- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #1.981
aa geçmiş olsun şekerim
bachata çok sexüüü dans hee kocana da yaparsın
inşalla canım :) o kadar bahsettik ben bi 10 dk zıplayımda geliyim
inşallaH canım :) o kadar bahsettik ben bi 10 dk zıplayımda geliyim
şimdilik 59 olsam kafi 11 kilo falana denk geliyor o da ben verebileceğim kadar çok vermeye çalışacam :)
ayy trabzonmuu cok gormek istiyorum oralari ya kim bilir ne kadar guzeldir yesil yesil :)
şu an kafamdaki adayla beraber gitmiştik dans kursuna 2 sene önce, bachata da yapmıştık beraber
hadi sana iyi zıplamalar canım
evettt çok güzeldir oralar, git mutlaka sende :)) bordo mavi olur geceleri :) trabzonsporun rengide ordan gelir :)
hadeee beeeeuuuwww hemde bachata yaptınız hee adam fena ter atmıştır ama nasıl attığını söylemiyim
kursa gdiyorduk da beraber, hatta kursta tanıştık yaniarkadaşımın arkadaşı oluyor kendileri de kursa gelmişti orda tanışmıştık heyy gidi günler heyy
şu an kafamdaki adayla beraber gitmiştik dans kursuna 2 sene önce, bachata da yapmıştık beraber
hadi sana iyi zıplamalar canım
yooo gayette ciddyim sporla verecem o kiloyu ben)
puslu bi hava oluyor geceleri her zaman değil tabi, gökyüzü bordo rengini alıyor, denizinde mavisiyle birleşince bordo mavi oluyorrrrrrrrr(tam terside olabilir arkadaşım anlatmıştı bana da) Eki Görüntüle 1149284
Umarım verirsin ama bunu gel 1 aya yayalım
nası yaaaab...yle mi dans kursuna gittin, hem de bachata yaptın seeen
biz de evlenince dans kursuna gitmek istiyoruz benimkiylee
[video=youtube;TFSVVN5ck1s]http://www.youtube.com/watch?v=TFSVVN5ck1s[/video]hişşş gel bunu yapalım birlikte sen 15 dk falan yap, bende tamamını 23:15 de başlıyorum
canım whatsapp kullansaydın sana öyle resimler atardım ki bu aralar bunları yapıp harcayacağım kaloriden daha fazlasını yaktığımı anlardın
Ama sen yap mutlaka yeter artık bi zayıfla laaaaaaaaaaa
bu videodaki kızın hareketlerinin tamamını yapabiliyorum ben
ama biz bu kadar yakını ancak hocalarla dans ediyorduk, normal kursa gelenlerle eşleştirmiyorlardı pek, adamların niyeti belli olmaz diyeama bu dansın aynısını hocalarla yapıyorduk biz
biz dans kursunda tanıştık ki onunlaaben kursa başlamıştım ortak arkadaşımız da biliyordu bunu, burhan da istiyomuş hep ama gidememiş falan, bigun dedi arkadaşımı getirecem sizin kursa diye getirdi o da 3 aya yakın beraber gittik kursa hatta haftada 1 dans geceleri olurdu bizim kursta, kadın hocalardan biri de baya baya ilgileniyordu bununla da dans gecelerinde sürekli biz dans ediyorduk onunla boş kalmasın da hoca bunu yakalamasın diye
neymiiş ki onlar merak ettim:44:
vaaaaay ne romantik bir tanışma olmuş öyleeee
Toparlanıp gitmek için dağıttığım odamın resimleri
ben biliyorsun sanıyordum bunu2 seneyi geçti biz tanışalı, 2012 nin nisan ıydı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?