçok ufak ama o kız yaa, boyu eni falan minicik
Umarım bir gün sevdiceğinle izlersin dizilerini
ama çok sevimlimini mini işte carriecik saçlaarı da aynı ben
saçların çok güzelmiş o zaman
eski nişanlımla çok izlerdik biz, ondan sonra 1 kişi oldu zaten onla da pek fırsat olmadı diyelimbundan sonra mumkunse eşimle izleyim bence
onun ki kadar kabarık değil ama kıvırcıkıımmm yanibir ara da saçlarım o sarı tondaydı gözlerimde carrinin gibi dur yaa kendimi az daha uğraşsam ona benzeticem ahahahahah koptummm
Eşinde sevdiceğin olduğuna göre aynı şeyden bahsetmişiz
ne güzel birine benziyormuşsun sen öylebeni de özge borak a benzetiyorlar ben napayım
ayy evet doğruudaha ortada fol yok yumurta yok ben eşim diyorum yaa valla benden adam olmaz
ben kime benziyorum acabaaa
allah söyletiyodur belkimmmm
ayy evet doğruudaha ortada fol yok yumurta yok ben eşim diyorum yaa valla benden adam olmaz
ne güzel birine benziyormuşsun sen öylebeni de özge borak a benzetiyorlar ben napayım
ben kime benziyorum acabaaa
Allah söyletiyodur belkimmmm
Olur olur mis gibi olur hemde
Yok ya carrie ye benzemiyorum ben kız güzel olduğu için kendimi benzetmesin geldinormal de Sibel Can'ın gençliğine benzetiyorlar eşim dostum :)
ayy hadi inşallahh
ee yine de gayet güzelmişsin işteeözge borak diyorum yahuu
ayy hadi inşallahh
ee yine de gayet güzelmişsin işteeözge borak diyorum yahuu
Özge borak da çok güzel ki
Ben kendimi hiç güzel bulmuyorum son aylardır belki de aldatılma I'n psikolojisi den
amaa ben o hatunu çok seviyorummm
geçer bu günlerrrgayet de güzelsindir eminim
ben de kendimi makyajsız hiç begenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?