- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #2.021
şöyle bir düşünüyorum da geçmişteki 2 yılda ona yaşattıklarımadaha ben 2 aydır sürünüyorum daha çok çektirmesi lazım bana
annem bilicek ve babam bilmeyecek ha olabilemez o işte
ben o bölümü biliyorum canım bişey geçmedi ki aralarındamacit içti içti sızdı, pelin de kahvaltı hazırladı yiyemediler bile beraber yani
benm babam bilmiyordu seninki de bilmesin
şöyle bir düşünüyorum da geçmişteki 2 yılda ona yaşattıklarımadaha ben 2 aydır sürünüyorum daha çok çektirmesi lazım bana
Hee ben bakmamışım o bölüme demek ki sağol
hee o zaman bilemedimm :26: benm annem benmle bir olup sır saklar genelde, o yuzden rahatımdır
o yuzden kızıyorum ya neriman a herşeye de inanılmaz ki canım, biraz da güvenmek lazım yani
benim annemde sırrımı saklar söylenmemesi gereken şeyleri ama pek bi dayanamaz hanibaabama söyleme konusunda ama diğer herkese karşı tutar elbeette ki annemde böyle sexü bir dansın olduğu bir yeri kabul etmez vırvır öter başımın etini afiyetlen yer
Fragmanı gördüüüüüüüüüün müüüüüüüüüüüüüü:18:
ben anneme dansın ismini söylemedim ki zatendans kursuna gidiyorum dedim sadece
gördüümmm
haftaya sezon finali olacak zaten instagramdan takip ettigim kadarıyla, bütün yaz bekleyecegiz yani :18:
ben anneme dansın ismini söylemedim ki zatendans kursuna gidiyorum dedim sadece
gördüümmm
:18:
o yuzden kızıyorum ya neriman a herşeye de inanılmaz ki canım, biraz da güvenmek lazım yani
canım ama ben ilk yılımda o kadar eşyayla taşındım sen okulu bitirip ailenin yanına dönerken yemişsindir o azarı
Umarım okulum bittiğinde bu eşyaları memlekete değil de bu şehirde askerimle benim evimize götürürüm
Ööööööööööööööööööööööööööf
Hepsi final yapar şimdi
Benimki gelsin de yabancı dizilere başlayalım bari
dans kursunun eşli olduğunu biliyor ya anneme o yeter de artaringilizce kursuna gidiyorum desem neyse hani
ayyy nasıl izliyorsunuz o berbat diziyi yaa böğğkk
Amiiin inşallahinşallah kuzucum
Aynen aynenben de kpss yi bekliyorum yabancı dizilerin denizinde bogulmak içinbreaking bad i ve game of thrones u bitirmem lazım
allahtan benm ki o kadar kurcalamadı
Amiiin inşallah
Aynen aynen
kıyamam sana, sen dizi izlemek için sevgilini mi bekliyorsunsanırım beni bu yuzden terk ettiler yaa benm hiç aklıma gelmedi böyle şeyler
öyle deme kız severek izledigim 3 diziden biri
Onu bekliyorum valla napim
Breaking bad bizim listemizde de var
benim severek izlediğim bir dizi vardı o da muhteşem süloo o da bitiyor:26: türk dizisi fa<zla izlemiyorum
bana çok karışık geldi muhteşem yüzyıl yaadaha basit şeyleri seviyorum ben yabancı dizide de sınır tanımam zaten, elimde olsa onların hepsini izleyebilrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?