Gizem'li Muhabbet Topiği :)

ben o bölümü biliyorum canım bişey geçmedi ki aralarında :34: macit içti içti sızdı, pelin de kahvaltı hazırladı yiyemediler bile beraber yani :34:

benm babam bilmiyordu seninki de bilmesin :27:

şöyle bir düşünüyorum da geçmişteki 2 yılda ona yaşattıklarıma :30: daha ben 2 aydır sürünüyorum daha çok çektirmesi lazım bana :14:

Hee ben bakmamışım o bölüme demek ki sağol:37::37:

hee o zaman bilemedimm :26: benm annem benmle bir olup sır saklar genelde, o yuzden rahatımdır :1:

benim annemde sırrımı saklar söylenmemesi gereken şeyleri ama pek bi dayanamaz hani:1: baabama söyleme konusunda ama diğer herkese karşı tutar elbeette ki annemde böyle sexü bir dansın olduğu bir yeri kabul etmez vırvır öter başımın etini afiyetlen yer:9:

benim annemde sırrımı saklar söylenmemesi gereken şeyleri ama pek bi dayanamaz hani:1: baabama söyleme konusunda ama diğer herkese karşı tutar elbeette ki annemde böyle sexü bir dansın olduğu bir yeri kabul etmez vırvır öter başımın etini afiyetlen yer:9:

ben anneme dansın ismini söylemedim ki zaten :27: dans kursuna gidiyorum dedim sadece :27:

Fragmanı gördüüüüüüüüüün müüüüüüüüüüüüüü:18:

gördüümmm :53::53:

haftaya sezon finali olacak zaten instagramdan takip ettigim kadarıyla, bütün yaz bekleyecegiz yani :18:

ben anneme dansın ismini söylemedim ki zaten :27: dans kursuna gidiyorum dedim sadece :27:

gördüümmm :53::53:

haftaya sezon finali olacak zaten instagramdan takip ettigim kadarıyla, bütün yaz bekleyecegiz yani :18:

Ööööööööööööööööööööööööööf :19:
Hepsi final yapar şimdi:31:
Benimki gelsin de yabancı dizilere başlayalım bari:1:

canım ama ben ilk yılımda o kadar eşyayla taşındım sen okulu bitirip ailenin yanına dönerken yemişsindir o azarı:27::52:
Umarım okulum bittiğinde bu eşyaları memlekete değil de bu şehirde askerimle benim evimize götürürüm:32::32::32::32::32::32::32::32:

inşallah kuzucum :16::16:

Ööööööööööööööööööööööööööf :19:
Hepsi final yapar şimdi:31:
Benimki gelsin de yabancı dizilere başlayalım bari:1:

ben de kpss yi bekliyorum yabancı dizilerin denizinde bogulmak için :27: breaking bad i ve game of thrones u bitirmem lazım :30:

dans kursunun eşli olduğunu biliyor ya anneme o yeter de artar:52: ingilizce kursuna gidiyorum desem neyse hani:52:

allahtan benm ki o kadar kurcalamadı :27:

benim severek izlediğim bir dizi vardı o da muhteşem süloo o da bitiyor:26: türk dizisi fa<zla izlemiyorum

bana çok karışık geldi muhteşem yüzyıl yaa :53: daha basit şeyleri seviyorum ben :1: yabancı dizide de sınır tanımam zaten, elimde olsa onların hepsini izleyebilrim :32:

Back